Dzisiaj jest 28 mar 2025, 3:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
PLAN ZLOTU (13 sierpień 2006 r.):
-spotkanie pod LEROY MERLIN (koło Witka), godz. 10.00-10.30,
-przejazd do dolinek podkrakowskich
-pola golfowe w Paczółtowicach (jest tam również strzelnica)
-klasztor w Czernej - w drodze do Krzeszowic
- Krzeszowice:lody gałkowe , przejazd przez miasto,park Potockich, pałac Potockich
-wyrobisko Balaton w Trzebini- można się tu kąpać (sam tam jeżdżę)
-Ruiny zamku w Rudnie: ognisko,
CO WZIĄĆ ZE SOBĄ ?
(Wypisuję tu wszystkie rzeczy które bedą potrzebne. Można je wszystkie wziąć, ale nie trzeba jak się nie chce danej rzeczy robić - ja nikogo nie będę do nieczego zmuszał).

- kasa na strzelnicę (o ile wiem to jest tam dość drogo, trzeba zapłaćić za wypożyczenie broni i za pociski-płatne od sztuki),
- kiełbasa na ogisko,
- nóz żeby wystrugać dzidkę,
- ketchup/musztardę,
- pieczywo,
- kase na lody-gałka 1,5 zł,jakby ktoś chciał to obok są lody włoskie
(śmietankowe) nawet niedrogie-dużo porcja kosztuje coś koło 2,5 zł,
- 2 zł na wstęp na Balaton, aha ja za samochód płaciłem 5 zł- nie wiem jak będzie z jednośladem, z tym, że od 16 albo od 17 już się nie płaci z wstęp,
- kąpielówki - jakby ktoś chciał popływać.

Teraz tak, prosiłbym Was abyście wyrazili swoją opinię na temat programu zlotu, co zmienilibyście, co jest tam niepotrzebne itp.
(tylko jak komuś program nie przeszkadza to nie krytykujcie tylko po to żeby coś napisać).

O ognisku...
Jeszcze jadna sprawa. Nie wiem jak będzie z tym ogniskiem, bo kawałek przed zamkiem jest parking (tam gdzie mój skuter na zdjęciu stoi) i dalej zakaz ruchu. Moglibyśmy zapalić ognisko niedaleko parkingu, żeby być blisko skuterów. Możemy też wjechac na zamek , tylko czasem tam przyjeżdża policja, albo możemy zostawić maszyny i pójść na zamek zapalić ognisko (parking bardzo dobrze widać z zamku). Myślę, ze to ustaliłoby się na miejscu, ale jak ktoś chce to moze wypowiedzieć się tutaj. Można też ognisko zrobić z drugiej strony zamku (tylko z tamtad go nie widać) albo w innym fajnym miejscu, na tzw. "SZTOLNI".Aha jest jeszcze jedna możliwość (tez nie do końca przepisowa). Możnaby zrobić ognisko nad Balatonem.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH, NIEZALEŻNIE OD POJEMNOŚCI I MARKI JEDNOŚLADU

Wiecej informacji na stronie skutery-tuning.pl forum/małpolskie/Zlot ekipiy z Krakowa i okolic (ok 17strona).

Na zlocie przewidywane jest kilkanascie maszyn. Licze na Wszystkich.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]