Dzisiaj jest 01 lut 2025, 6:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
witam. mam taki problem. po chwili gdy sie skuter nagrzal obroty mi spadaly i nie chcial prawie jezdzic. myslalem ze to sprezytnki w sprzegle. kupilem sprzeglo polini 2g zamontowalem twardsza sprezyne centralna.... mechanik mi to zamontowal i powiedzial ze obroty nadal spadaja a przyczyna jest .. nie wie dokladnie jak to sie nazywa ale nazwal to ' elektroniczna dysza obrotow' powiedzial ze to sie strasznie nagrzewa i w ogole nie dziala, nie spelnia swojej funkcji. dal mi to na wzor i powiedzial ze mam to kupic. wyglada to tak... jest to taki kawal plastiku na koncu ma ostra malutka szpilke na sprezynce i jest to podlaczane na kabel... jest to czesc od gaznika. teraz mam pytanie. gdzie to moge kupic? ile takie cos moze kosztowac? i czy to naprawde moze byc przyczyna moich problemow z obrotami? jesli uda mi sie to kupic gdzies a skuter nadal bedzie mial problemu z za niskimi obrotami to chyba go podpale :/ //. prosze odpiszcie mi co to moze byc gdzie to moge

macie takie cos w swojej ofercie??

...::MBK NITRO JAGUAR RACING 2004::...
TUNING: C16 BE, Hebo NG, Polini 2G EVO, dzwon Polini EVO, Malossi Kevlar X-Belt, klocki Malossi MHR, red filter Malossi, sprężyna Hebo +50%, rolki 3.2g|Zima: Stage 6 racing 15 KM...gaznik 21, wal, przelozenia itp:)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ech...jak Ci mechanicy lubią używac skomplikowanego języka...
To o czym mówisz to jest poprostu automatyczne ssanie - oczywiście dostępne w sklepie: http://sklep.mieloch.pl/product_info.ph ... 0708a3d40e

Yamaha Neo's+Polini Sport 70cc+Polini Eco Kit+Stage6 Pro Replica+Metrakit 17,5mm+Filtr Metrakit stożek gąbkowy+Membranki Polini+RMS Racing Pro

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]