Dzisiaj jest 30 sty 2025, 20:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
najwiekszy plus tego ze elimniacje bede w sobote i niedziele to to ze mozna bedzie razem poimprezowac,bo mozna na torze wynajac domki albo wziac namioty i :lol: :lol: :lol:

I co Binek wkoncu startujesz??? która klasa??

www.pizzerianocna.pl - Polecam Pizza w Nocy w Poznaniu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak wkoncu, ale zacznie się na poważnie w 2007r. Jeszcze niewiem w kturej kasie jak mnie zakfalikują do 1 to w 1 i 2 kalsie bede startował. :wink:

Zip SP Race...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Z miasta gdzie dresiarze są najniższą jednostką społeczną
Pojazd:
w tym roku bedziesz startowal w 2 klasie tak jak ja bo jestes ten sam rocznik!!! Kurde mnie w poznaniu nie bedzie :twisted:

Mlodinio gwiazda bułgarskiej i okolic

<<<Leader Of The Pack>>>

www.sbteam.pl

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oo Binek to jak Cię dopuszczą do 1 klasy to będziemy się razem ścigali :P
z resztą ja w 2 też startuje to jak nie w 1 to w 2 ;) :P

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Młody zaobaczymy co się da zrobić.:D Kaju i tak Cię wytne. :lol: :lol: :twisted: :wink: Najwyżej pojade tylko w jednej kasie 2.

Zip SP Race...

Tytuł:
*

Pojazd:
Kaja pisze:
EEE elegancko by było jak by zrobili w Poznaniu :) Albo w Kisielinie ;p bo w gostyniu to blleee nie lubię tego toru :D

A z tym Szczecinem to BEZNADZIEJA!! I w ogóle powalone jakies te ludzie w Szczecinie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: WRRRR...

Koleś uważaj na słowa... W lublinie nigdy nie byłem ale tam to jakoś zawodów nigdy nie organizują więc kto tu jest powalony?

Derbi Atlantis

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Krakus pisze:
Kaja pisze:
EEE elegancko by było jak by zrobili w Poznaniu :) Albo w Kisielinie ;p bo w gostyniu to blleee nie lubię tego toru :D

A z tym Szczecinem to BEZNADZIEJA!! I w ogóle powalone jakies te ludzie w Szczecinie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: WRRRR...

Koleś uważaj na słowa... W lublinie nigdy nie byłem ale tam to jakoś zawodów nigdy nie organizują więc kto tu jest powalony?

Jaki "KOLEŚ"!!! Kaja to płeć piękna. :lol: A w Lublinie to zawody organizują, niemam pojęcia o co Tobie chodzi?? I NIE UBLIżAć SOBIE!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Zip SP Race...

Tytuł:
*

Pojazd:
Powalone te ludzie w szczecinie.. To mówi samo za siebie.. takie słowa sora ale mogl napisac tylko prawdziwy IDIOTA ew. IDIOTKA!! Ze wzgledu na jednego glupiego organizatora ludzie w szczecinie sa powaleni.. Pomysl troche.. Po za tym nie mowi/pisze się "TE" ludzie tylko "CI" ludzie..

Tytuł:
*

Pojazd:
tomek125to pisze:
Powalone te ludzie w szczecinie.. To mówi samo za siebie.. takie słowa sora ale mogl napisac tylko prawdziwy IDIOTA ew. IDIOTKA!! Ze wzgledu na jednego glupiego organizatora ludzie w szczecinie sa powaleni.. Pomysl troche.. Po za tym nie mowi/pisze się "TE" ludzie tylko "CI" ludzie..

Ludzie to nie przedmioty...

Derbi Atlantis

Tytuł:
*

Pojazd:
Aha i jeszcze jedno:
Despeado pisze:
Bardzo dobrze że tego Szczecina nie ma, tor jest pokręcony ostro i jedynm słowem ten "obiekt" to jest syf po którym latają koty i psy z pobliskiego schroniska :shock: Dziękować że odwołali. Osobiście jestem za tym żeby 2 elimineacje były w Poznaniu czy w Starym Kisielinie :arrow: pierwszy raz tam były wyścigi i moim zdaniem to najlepszy tor z tych wszystkich... Radom będzie 2 raz, Lublin też...

PS. Mi tam sie dobrze latało po Poznaniu :lol:

jak ci sie cos czlowieku nie podoba to nie musisz przyjezdzac.. aha i jak pokazesz mi fotke, na ktorej sa na torze zwierzeta ze schroniska to wpłace ci na konto 50zł..

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
U ale się chopy nagrzały :lol:
Padam jak czytam te Wasze posty. A jeżeli macie takiego organizatora jakiego macie to jemu podziękujcie za to jakie zdanie mają o Was ludzie, a nie Kaji się czepiacie.
Co do toru to nie od jednego zawodnika słyszałem, że bardzo nie równy tor i nie od jednego że zwierzaki można tam napotkać.
Co do tej fotki. Hmm myśle, że jak ktoś przyjeżdża na zawody to raczej robi fotki zawodników a nie zwierzaków które uciekły ze schroniska.
A na idiote jak narazie wyszedłeś ty :lol: przez że się tak gorączkujesz i takie teksty walisz, że naprawde już nie wiem (może mi podpowiesz) czy śmiać się czy płakać :?:

PS: E Koleś! czekam na odpowiedź :wink: buahaha lol

EDIT: Jeszcze jedno bo zapomniałem. Jak nie byłeś na zawodach w lublinie to po co się w ogóle odzywasz. Ja byłem 3 razy w tym 2 razy startowałem i organizacja zawsze jest bardzo dobra, szczególnie kiedy zawody organizuje KM Cross. Zapraszam 2 września, przyjedź zobacz i dopiero oceniaj. Bo tak to robisz jak małe dziecko jeszcze nie widziało jedzenia a już mówi że tego nie lubi. PZDR lolku

http://www.sqtery.com - portal skuterowy
GG: 4629293
E-mail: wildwest@sqtery.com
http://www.kymco-tuning.prv.pl- strona o Kymco S9

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czytałem harmonogram zawodow w poznaniu to widze ze bedzie niezle zamieszanie jak nasze treningi sa pomiedzy treningami supermoto ale pewno dzieki temu bedzie wiecej publiki aha no i sie zdenerwowałem jak to zobaczylem
"wyjazd z depot do I biegu do II biegu kl. 1 i 2 Wyścigu Skuterów o Puchar PZM"
Czemu oni juz z gory załozyli ze klasy beda laczyc!? Wiem ze moze im zalezec na czasie. Jednak ja walcze o 4 miejsce w klasie 2 i musze startowac w klasie 2 moze sie z marcinem dogadamy ze pojedziemy tylko w drugiej klasie :? :?

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
*

Pojazd:
WildWest pisze:
U ale się chopy nagrzały :lol:
Padam jak czytam te Wasze posty. A jeżeli macie takiego organizatora jakiego macie to jemu podziękujcie za to jakie zdanie mają o Was ludzie, a nie Kaji się czepiacie.
Co do toru to nie od jednego zawodnika słyszałem, że bardzo nie równy tor i nie od jednego że zwierzaki można tam napotkać.
Co do tej fotki. Hmm myśle, że jak ktoś przyjeżdża na zawody to raczej robi fotki zawodników a nie zwierzaków które uciekły ze schroniska.
A na idiote jak narazie wyszedłeś ty :lol: przez że się tak gorączkujesz i takie teksty walisz, że naprawde już nie wiem (może mi podpowiesz) czy śmiać się czy płakać :?:

PS: E Koleś! czekam na odpowiedź :wink: buahaha lol

EDIT: Jeszcze jedno bo zapomniałem. Jak nie byłeś na zawodach w lublinie to po co się w ogóle odzywasz. Ja byłem 3 razy w tym 2 razy startowałem i organizacja zawsze jest bardzo dobra, szczególnie kiedy zawody organizuje KM Cross. Zapraszam 2 września, przyjedź zobacz i dopiero oceniaj. Bo tak to robisz jak małe dziecko jeszcze nie widziało jedzenia a już mówi że tego nie lubi. PZDR lolku

Człowieku zastanow sie co piszesz!! Pzez jednego typka ludzie ze szczecina sa dziwni... To moze lepiej powiedziec ze z zachodnio pomorskiego..?? CZŁOWIEKU zastanow sie co ty piszesz.. Ale wiadomo, trzeba kolezanke bronic... A co do zwierząt ze schroniska.. To wyobraź sobie, że one mają KLATKI! i to jest nie mozliwe zeby ktores tam latało <hahaha>.. Sam z reszta nigdy nie widzialem tam zadnego psa czy kota.. Ehh.. pomyslcie nad soba...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
KONIEC Z Tą DZIWNą DYSKUSIą!!! NIC JUż PROSZę NIE PISAć NA TEMAT SZCZECINA!!KONIEC OF. ZAMIAST SZCZECINA ZAWODY Są W POZNANIU- I KONIEC TERAZ TO NIEWAżNE CZY ZWIERZęTA Z CHRONISKA BIEGAJą PO TORZE W SZCZECINIE CZY NIE BO I TAK ZAWODY Są GDZIE INDZIEJ W TYM ROKU

Zip SP Race...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Przepraszam Binek ale muszę coś napisać bo dopiero to wszystko przeczytałam!!

do Krakusa

po 1 : Nie jestem jakiś tak kur*a mać koleś
po 2 : W Lublinie sa organizowane zawody i nie były NIGDY odwoływane tak jak to się tp stało już nie 1 raz w szczecinie.
po 3 : wiem ze ludzie to nie przedmoioty i porosiłą bym zebyś mnie nie pouczał, bo mam od tego kolegów i znajomych, a nie jakich byle kto mi zwraca uwagę...

Do tomeka125to

po 1 : te słowa mógł napisać Idiota ale nie napisał bo napisała to Kaja.
po 2 : Tor w sczecinie to podobno starszny shit(nie byłąm ale większość tak mówi)
po 3 : A ty jesteś przykładem tego(wydaje mi się że jesteś ze Szczecina) iż w Szczecinie naprawde są powaleni ludzie. A piszać tak wcześniej miałam na myśli wylko i wyłącznie ludzi którzy organizują tam wyścigi, ale teraz jestem innej myśli.

Dobra nie chce mi się xzasu marnować na was NARA

A i WildWesta też nie pouczajcie bo od tego np. mnie

Tytuł:
*

Pojazd:
Za kogo ty sie uważasz..? z tego wychodzi, że kaja jest idiotką.. a w moich (i nie tylko) oczach jeszcze ty na niego wychodzisz.. Jak nie byles na torze w szczecinie to po H** sie wypowiadasz na jego temat??

Tytuł:
**

Pojazd:
o co Wam chodzi cwaniaki??? chcecie zrobic jakas ,,zadyme " na forum??? to jak tak to niezłe z was kozaki :evil: Niech którys z Was pzyjedzie na zawody, wystartuje i zapewniem ze Kaja złoi wam Dupsko i zrobi z Was 2 jesień sredniowiecza!!!!!!!!!!!! i wtedy pogadamy....

POZDRO

www.pizzerianocna.pl - Polecam Pizza w Nocy w Poznaniu

Tytuł:
*

Pojazd:
Tylko wiesz.. to, że się udzielam na forum nie znaczy, że odkurzaczem latam..

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
U no tak przecież skuter to odkurzacz.
Ciekawe jest czy na swojej 125 byś objechał odkurzacz z Kamilem Nowaczyńskim na nim i o pojemności 50 cc.
Widze że chyba nie masz przyjaciół i tak na zaczepke szukasz sobie kolegów.
Lepiej już nic nie pisz, bo chyba jesteś bananem któremu rodzice kupilie nowy sprzecik i ubranko pod kolor a teraz próbujesz wszystkim to na świecie oznajmić.

GG: 4629293
E-mail: wildwest@sqtery.com
http://www.kymco-tuning.prv.pl- strona o Kymco S9

Tytuł:
*

Pojazd:
No to chyba się mylisz.. Po za tym skąd wiesz czy to 125 czy co.. A sprzęt kupuję sobie sam.. nie mam takich dobrych rodziców..

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna