Dzisiaj jest 23 sie 2025, 14:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
mass143, albo razem, albo wcale.

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
Cytuj:
nie bac się tak wiem na początku to nie jest miło ale potem jest spoko
nie jest miło? to raczej piekło jest... :( A no i vrathe - ostatnie dwa twoje posty to chyba pierwsze miłe rzeczy z twojej strony ;] dzięki.
Cytuj:
Merido, to powiedz kto jest Twoim facetem

"-I co tam na mielochu?
-ludzie chcą poznać nick twojego faceta :D
-hehe niech spadają. Chyba że chcesz się ujawnić :)
-Pfee chcieli by xd" - esy z nim właśnie :P
mass143 moim zdaniem razem, chyba że ona też idzie i liczysz na to że nie odmówi tańca.
chudy94 wiem że to zabrzmi jak te wyświechtane frazesy ale standardowe "bądź sobą" musi być. Bo potem obudzisz się tak jak ja kiedyś - z chłopakiem w związku od 3 miechów a nie miałam o czym do niego zagadać..
No i dzięki marcin194 że mnie zrozumiałeś. Już się nie zastanawiam czemu to ty jesteś adminem. :P postaram się nie zawieźć.

"Widzieliście go? Rycerz chędożony! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!" ;D

Zakochaj się w glanach!

-Widziałaś tą Huskę na allegro?
-Mi się to kojarzy tylko z kosiarką.
-Taką kosiarkę to ty byś chciała mieć xD

Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 19:41 przez Merido, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Merido, uwierz ja mam cholernie duzo tematów, a tak nawiasem to co robi dziewczyna na mielochu, czyżby jakaś rewolucja czy co :?:

Tytuł:

Pojazd:
Chudy94 to wybadaj o czym by chciała, skoro podała ci nr to raczej jej zależy? Więc jeśli poprosisz by napisała coś o swoich zainteresowaniach to raczej nie miałaby nic przeciw.. A jeśli nie to strzelaj, o czym tb wygodniej albo coś bo na początku te tematy to kwestia trafu :mrgreen: a tak wgl to następny szowinista z cb... ;/ dyskryminacja normalnie. Czytnij parę wstecz i bd wiedział ;]

"Widzieliście go? Rycerz chędożony! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!" ;D

Zakochaj się w glanach!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Merido, albo podajesz nick swojego macho, albo Marcin zaraz za Tobą posprząta.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dziewczyny to ZŁO !

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 93#2189593 Moje Audi ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
real,real,real Chudy94,

Na te sms,gg to trzeba miec ... w realu widzisz zachowanie po jakims krepujacym pytaniu a tak? Pomysli,nasciemnia chociaz piszesz ze 'gramy w otwarte karty'.Siemankooo :twisted:

Tytuł:

Pojazd:
soclon nie bądź taki narwany ogier ;p pffee. Ja nic nie wiem o was a wy tak bardzo chcecie wszystko o mnie? Nie chcę tu sobie nagrabić ale to ciut nie fair. Przecież ja ci nie każę pokazywać konta na fejszboku ani nic :P
no i to:
Cytuj:
Merido, wyjdzie na to że jesteśmy z jednego miasta.
wątpie bo u mnie nikt nie ma takiego jak twój pojazduu ;]

Zakochaj się w glanach!

Tytuł:
*

Pojazd:
Merido, o Kobitkę mamy :shock: xD Witaj :mrgreen: :mrgreen:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Merido, ale skoro Twój chłopak zmotoryzowany to pewnie go bede znał.. Chociaż napisz skąd dokładnie jesteś. Chce dowód że nie jesteś fejkiem. :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Merido, nie przejmuj się tymi niewyżytymi osobnikami płci męskiej, oni po prostu jeszcze nigdy nie widzieli dziewczyny która interesowała by się motocyklami czy tam pojazdami 50ccm, i proszę cię nie opuszczaj nas, my ci dokształcimy z wiedzy a jak nie chcesz się kształcić to chociaż pisz w tych tematach o głupotach, pzdr.

A tak nawiasem to kim jest twój chłopak :?:

Ja to mam tak jak kogoś nie znam to jest bardzo nie smiałya jak poznam to jestem duszą towarzystwa i mówie wszystko byle cos mówić, potrafie nawet mówić poł godziny o właściwosciach opon jezdnych ale o tym chyba z dziewczyną rozmawiać nie bedę, jak mój kolega, na randce przedstawiał dziewczynie schemat budowy silnik czterosuwowego xD

Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 20:50 przez Chudy94, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
Jeszcze raz będzie tu taki syf i pisanie nie na temat, to temat będzie zamknięty na dużo dłużej, oraz polecą warny.

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez seku145, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
seku145, Sprzeciw . ! ;]

Merido, Umiesz wytłumaczyć mi dlaczego dziewczyna , zachowuje się niby normalnie w stosunku do chłopaka, później jakoś jej odbija, jak by za coś się gniewała, a co do czego to wszystko jest w porządku niby u niej, ale widać że jednak nie.

Ja sobie odpowiadam tak że Wy, tak po prostu macie i to ma sens, ale z czego to się bierze ?

Tytuł:

Pojazd:
Seku145 dzięki że posprzątałeś. Nie usuwaj tematu ;]
Scratch- tak po prostu... Dorastamy, mamy fochy.. Rozpisałabym się bardziej ale pisanie postów na fonie jest strasznie wkurzające.. :/ rozwinę to po sql.

Zakochaj się w glanach!

Tytuł:
*

Pojazd:
Witam chłopaki jestem tu z myślą ,że mi pomożecie
a więc doszła do mnie do klasy nowa dziewczyna gdy ją zobaczyłem po prostu oszalałem
no po prostu piękności zakochałem się od pierwszego wejrzenia chciał bym do niej jakoś zagadać ale nie wiem jak przez 2 tyg się jej przyglądałem zauważyłem ,że jest nieśmiała
taka skryta w sobie z nikim nie gada na przerwach na polskim robiliśmy tam jakieś drzewko genealogiczne i babka miała na biurku gotowy jakiś tam wzór i nawet dla niej zaryzykowałem i gwizdnąłem babce to z biurka żeby sobie odpisała ale jak się dowiedziała
skąd to mam to już nie chciała tego :/ szkoda że mam tylko 2 dni szkoły w tygodniu bo bym miał więcej czasu żeby jakoś się do niej zbliżyć ale w końcu to pierwszy rok jeszcze jest 3 lata ale chciał bym to szybciej załatwić ponieważ bardzo mi na niej zależy a nie chciał bym przy niej na jakiegoś głupka wyjść :ups: raz mnie sytuacja zmusiła żeby do szkoły busem jechać bo w aucie rozrząd nawalił a skuter podczas prac customowych
i właśnie ona jechała w tym samym busie jechała i tak się na nią zapatrzyłem ,że pojechałem za daleko no ale tak jej uroda na mnie już działa ,że jak jestem w szkole to o niczym nie myślę tylko o niej i co wykombinować żeby się do niej zbliżyć
więc chłopaki myślę ,że mi pomożecie z moim problemem bo sam sobie z tym na pewno nie poradzę i będę z tym zwlekać trzy lata a i tak by z tego nic nie wyszło :(
a tego bym nie chciał

Ostatnio zmieniony 06 paź 2011, 17:40 przez XxCzaruś, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
Zła nie jest ; D Pierwszy którego o foto nie trzeba było prosić, lepiej żeby o tym się nie dowiedziała ;D

Najlepiej stań z kumplem takim, który, jak Cię dziewczyna oleje, Cie nie wyśmieje. I powiedz mu że idziesz i żeby trzymał kciuki za Ciebie i idziesz, nie myśl o tym o czym masz zagadać, obmyśl sobie tylko pierwsze zdanie które powiesz, a potem spontan, bo jest najlepszy ;)

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
DaniuMMz, ale ona jest nie śmiała a ja do zbytnio śmiałych tez nie należę przy dziewczynach a tak to na lekcjach czy gdzieś to zemnie diabeł :evil: :evil:

Tytuł:
**

Pojazd:
polini17, Wiem jak jest bo mam to samo, a tylko Ci mówię jak ja robię xD Ide po kumpla kumpel mnie wspiera i ide xd Sam nie potrafię sie przełamać, ale trenuje to.

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jaki mistrzunio, słuchaj.. skoro chodzicie razem na zajęcia to nie ma opcji żebyś nie zagadał ;) A jeśli sobie z tym nie radzisz, to "rozgrzej" się na czymś brzydszym, ale bardziej otwartym ;) Ładna nie oznacza fajna, Brzydka nie oznacza głupia ?

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak masz zagadać to Ci nie powiem ale masz w tym przypadku łatwiej, bo siedzi sama na przerwach więc nie masz tego problemu że przy koleżankach cały czas jest.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 1019  Następna