Witam!!!
Mam takie pytanie czy w liczniku koso krs jest obrotomierz oraz wskażnik temperatury... Ponieważ zakupiłem tak owy i narazie podłaczylem go na krotko pod akumlator, tz zasilanie + wszystkie kontrolki, pooznaczalem sobie co do czego i zostaly mi 2 kable.. i to jest wlasnie problem... dodam ze gdy licznik jest właczony to patrzac na niego pod duzym katem (widze wtedy nawet te nie wlaczone ''znaczki'' itp na ekranie) kolo wskaznika predkosc km/h i pisze ''x100 rpm'' a na dole obok przejechanych km jest znaczek ''temp''... wiec wynika mi z tego jakby tam byly funkcije obrotow i temperatury.. dobrze mowie? tylko jak przelaczyc km/h na obroty i przejechane kilometry na temperature? poniewaz są tylko dwa przyciski, z czego jednym zeruje przebieg dzienny, a drugim ustawiam srednice koła...
Zdjęcie licznika:
jak cos moge dac inne foto...
A i dodam ze z licznika wychodzi łącznie 10 kabli w dwóch wiązkach po 5...
Ogolnie na liczniku nie ma zadnego oznaczenia ze to koso, poniewaz tam gdzie powinno byc logo przyklejone go nie ma, ale jest wytłoczone miejsce na nie, ale licznik kupowalem jako koso krs i wyglada identycznie wiec to raczej koso...