Dzisiaj jest 04 mar 2025, 9:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam!!!

Mam takie pytanie czy w liczniku koso krs jest obrotomierz oraz wskażnik temperatury... Ponieważ zakupiłem tak owy i narazie podłaczylem go na krotko pod akumlator, tz zasilanie + wszystkie kontrolki, pooznaczalem sobie co do czego i zostaly mi 2 kable.. i to jest wlasnie problem... dodam ze gdy licznik jest właczony to patrzac na niego pod duzym katem (widze wtedy nawet te nie wlaczone ''znaczki'' itp na ekranie) kolo wskaznika predkosc km/h i pisze ''x100 rpm'' a na dole obok przejechanych km jest znaczek ''temp''... wiec wynika mi z tego jakby tam byly funkcije obrotow i temperatury.. dobrze mowie? tylko jak przelaczyc km/h na obroty i przejechane kilometry na temperature? poniewaz są tylko dwa przyciski, z czego jednym zeruje przebieg dzienny, a drugim ustawiam srednice koła...

Zdjęcie licznika:

Obrazek

jak cos moge dac inne foto...

A i dodam ze z licznika wychodzi łącznie 10 kabli w dwóch wiązkach po 5...

Ogolnie na liczniku nie ma zadnego oznaczenia ze to koso, poniewaz tam gdzie powinno byc logo przyklejone go nie ma, ale jest wytłoczone miejsce na nie, ale licznik kupowalem jako koso krs i wyglada identycznie wiec to raczej koso...

Moja apcia:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... c&start=20

Wbijac :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
to jest koso w 100% procentach a obrotomierz oraz wskażnik temperatury.
ten licznik takiej funkcji nie ma :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
<<Red rOx by SierSZeń>>

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No okey, okey, rozumiem.. tylko w takim razie dlaczego jak patrze na niego pod kątem to widze znaczki: jeden przy km/h - ''x100rpm'' a drugi przy przejechanych kilometrach - ''temp'' ? wyglada to tak jakby dalo sie przełaczyc te funkcje i zamiast wyswietlanych km/h byly by obroty a zamiast przejechanych km pokazala by sie aktualna temperatura.. no sam nie wiem.. a i skoro nawet zle gadam to od czego zostaly mi te dwa kable? skoro wszystkie kątrolki oraz wskaznik paliwa podłaczylem i wszystko dziala a dwa kable zostały...

Moja apcia:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... c&start=20

Wbijac :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]