Dzisiaj jest 24 lut 2025, 18:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
vrathe pisze:
a1 to na moto do 125 a b1 to tam wagowo jakos chyba. Ja bym sie w to nie pchał bo sie nie opłaca ale jak chcesz to potem masz chyba tańsze prawko na B/A (zalezy które masz) i chyba szybciej zrobisz czy jakos tak

A ja bym się właśnie w to pchał! Właściwie robię B1, własnie kończę teorie ;) Teraz baardzo dużo ludzi idzie na B1, z powodu wchodzących drastycznych zmian w zdawaniu prawa jazdy kat. B, po prostu zdanie teorii na B będzie duuużo duuużo trudniejsze od zdania przy obecnych przepisach, a mając w ręce kat B1 zdając zwykłe B nie robisz teorii w ogole masz tylko praktykę 15 czy 20 h i zdajesz tylko egzamin praktyczny.. A więc wybór należy do Ciebie :)

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Adiii, zawsze jest szansa na kupno motocykla zblokowanego ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ile taki motorek zablokowany do 11KW pojedzie?

Obrazek

• Piaggio Sfera NSL 93`
  • Piaggio NRG Power 06`
  • Derbi GPR Racing R 08`
  • Peugeot Speedfight 2 (AC) 04`

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
nie chce zakladc nowego tematu i pytam jak jest dokladnie z tym prawkiem na b1 (na auto) czy na 18 juz nie musisz robic cy co? czy mozna jezdzic na legalu innym autem niz smart ,prosze o odp osoby ktora dobrze wie, zna sie a nie takiej ktora od kumpla na osiedlu uslyszala ;D

Sprzedam TAnio Inca Spartan e-mail: naxadesign@interia.pl

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
naxadesign, mam b1, wiec moge Ci odpowiedziec - po ukonczeniu 18 lat, idziesz do szkoły jazdy, tam wyjeżdzasz 15 godzin i idziesz to WORD'u i zdajesz sam egzamin praktyczny bez teori..

Co do samochodów - temat strasznie rozległy, powiem tylko, że nawet Smarta nie da sie do tylu odchudzić.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
acha dzieki ;D

Sprzedam TAnio Inca Spartan e-mail: naxadesign@interia.pl

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
HenieQ pisze:
Co do samochodów - temat strasznie rozległy, powiem tylko, że nawet Smarta nie da sie do tylu odchudzić.

Co do samochodów - jedyne co zostaje to:
a) "przeróbka" samochodu - co tak naprawde jest niczym innym jak przekrętem ;)
b) kupno samochodu marki Aixam Ligier i inne, które mają oryginalnie poniżej 550 kg. ale są raz drogie kosztują okolo 15tyś. dwa mają silniki 600ccm, którymi jeździsz max 50 km/h jak odblokujesz pojedzie Ci z 60 :lol:
Ja robię B1 i mam samochodzik, co prawda nie odchudzony jeszcze ale jest :D mam Matiza. Bd z nim jechał do typka do Wrocławia, przerabia samochody, które mają masę własną do 900kg (!!przekręt na maxa!!) przerabia je za 2tyś zł :/ Wcześniej był koleś w Będzinie (miałem do niego 19 km tylko :cry: ) ale zwinął interes. przerabiał samochody do 950kg masy własnej za niecały 1tyś Maluch- 600zł Cinquecento - 700zł za matiza chciał 800zł Ale nie miał na tamtą chwilę kasy i teraz bd płacił podwójnie :/

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2