Dzisiaj jest 30 lis 2024, 21:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
Jedziłem na Yzf 125 i powiem szczerze ... Po kilkunastu kilometrach zaczeły mnie boleć plecy , stary nie jestem mam 15 lat , wysoki jakoś tez nie jestem (182 cm ) , ale przyśpieszenie w miare okej , jednak powiem szczerze że do 70 km/h lepiej idzie mój xps , może a raczej napewno to wina przełożenia , małe spalanie , wygląd boski , potem możliwość zainstalowania Cycla 180 malossi i wydechu , przy tym osiągi objerzdżające nsr-ke to nie zła opcja :wink:

SPRZEDAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://allegro.pl/honda-pcx-125-aerox-b ... ?source=oo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
A derbi jakie ma silnik ??? Obiło mi się o uszy że z yamahy DT.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
hubertusannus pisze:
A derbi jakie ma silnik ???
Od yamahy ale jakiej to nie wiem.O derbi powiem ci tylę ,że wygląd ma na prawdę niezły zresztą chyba widać :D ale problemem w nich są te aluminiowe ramy które pękają po około kilku latach od normalnej jazdy (to nie jest żadna ściema te same ramy montowali w gpr 50 i właśnie w 2011 zmienili je i montują te stare ramy co były montowane w rs50 w rocznikach np 2005 które są zdecydowanie mocniejsze)Poza tym jak jedziesz na derbi to strasznie musisz podnosić głowę po dłuższej jeździe szyja trochę boli ale pomimo tego pozycja i warunki jezdne są na prawdę zadowalające.

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:
*

Pojazd:
To zależy w jakim charakterze chcesz używać motoru. Kolaga ma yzf i jest z niej zadowolony, spalanie w granicach 3,5 do 4 l. Prędkość max o której mówił to około 130 km/h. Inny kolega ma właśnie derbi gpr 125 z 2006r, z tego co mówił to ma 26 km, przejechał 18 tyś km bez remontu silnika, niestety spalanie jest większe niż u yamahy, spala ok 6 litrów. Także jeśli chcesz motorek do miasta i lansu oraz jeśli nie potrzebujesz wielkich prędkości kup yamahę :cool:

Ostatnio zmieniony 21 lis 2011, 11:20 przez rafal wistuba, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2