Dzisiaj jest 25 sie 2025, 16:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Macie rade ??
Otóż znam z imienia i nazwiska pewną dziewczynę mówimy sobie w szkole cześć :), ale wg się nie znamy , kiedyś nas taka znajoma;/ zapoznała ale nie było czasu pogadać więcej no i jakoś tak zostało.. nie wiem jak zagadać do niej żeby dłużej porozmawiać albo wg się zapoznać . Zaprosiłem ja na fejsika , ale to nic nie da wg nie ma tematu zaczepnego żebym napisał jakaś wiadomość . Bardzo mi na niej zależy ponieważ podoba mi się :D A teraz troszkę w szkole się nieśmiały robię więc proszę o radę , nie wiem jak zagadać do niej bo typu co tam wiem jak mi odpowie.. czyli "nic" a przeważnie chodzi z koleżankami i nie wiem czy może pod jakimś pretekstem zagadać na tym fejsie a później się zobaczy na realu ?? tylko co ??

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
abduls, Na fejsie to raczej nie polecam... Na żywo lepiej. Widzisz wtedy jak się zachowuje gdy z nią rozmawiasz pierwszy raz. Czy też jest tobą zainteresowana i ogólnie jaka jest. A zagadać możesz też gdy będzie przy koleżankach tylko wtedy to musisz więcej odwagi posiadać.

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
abduls pisze:
Macie rade ??
Otóż znam z imienia i nazwiska pewną dziewczynę mówimy sobie w szkole cześć , ale wg się nie znamy , kiedyś nas taka znajoma;/ zapoznała ale nie było czasu pogadać więcej no i jakoś tak zostało.. nie wiem jak zagadać do niej żeby dłużej porozmawiać albo wg się zapoznać . Zaprosiłem ja na fejsika , ale to nic nie da wg nie ma tematu zaczepnego żebym napisał jakaś wiadomość . Bardzo mi na niej zależy ponieważ podoba mi się A teraz troszkę w szkole się nieśmiały robię więc proszę o radę , nie wiem jak zagadać do niej bo typu co tam wiem jak mi odpowie.. czyli "nic" a przeważnie chodzi z koleżankami i nie wiem czy może pod jakimś pretekstem zagadać na tym fejsie a później się zobaczy na realu ?? tylko co ??

Kolego Napisz jej na fejscie czy chciała by sie spotkac i powiedz jej co naprawde czujesz ze podoba ci sie i bardzo ci na niej zależy :P

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Ale tak od razu ?? Przecież zbytnio się nie znamy..

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Cytuj:
Kolego Napisz jej na fejscie czy chciała by sie spotkac i powiedz jej co naprawde czujesz ze podoba ci sie i bardzo ci na niej zależy :P

Nie, nie i jeszcze raz nie.

Nie możesz od razu ujawnić że ci się podoba i co to nie ona. Wiem, że to trudne, ale nie traktuj jej jak jakąś bogini tylko normalną dziewczynę.
Najlepiej to zaplanować coś że niby przypadkiem, ale to trzeba nad tym pomyśleć. Ew. Jak jakiś twój kumpel ją zna to pierwszy krok masz z górki...

///BMW

Tytuł:
*

Pojazd:
abduls, nie,nie nie od razu :) Tez mam podobna sytuacje,poznalem kiedys dziewczyne,pomogla mi,zawsze powie czesc i w ogole tylko nie ma dobrej sytuacji do porozmawiania 1vs1.Jak cie zaprosi na fejsie to zobaczysz co np doda i zagadasz o tym,potem powinno jakosc pojsc :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Witam,chcialem sie was poradzic bo borykam sie z dosc sporym problemem dla mnie.
no to zaczne od poczatku,2 lata temu poznalem dziewczyne (przez neta dosc nietypowo) zaczelisy sie spotykac i po jakims czasie bylismy juz razem rok(nie dlugo nie krotko) ale siie rozwalilo z mojej winy(nie mialem dla zbyt wiele czasu) i miala innego przez pol roku ale jej nie wyszlo i zaczelismy ssie ponownie spotykac,nadal rozmawiamy o wszystkim jak dawniej robimy prawie to samo,ale ona boi mi sie zaufac jak swojemuu facetowi(boi sie uczuc wobec mnie).Moje uczucie nie wygaslo a tak szczerze to z dnia na dzien bylo coraz wieksze i jejj to wyznnalem,nie poskutkowalo tak jak chcialem, tylko tyle ze sie do niej przytulilem i tyle.nadal mysli o tym pie**olonym dupku(swoim bylym) i mnie to drazni i chcialbym w jakis sposob ja przekonac do Sb spowrotem(teraz sie zmienilem) ale jest ciezko bo nie dopuszcza do Sb zadnych innych mysli.

Chcialbym jakos zadzialac by zaczela czesciej o mnie myslec i mi zaufala bezgranicznie ale nie mam pojecia jak to zrobic ;/

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Pany rada od masterofmasters (Me) jest to nauka ktora swoją finalną wersje zyskała niedawno.
Jak jest jakaś to sie do niej odezwać wystosować atak i nie bać sieeee zobaczyc co będzie a nie myslec w nocy i marzyć.... :D
Jak jest jakaś odezwalismy sie ale ona nie ma czasu zwodzi kombinuje jest nie chętna do gadania spotkania lub wręcz mówi ze nie chce nawet gadać zostawić w spokoju bo to nic nie da.
Jak jest jakaś i widzimy że udaje niedostępną jednak widać że popuszcza to można się starać jak nam zależy dać sobie jakiś czas na zrealizowanie planu jak nie przyniesie to miarodajnych winików lepiej zostawić.
Związki na odległość hmm?? Jeśli jest to naprawde daleko to na planach i pisaniu na gadu/sms się kończy
ad1.jeśli czujesz się na siłach możesz zobaczyć spotkać się wyliczyć kosztorys "wycieczki"
ad2.jeśli nie jest to zbyt daleko może wyjść jednak kontakt nie jest taki jak byśmy chcieli mogą być problemy.
ad3. Najlepiej mieć w pobliżu do kilku km wtedy jest swoboda "ruchu"

Brakuje wam dziewczyny?
te które macie na oku nie idą na współprace?
Pomyśl może jest taka która sama się tobą interesuje lub którą znasz ale nie pomyślałeś o niej jako potencjalnej dziewczynie?
- Wystosuj atak może się uda powodzenie bardziej prawdopodobne niż w przypadkach na początku
Krok 2.
Pomyśl jest dużo przeciętnych dziewczyn może nie ideał ale taka ma zazwyczaj lepiej poukładane i to akurat z nią może być dobrze.
Powodzenia chłopaki. :cool:
za błedy nie odpowiadam : P

ManiacDrifting:
-Wulkanizacja osobówek i Moto.
-Mechanika i Tuning Motocykli i pozostałych jednośladów.

info na : http://tablica.pl/oferta/profesionalna- ... 3kI3T.html

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jednak do spotkania nie dojedzie co pisałem wcześniej... Zerwałem z nią kontakt... chyba najgorsza rzecz która zrobiłem w życiu...

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=180736 <-- Mój speedake !

,,serce bije w tempie obrotów maszyny"

Tytuł:
Awatar użytkownika

ktos mi cos doradzi? jesli chodzi o moj post?

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
no co tu dużo mówić coś jest nie tak albo cię zbywa albo już jest inaczej bardziej mysli o tamtym niż o tobie.
Radę możesz wystosować sobie z mojego poradnika który powinien być przyklejony mimo że pisany prostym językiem jest skuteczny i w 99% przypadków okaże się poprawny xDxD
nie no ale tak na serio spostrzeżenia są moje które nie odrazu mi przyszly myślę że słuszne stosując je lepiej sie zyje.

ManiacDrifting:

Tytuł:
Awatar użytkownika

zastosowac atak ale w jakiej postaci?

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
hehe to w cudysłowiu Działać pisać bajerować o to chodzi przecież wiadomo że nie chodzi o atak w dosłownym znaczeniu dziewczyny która nam się podoba :P

ManiacDrifting:

Tytuł:
Awatar użytkownika

no wiem o co kaman,tak juz dzialam,ale postepow narazie takich owakich nie widac,musze jej pokazac ze sie zmienilem tylko jeszcze nie wiem jak

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
próbować trzeba miłe słowa darować kwiatek nie musi być róża :)

ManiacDrifting:

Tytuł:
**

Pojazd:
Po co wam związki w tym wieku ? 15-17 :D

stunter pisze:
Ale zapraszamy na nasze ulubione forum mieloch.pl Napewno znajdziesz tam wielu kolegow oraz porady jak ze skutera zrobic maszyne do zabijania.

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mam juz ponad 18 i potrzebuje tego

Obrazek

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Sorry chłopaki, ze ostatnio ciut olalam forum, mam malo czasu. W weekendy tu sie najwięcej dzieje a mnie znowu nie bd ;/ bd w berlinie ;D
Rumyk - chłopie mowisz ze wspomina tamtego? Nie wkurzaj sie o to. Moj facet tez mial na poczatku przerabane z tym u mnie ;/ musisz jej to wybaczyc. Pokazać ze ty jestes lepszy niz on byl. Przejdzie jej. Zrozumie swoj błąd.
Abduls - skoro mowi ci cześć to zagaduj stopniowo typu "cześć (imię), ladnie ci w tych kolorach" czy jakos. Nie mów raczej ze ladnie wyglada bo ci powie ze zawsze ladnie wyglada xd

"Widzieliście go? Rycerz chędożony! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!" ;D

Zakochaj się w glanach!

-Widziałaś tą Huskę na allegro?
-Mi się to kojarzy tylko z kosiarką.
-Taką kosiarkę to ty byś chciała mieć xD

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja jej nie mam tego za zle,bo ja rozumiem,ale chce w jej mysli wplesc Sb ale nie wiem czy to mozliwe

Obrazek

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Rumyk możliwe. Tylko na to potrzeba czasu. Chłopaki, wy wszyscy tutaj chcielibyście hop-siup (cztery baby osiem dup - jak to mówi mój bracki ;D) yy znaczy się no na szybkiego, żeby zaraz teraz było zaufanie związek i wgl. Ja przez pierwsze 2 (?!) miechy wspominałam mojego byłego bo a to Spilia tak siedział, a to tak chodził, a to całował tak czy siak... srutu tutu i tak dalej. Ale mi przeszło, bo po prostu mój teraźniejszy związek jest zupełnie inny od tamtego i widać to na każdym kroku :D bez sensu byłoby coś wspominać, zwłaszcza że z tamtym kolesiem nie byłam ani trochę szczęśliwa.

A tak wgl chłopaki mam prośbę - szukam tematu o A1, ponoć gdzieś tu na forum jest. Zarzuci ktoś linkiem? :)

"Widzieliście go? Rycerz chędożony! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!" ;D

Zakochaj się w glanach!

-Widziałaś tą Huskę na allegro?
-Mi się to kojarzy tylko z kosiarką.
-Taką kosiarkę to ty byś chciała mieć xD

Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 14:59 przez Merido, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 1019  Następna