Dzisiaj jest 24 lut 2025, 21:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
Sinedd pisze:
w tym wieku sie jednak ma wiecej oleju w głowie niz jak sie bylo w podstawówce . ;)

no chyba podstawóka była bardziej ogarnięta niz gim. bo tojedno wielkie nieporozumienie (chodzi o program nauczania) ale pare rzeczy zaczęło sie kapować. a zobaczysz LO

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja tam się lubie napić piwka z kumplem, ewentualnie odpalić jointa aby zagłębić się w sentencje innych osob :D
Czasem, raz na pare miesięcy zapale 1 szluga, tak tylko zeby się w głowie zakręciło, ogolnie teraz to nic nie piję z napojów wysokoprocentowych :), ponieważ ciężko trenuję i mam dietę, ale co do tematu dzisiejszych nastolatków, to się niestety zgadzam.
Mam kolęgę w zasadzie to miałem, bo teraz to jest już wrak człowieka, który startował w polskiej reprezentacji w kolarstwie górskim MTB.Wciągnął się w nałóg picia, a to jak denne koło, zrobiło z niego jedno wielkie nic ...
Naprawdę, alkohol i używki rujnuję dzisiaj wszystko.

Wydech: Laser x-pro
Sprzęgło: Hebo
Sprężynki sprzęgła: Niebieskie Hebo
Rolki :4,5g
Sprężyna dociskowa sprzęgła : Hebo +60 Niebieska.

SPRZEDAM:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22036080

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
koranx, Cało nocna z alko . Nie mam zamiaru się nawalić bo ćpać to nie mam zamiaru a pić może troche bd ale nie ide po to zeby się nawalić tylko pobawic ^^

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
*

Pojazd:
Fajki to przyznam ze w wieku 13 czy 14 lat spalilem z 2 (przez cale swoje zycie z 5 chyba).Ale alko,tak zeby samemu browca wypic to calkiem niedawno,w gimbazie to tylko ktos tam kiedys dal "lyka".A teraz gowniarze 14-15 letni uzaleznieni od fajek,ziola,porazka.. :|

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeśli chodzi o fajki to akurat takie zło nie jest, Alkohol rozumiem raz na jakiś czas można se piwo wypić, wódka bardzo okazyjnie ale narkotyki to największe gówno jakie istnieje. Ale prawda jest taka i prawie każdy zobaczy że lata gimnazjum to jest czas gdy człowiek jest najbardziej głupi. Jak ja widzę dziewczyny z 1 gim to mnie już "korwic@" bierze myślą ze nie wiadomo kim są a rozumu mają za grosz.
Co do imprez to zależy jaka ekipa

Kymco super 9
Tecnigas
Malossi Multivar
Polini
Hebo

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan pisze:
Fajki to przyznam ze w wieku 13 czy 14 lat spalilem z 2 (przez cale swoje zycie z 5 chyba).Ale alko,tak zeby samemu browca wypic to calkiem niedawno,w gimbazie to tylko ktos tam kiedys dal "lyka".A teraz gowniarze 14-15 letni uzaleznieni od fajek,ziola,porazka.. :|

"Zioło" nie uzależnia kolego ;) Bynajmniej fizycznie bo psychicznie to nawet słonecznik może uzależnić .

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
koranx, nie wcale,uwierz mi znam wiele osob i bez tego sie bawic nie potrafia.A ci co pala to czesto potem siegaja po inne,gorsze narkotyki a potem to wiadome co sie z nimi dzieje.Nie mowie ze wszyscy,zeby nie bylo.Jak ktos ma umiar to sobie zapali co jakis czas,do tego nic nie mam.

Ostatnio zmieniony 13 paź 2011, 21:47 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
JaJeCkO, zależy od towarzystwa, ja jak byłem młodszy i miałem mase kupmli, którzy pili to myslalem ' czemu ja nie moge, napewno będą mnie bardziej szanowac ' teraz uwazam, ze to bylo totalne gówniarstwo .

TZRfan, i to wlasnie jest uzależenienie fizyczne. Inna sprawa jaka jest ta nielegalna trawa od dilerow w PL, więcej gówno niż konopi . ;/

Ostatnio zmieniony 14 paź 2011, 14:22 przez Sinedd, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
A ja piję co piątek/sobote (oczywiście nie do trupa ), pale fajki i raz na jakiś czas zielsko i nie udaje dorosłego i świętego człowieka jak połowa użytkowników forum.
Cieszę się byciem 17 -latkiem, bo za pare lat będzie trzeba wejść w dorosłość.

A tak na boku, dorosłym nie stajesz się mają 18 lat. Dorosłym stajesz się gdy masz robote i sam się utrzymujesz.

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez seku145, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd: Aprilia sr
seku145, dokładnie :mrgreen: swój chłop, pisze prawdę jaki jest

Moja Apka aprilia-sr-by-dawid137137-t372258-60.html#p2463456

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja piję codziennie i jest fajnie :cool:

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sendzia pisze:
Ja piję codziennie i jest fajnie :cool:

Ja też, ostatnio często Mountain Dew.

