Dzisiaj jest 16 lis 2024, 22:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
Marcin194, jesteś dobrym modem to ktoś inny w wieku 17 lat powinien wylecieć z tego forum ftu z grona moderatorów

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Ostatnio zmieniony 20 lis 2011, 20:44 przez razor99, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
Marcin194 pisze:
Mam rozumieć że mam pakować manatki?? Bo mam ponad 17 lat

Pakuj bandżur i wypier ! :D

Nie no żarty. :) Marcin dla Cb dożywocie bycia modem na tym forum :>

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Panowie, po co ta spinka :) . Ja jak poczytałem w dziale Minarelli co userzy polecają to ręce "opadli" :D . Dlatego nie przejmować się i żyć dalej :) .

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw pisze:
Panowie, po co ta spinka

No dokładnie i tak nic nie zmieni nikt w ten sposób. Co najwyżej ktoś powie o parę słów za dużo i skończy się wiadomo jak. Temat wam zostawiamy ale i tak nikt nic nie zmieni. Na razie wszystko będzie tak jak jest a jak komuś nie pasuje to dziękujemy. Przez takie tematy tylko tracimy czas na pierdoły zamiast zająć się porządkiem w innych działach. A ja postaram się was łagodniej traktować.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Konrad324, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Konrad324 pisze:
Temat wam zostawiamy ale i tak nikt nic nie zmieni. Na razie wszystko będzie tak jak jest a jak komuś nie pasuje to dziękujemy.

Dlaczego? Bo Ty tak uważasz? Tego nie da się ukryć, że userzy chcę zmian. Dlaczego mają być karani, że chcą osiągnąć to o co walczą :wink: Mamy cicho siedzieć?

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nikt was tutaj nie trzyma.

Pozdrawiam

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Konrad324 pisze:
Nikt was tutaj nie trzyma.

No i właśnie padło mądre zdanie- chcesz to siedź ale się podporządkuj regułom panującym na forum. Ja walczyłem ale nic nie zdziałałem- pomyślałem sobie "ok, póki offtop daje mi jakąś frajdę to będę tu siedział" no i zostałem. Machnąłem na to wszystko ręką- jeśli komuś nie zależy na pewnych zmianach to czemu "mi" ma zależeć?

I nie liżę tyłka nikomu- po pewnych akcjach to są moje przemyślenia i albo tą sytuację przetrawisz albo poszukasz innego forum. Ja np nie ograniczam się tylko do tego i jestem na wielu forach :) .

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Awatar użytkownika

Konrad324, dostałeś ode mnie PW mam nadzieję, że też trochę to przemyślisz bo w sumie sam współwinny jesteś jakby nie patrzeć, znikające tematy, warny bez powodu, jeżeli byś był jak paru innych moderatorów myślę ,że by nie było problemów, ale podstawa musisz się zmienić zresztą praktycznie to samo na PW napisałem, ale niech inni wiedzą jakie konkretne zastrzeżenia mam. A Warn bez powodu?

Jeden z userów spytał się co grozi za jazdę 125/50 a Ty napisałeś "warn na forum" i pasek mu się zwiększył więc mam prośbę ogarnij się trochę a na pewno będziesz lepiej postrzegany

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
Cytuj:
znikające tematy, warny bez powodu

- do tego bym dorzucił samoistne edytowanie tekstu na niekorzyść usera.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 400
Jestem na tym forum od ponad 3 lat. Przez 3 lata tak wiele się zmieniło. Z roku na rok niestety na gorsze.
Pamiętam czasy gdy Racing to było coś o czym można było marzyć. Poziom wiedzy wprost imponował. Z resztą co będę gadał... Kto jest od początku forum wie jak było.
Można powiedzieć, że po śmierci Mycena, już zaczęło się tutaj źle dziać. Nie chodzi tutaj o odejście jednej osoby, lecz to taki jakby wyznacznik przełomowy, bo na prawdę wiele się zmieniło. Obecna sytuacja na forum, styl wypowiedzi i poziom większości użytkowników jest na bardzo niskim poziomie. Ogromne forum nad którym trudno zapanować. Co jakiś czas powstają bunty, które do niczego nie prowadzą, bo zamiast realnie przedstawiać problem, ludzie wyzywali się od najgorszych nie mając ku temu powodów. Ot tak po prostu ...
Cała wina nie leży po stronie jednego, dwóch czy 10 użytkowników. To wina wszystkich osób, które to forum razem tworzą. Zamiast śmiać się z czyjejś niewiedzy pomyśl jak było z Tobą kilka lat temu. Od razu urodziłeś się pełen wiedzy ? Prawdopodobnie nie, dlatego bądź wyrozumiały dla innych.
Nie podoba Ci się czyiś post ? Nie wyśmiewaj autora tylko zgłoś post ! Albo udziel mu satysfakcjonującej odpowiedzi. Dawaj przykład dobrego usera.

Cytuj:
Pamiętaj, że każdy Twój post tworzy to forum, każda Twoja wypowiedzieć, każde Twoje zachowanie ma wpływ na to co będzie za jakiś czas.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 21 lis 2011, 14:32 przez faciu3, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
Jeżeli każdy zastanawiał by się nad tym gdzie zakłada temat, udzielał się tylko gdy jest w 100% pewien, sprawdzał poprawność swojej ortografii ( ułatwieniem są podkreślone na czerwono wyrazy ) wtedy dużo by się poprawiło ostatnio też ktoś wspomniał to nie jest tak, że moderatorzy kształtują całe forum oni mogą zrobić szablony wyglądu forum, napisać regulamin i w miarę możliwości dbać o przestrzeganie zasad (regulaminu) na forum . Mi osobiście żaden moderator nie podpadł, a ni ja żadnemu moderatorowi też także moje zdanie jest podzielne i nie mam nic do żadnego moderatora aczkolwiek widzę wiele skarg na pewnego moderatora . Nie wiem dokładnie co przeskrobał jedynie z przypadku razor99, coś jest nie tak bo dostał jakiegoś darmowego warna czy coś . Po prostu fajnie by było, aby każdy moderator podchodził do forum z luzem bez żadnych sprzeczek czy nerwów jeżeli z moderatorami dało by się normalnie dogadać oraz gdyby użytkownicy dbali o swoje wypowiedzi, zakładanie tematów itp na forum to panował by zapewne większy porządek niż jest teraz . Niestety największym problemem było by to, że praktycznie z dnia na dzień przybywa nam użytkowników na forum z jednej strony to dobrze lecz sporo ludzi jest takich, których wiek nie przekracza 13 lat ( nie uważam sam siebie za dorosłego itp, ale chyba zachowuję się w miarę przyzwoicie ) sadzi błędy w każdym wyrazie i zakłada tematy w nie odpowiednim dziale no i potem są tego skutki :roll:

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
*

Pojazd:
Adiii pisze:
Forum mierne za sprawą przestarzałego skryptu nie dającego zbyt wiele możliwości. Ja tu widzę vB

Tak, fajny jestes ;)

Nie chodzi tu o skrypt tylko o atmosferę.. :roll:

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
klarok pisze:
że moderatorzy kształtują całe forum oni mogą zrobić szablony wyglądu forum,

Niestety nie możemy :P Mamy sporo ograniczeń.

Co do reszty się zgodzę. Ortografia u niektórych leży na poziomie 0... Kultura osobista tak samo... Klną, obrażają a potem pretensje za co warn.
Postępujcie zgodnie z regulaminem a wszystko będzie jak należy.

klarok pisze:
Jeżeli każdy zastanawiał by się nad tym gdzie zakłada temat, udzielał się tylko gdy jest w 100% pewien,

To chyba jedno z najważniejszych kryterium... Czasami jakiś dzieciak się zarejestruje i wszędzie pisze jedno i to samo :roll:

Nie róbcie nie potrzebnego spamu , edytujcie posty , zachowujcie kulturę i przestrzegajcie ortografię :)

Pamiętajcie że ilość postów nie jest wyznacznikiem, na tym forum :!:

Ostatnio zmieniony 21 lis 2011, 15:53 przez Piórek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja proponuję że od teraz do każdego warna będziemy dopisywać łamany pkt regulaminu żeby od razu było wiadomo o cho chodzi.

Pozdrawiam

Tytuł:
Awatar użytkownika

Konrad324, w takiej sytuacji zaczną się kłótnie bo ktoś to inaczej będzie interpretował, Ktoś ma jakieś "ale" to pisze PW i dostaje wyjaśnienia tak powinno być

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
Piórek, W tym o wyglądzie forum to chodziło mi głównie o to, że wy możecie dać jakieś pomysły założycielowi forum tzn no temu co za to odpowiada i z wami jakoś porozmawia możecie dać pomysły itp chociaż według mnie to i tak zmiany w wyglądzie forum są nie potrzebne bo za bardzo się przyzwyczaiłem już do tego :]

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
klarok, faciu3, Macie stuprocentową rację. Ale nie może być tak, że moderator się komuś nie podoba, dlatego że rozdaje warny. No cóż, taka nasza rola.
Na mnie swojego czasu też wiele ludzi narzekało, nadal nie wiem dlaczego. Możliwe, że komuś nie pasowało, że to akurat mnie zaufano i chciałem się takiej funkcji podjąć.
Warny to zupełnie osobna sprawa. W każdym temacie, który czytam staram się pomóc na ile mogę. Nie raz zdarzało się, że osoba dostawała ode mnie zasłużonego warna, mimo to odpisywałem w jej temacie. Sporo osób pyta o różne sprawy na PW i też, pomimo tego, że czasem pytania są po prostu głupie albo wynikają z lenistwa danej osoby staram się na nie odpowiadać.
Napiszę to jeszcze raz. NIE MACIE PRAWA NARZEKAĆ NA MODA ZA TO, ŻE PO PROSTU WYKONUJE SWOJĄ FUNKCJĘ.
A jeśli ktoś po dostaniu warna za post pod postem i usunięciu tego posta-niezgodnego z regulaminem spamuje na PW w stylu: "Gdzie ty tam ppp widzisz?" to co ja mam mu odpowiedzieć? Po prostu ręce opadają.
Faciu dobrze dostrzegł, że bunty miały na celu szum a nie nic dobrego. Każdy starał się pocisnąć na moderację, później żalił się "Cfele mnie dojehały".
Błędów szuka się najpierw u siebie, to samo tyczy się wszelakich zmian, innych niż od strony technicznej, na którą już my wpływu nie mamy.

RoQs pisze:
jestem teraz na 1 roku zawodówki

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Adiii pisze:
Forum mierne za sprawą przestarzałego skryptu nie dającego zbyt wiele możliwości. Ja tu widzę vB :roll:

x2

Nie zmieni to atmosfery na forum ale poprawiłoby je pod względem technicznym

Obrazek

• Piaggio Sfera NSL 93`
  • Piaggio NRG Power 06`
  • Derbi GPR Racing R 08`
  • Peugeot Speedfight 2 (AC) 04`

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam

Mam zastrzeżenia co do działu:
#kupie
#sprzedam
# inne
# poziomu redagowania postów użytkowników

Tematy nie spójne!, nie czytelne, nie wiadomo o co chodzi potencjalnemu user 'owi

Mega duża ilość postów powtarzających się w dziale ogłoszenia jest 22 strony a większość nie aktualnych ogłoszeń bez zdjęć ceny.

Dzisiaj założyłem temat w offtopic z bardzo fajnym preparatem jak ceramizer i po 4 postach ktoś go przeniósł do kosza, powód? nie podał.

Wnioski, mod dla mnie na tydzień i będzie mnie syfu :D

Chyba ze lepsza opcja jest zgłaszanie postów opcja prawy górny róg i magiczne I[/color]

Nie pisz kolorem zielonym, tylko normalnym białym !!
/seku145

PS Seku145
, powalam się na słowa Juniora (wyższa range ma jak ty) dozwolone jest pisanie każdym kolorem oprócz czerwonego zarezerwowany jest w ważnych sprawach. Kolor zielony uspokaja a paradoksem jest ze innych pobudza, nie moja wina ze należysz do drugiej grupy.
Oddeleguje cie teraz do regulaminu. w śmietniku jest mój post CERAMIZER też bez powodu delete. to tyle

Ostatnio zmieniony 13 gru 2011, 23:30 przez Kubicarr, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot TKR
Kubicarr, Bez obrazy jaja sobie robisz ? Masz 15 postów i prawie 36 godzinna forum ich chcesz moda ? Pozdro :)

A co do wymienionych wyżej działów jest syf ale ostatnio został wprowadzony nowy regulamin przez administracje : http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=209688
Tylko ze wszyscy maja to w głębokim poważaniu.

Cytuj:
Obecnie mam glowice glowna w gaznku 50
:D

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 18#2382818 kupować ;d

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... sc&start=0
Wpadnij i oceń.

Ostatnio zmieniony 13 gru 2011, 16:39 przez karolek, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna