Dzisiaj jest 31 sty 2025, 14:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Ibiza II FL 110KM, CRM 125ccm
foxx_ch, hehe, 14lat to może i zazdrościsz, wiesz ja mam prawie 20lat i czego mam zazdrościć? piździka? Ty może i zazdrościsz różnym ludzią różnych rzeczy... Ja tak nie mam, jak coś chce to nie zazdroszcze tylko ide do pracy i kupuje to. I zachowujesz się na prawde gówniarsko, nawet jak kradziony to kup bo się opłaca. Po drugie mówiąc żeby sprawdził na policji jest robieniem wszystkiego żeby nie kupił? Jak dorośniesz trochę to możemy porozmawiać, bo narazie moje rozumowanie to zbyt wysoki level jak dla Ciebie :cool:

TERAZ WSZYSCY NAJEŻDŻACIE NA MNIE ŻE MÓWIE TAK A NIE INACZEJ, A PÓŹNIEJ ZAKŁADACIE TEMATY "SKRADZIONO SKUTER!!! POMOCY!!!", DOPÓKI NA TYM ŚWIECIE BĘDĄ TACY IDIOCI JAK foxx_ch, TO BĘDZIE TAK DALEJ. ZROZUMCIE, SAMI NAKRĘCACIE MASZYNE ZŁODZIEJSTWA, JAK NIE BĘDĄ MIELI ZŁODZIEJE GDZIE SPRZEDAĆ TO NIE BĘDĄ KRADLI!!!

Ostatnio zmieniony 03 paź 2011, 18:17 przez sebagbw, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
dobra cofam, nie mam zamiaru sie kłócic.

Zobacz moją Aprilię
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1286152#1286152

Ostatnio zmieniony 03 paź 2011, 20:23 przez foxx_ch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Ibiza II FL 110KM, CRM 125ccm
foxx_ch, hehe, żal czytać to co piszesz. Powiem Ci tyle, sam za swoje kupiłem skuter i wole swojego chinolka na który zapracowałem niż SR/AEROXA itp na który dali rodzice pieniądzę. Dla mniej ten chinol jest 100razy więcej wart niż Twoja sr, a wiesz dlaczego? bo musiałem włożyć wysiłek żeby to zarobić, i dla mnie ten 1400zł (tyle dałem za focusa) jest więcej wart niż twoja sr. Piszesz tak bo nie wiesz co to znaczy zarobić pieniądze. Nie chce po prostu złodziejstwa, bo wiem ile pracy trzeba włożyć żeby zarobić na skuter, ty jak masz skuter za wyciągnięcie ręki do rodziców to tak mówisz bo nie wiesz ile to znaczy. Może kiedyś Ci ukradną tą twoją sr i tatuś nie da na drugą to zrozumiesz o czym pisze. nie odpisuj dzieciaku już.

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
sebagbw, W pewnym sensie masz racje, ale nie do końca, ponieważ skutery skradzione przeważnie idą na części, więc równie dobrze mogę powiedzieć ze kupując na allegro np używaną lampę również przyczyniam się do rozwoju kradzieży ponieważ ta lampa mogła pochodzić z kradzionego skutera, a chyba nikt mi nieda zaświadczenia że lampa pochodzi ze 100% legalnego źródła. Więc jak chcecie żeby nie było złodziejstwa to kupujcie części oryginalne za 800zł lampę do sr50, a nie za 100zł używaną (bo być może pochodzi ze skutera kradzionego), tylko jestem ciekaw kto kupi nową oryginalną za 800 :?: no ale jak ty tak piszesz to już to pewnie wziąłeś to pod uwagę i kupujesz tylko oryginalne części z serwisu. Bo kupując na allegro czasem kupisz część ze skradzionego skutera i w ten sposób dajesz kase w kieszeń złodziejom i napędzasz złodziejstwo (takie porównanie). :roll:

Ostatnio zmieniony 03 paź 2011, 19:02 przez Chudy94, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
sebagbw pisze:
ocznik, w realnym świecie w którym pełno cwaniaków i złodzieji.
Cytuj:
btw. skuter jest z tego co wiem jeszcze na starego właściciela, więc wyrobienie papierów nie byłoby takie proste
dziwne, przejestrować musisz w ciągu 30dni od daty zakupu,
gjerisky, najlepsze rozwiązanie weź gościa, skuter i na policję, niech sprawdzą czy wszystko w porządku

Ja przerejestrowałem Sendę po 3 miesiącach. I co w związku z tym ?

Już nie moja kochana Senda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1054616

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
ocznik, ja mam mz od 2 miechów i trez jeszcze nie przerejstrowałem :mrgreen:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bo przerejestrować trzeba tylko teoretycznie, a praktycznie nikt na to nie zwraca uwagi. Co do wyrobienia wtórnika dowodu to w moim przypadku bylo tak, że zgubiłem dowód, przeglad i polisę. Poszedłem to wydziału komunikacji w umowami kupna-sprzedaży i dostałem pocztą takie oświadczenie z wydziału w którym byl rejestrowany (Września) i normalnie na to oświadczenie dostałem wtórnik. Dodam tylko że miałem 3 umowy i to że jest zarejestrowana na poprzedniego właściciela nic nie znaczy.

Cały Aerox i wiele wiele innych na części!!

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13676554

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2