A i mając 15 lat nie mówcie co robiliście gdy "byliście młodzi", ja mam 18 lat i dalej jestem młody i za takiego się uważam.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
ProgrameR, ładnie to zinterpretowałeś. Dalej jesteśmy młodymi ludźmi.

A po drugie takie chwalenie się jest dla mnie szczeniackie- mnie to nie interesuje, że ta osoba się zachlała, bądź tamta się zjarała. Chyba, że ktoś bardzo lubi rozmawiać na takie tematy to ok przemilcze to.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sinedd pisze:
JaJeCkO, zależy od towarzystwa, ja jak byłem młody i miałem mase kupmli, którzy pili to myslalem ' czemu ja nie moge, napewno będą mnie bardziej szanowac ' teraz uwazam, ze to bylo totalne gówniarstwo .

TZRfan, i to wlasnie jest uzależenienie fizyczne. Inna sprawa jaka jest ta nielegalna trawa od dilerow w PL, więcej gówno niż konopi . ;/

Dobrze gadasz Polska trawa ( nie każda , trzeba mieć swoje źródła ;p) może uzależniać bo jest tam dużo różnego syfu , nie samo czyste THC tylko inne substancje uzależniające wiadomo po co są tam pakowane .

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
seku145, Dobrze prawisz, raz się żyję trzeba się bawić ale ci co się co tydzień zapijają w trupa to przesada.

Simson: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2029930#2029930
Booster: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... &start=760
Sprzedam Boostera.
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co do mnie to Palić palę ale tylko fajki nic po za tym Pić Jak jest jakaś okazja to się napije ale przeważnie tylko u kuzyna. Jak już nie mam siły to sobie odpuszczam

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

Ostatnio zmieniony 14 paź 2011, 13:52 przez nitropet12, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Aa zapomniałem mam jeden "nałóg" w zasadzie to przyzwyczajenie do tabaki, aż mi się snuffać zachchaiło.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Dobrze gadasz Polska trawa ( nie każda , trzeba mieć swoje źródła ;p) może uzależniać bo jest tam dużo różnego syfu , nie samo czyste THC tylko inne substancje uzależniające wiadomo po co są tam pakowane .

Chyba się filmów naooglądałeś. Nikt nic nie dodaje bo by się to nie opłacało :D Tylko jak jest gówniane, to się macza w eterze by pokopało lepiej, ale to łatwo wyczuć bo jak się wrzuci na język, to szczypie ;) Ale akurat zielsko to nie jest dobra sprawa - jest za tanie, można sobie przez to przewalić życie, i budżet domowy (kolega dawał na miesiąc 3k, tylko , że on banan to mu to nie przeszkadzało), tak samo feta za tania by w ogóle z tym zaczynać. No ale, wszystko jest dla ludzi :)

A co do wieku, ja jeszcze długo nie będę dorosły, bo mimo wieku dopiero niedawno zacząłem na poważnie ganiać za dziewczynami, bo kiedyś były tylko głupie wybryki :) Nadal jestem nieodpowiedzialny, nieobliczalny i po prostu - głupi :cool:

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sendzia, szacun za to że sam widzisz swoją niedojrzałość, nie znam Cię i nie moge tego zweryfikować, ale przyznanie się do tego świadczy po części o tym że jednak jesteś w w jakimś tam stopniu dojrzały bo zazwyczaj ludzie tego nie zauważają, ale pogmatwana moja wypowiedź ,

A co do trawy sam nie palę ale moi kumple czasami palą i co w tym złego ich sprawa tyle, a legendy a nasączaniu zielska nie wiadomo czym prawie że LSD to se w bajki można włożyć, jak jakiś diler jest nie ogarnięty to może i polewa jakimś syfem bo łudzi się że wyciągnie więcej THC, dlatego jak się załatwia to moim zdaniem raczej od ludzi których polecają znajomi a nie od pierwszego lepszego z ulicy.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Ostatnio zmieniony 14 paź 2011, 17:01 przez ziolas94, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wg. mnie chwalenie się przez was, że się pije, pali itp. [okazyjnie lub na co dzień], jest największą głupotą. Nie ma w tym nic ciekawego/imponującego, ponieważ za kilka lat możesz [nie musisz] popsuć sobie przez to życie. Większa połowa młodzieży, myśli, że jak zapali, zapije itd. będzie o połowę starsza. O dziewczynach rozmawiać nie będę, bo z 10, może jedna trafi się fajna, z którą można będzie pogadać itp :cool:

Sendzia pisze:
Nadal jestem nieodpowiedzialny, nieobliczalny i po prostu - głupi

Myślę, tak samo :)

Śledź na bieżąco relacje z mojego garażu na Facebook'u: KLIK

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna