Dzisiaj jest 18 sty 2026, 19:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
piotrek1993, ja pisałem do Iceman_, on się z kimś umawiał xD
ja teraz na razie się spotykam z jakąś laską ale wydaje mi się że nie pasujemy do siebie
ehh trzeba dalej szukać :roll:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot 308
XxCzaruś, Szukaj innej ale tą odstaw na bok jak sobie znajdziesz inna :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzięki chłopaki ,jakoś to było trochę pogadanek ,poprzytulanki :ups: Ale fajnie xd na luzie :D Wkońcu się udało :ups:

Ostatnio zmieniony 22 gru 2011, 18:52 przez MIMIK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kto podpowie jaki prezent dla Dziewczyny?
Perfumy ARMANIEGO, moze jakis pluszak? Niewiem Odpowiadac :D Podpowiadac :DD

Drag set : ***

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to Panowie i Panie dziś mam zaje.... problem.
Sytuacja wygląda tak. Byłem z dziewczyną przez 11 miesięcy. Problemy zaczęły się jakoś w 10 miesiącu o pewnego typa, który moim zdaniem jej imponował. Bo typ pracuje ma kase a co za tym idzie swojej kobiecie może sponsorować w uj rzeczy, wyjść kolacji itd.
Kiedy dałem jej do zrozumienia, że nie chcę żeby się nim w ogóle spotykała czy coś to ona tego nie zrozumiała mówiąc "nie masz się czym martwić" przez to właśnie zerwaliśmy. Teraz wróciliśmy do siebie po 3 mc i sprawdziłem tak tylko na gg z kim pisze i nie przestała a to ona właśnie najbardziej chciała to odbudować :/ Co ja mam teraz robić ? Bardzo mi na niej zależy itd. ale nie potrafie żyć z myślą, że ona coś do niego :/ Eh sory że tak pomieszane ale już nie mam siły.

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 93#2189593 Moje Audi ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
xEEzo, kup jej misia większego od niej :P

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
XxCzaruś, tak radzisz? A moze cos innego :PP A powiedzcie co kto swojej daje : ppp

Drag set : ***

Tytuł:
*

Pojazd:
KrystianSR50, podpusc ja i spytaj czy cos jeszcze ja z nim wiaze/utrzymuje kontakty..

Tytuł:
*

Pojazd:
xEEzo pisze:
XxCzaruś, tak radzisz?
tak to chyba najlepszy pomysł ale żeby on był z dużym sercem i napis Kocham cię

Obrazek

coś takiego tylko większy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan pisze:
KrystianSR50, podpusc ja i spytaj czy cos jeszcze ja z nim wiaze/utrzymuje kontakty..

x2

I wtedy zobaczysz czy jest szczera i jej zalezy czy leci w kulki.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, jak nie bylismy razem często widziałem ją jak na piwo chodzili itd. Mieszka na przeciwko mnie w bloku :/ A w archiwum w uj rozmów z nim ale juz nie czytałem bo za dużo tego było.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
KrystianSR50 pisze:
Mieszka na przeciwko mnie w bloku :/

Ona czy on?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ona

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A macie okna naprzeciwko siebie? Mam pomysl:D Kup takie swiecace serca z napisem kocham Cie co na okna sie daje i swiec jej czyms w okno i jak wyjdzie do okna to to wlacz i zobaczysz jaka bedzie reakcja:D

Tytuł:
*

Pojazd:
KrystianSR50, sprawa jest dosyć mocno skomplikowana... Tylko widzisz dziewczyny mają troche dziwne usposobienie, ich charakter jest inny niż nasz. Ty gdybyś się spotykał z dwiema naraz, to i tak prędzej czy później byś "poszedł" w stronę którejś. One mają inaczej. Potrafią być wierne jednemu. Wiem jak był, jak odbijałem swoją była. Dopóki on nie zerwał z nią po tym jak przypadkiem przeczytał jej smsy do mnie i ode mnie, ona by z nim nie zerwała, sama mi o tym powiedziała. Spotykała się ze mną często, on o tym nie wiedział. Wiedział tylko, że się "kolegujemy". Aczkolwiek ona potrafiła oddzielić życie z nim od reszty i ode mnie. Także moim zdaniem jeśli jej na Tobie naprawde zależy, to możesz być spokojny. Ale zapytaj jej wprost czego ona chce od tamtego gościa. I uświadom jej, że on chce ją mieć na wyłączność, a nie tylko się kumplować, o ile ona jeszcze o tym nie wie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
KrystianSR50 pisze:
sprawdziłem tak tylko na gg z kim pisze i nie przestała

Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz. Miłość, to takie pier***lone coś, w co nie warto się angażować w tym wieku, niestety. Prędzej czy później, kopnąłbyś ją w tyłek albo ona Ciebie. Skoro zostawiła Cię dla kolesia, który ma kasę, to raczej tego już nie zmienisz, zawsze będzie jej w jakiś sposób imponować. Drugi raz robi Cię w balona, daj odpocząć sercu i zacznij korzystać. Poużywać sobie i nie dawaj po sobie poznać, a jak już Ci się znudzi bzykanie tego samego, to po prostu z nią zerwij i idź do następnej, od tak. Miłość? Pff.. A to w ogóle istnieje? Idź na imprezę, poznaj fajną dupę, zalicz sobie i sprawdź, czy dalej czujesz to samo do tamtej, jeśli tak, powtórz, zapytaj po tym znowu o to samo, czy nadal czujesz to samo. Tak do powiedzmy, trzech razy, jeśli nadal to samo, to masz chłopie problem, lecz na własnych doświadczeniach, muszę stwierdzić, że po pierwszym razie Ci się odwidzi tamta, która Cię zostawiła dla kasy ..

Ps. Nie, nie mam zranionego serduszka i nie piszę pod wpływem emocji. Jestem w związku od ponad roku, który się bardzo układa.

navi777 pisze:
I wtedy zobaczysz czy jest szczera i jej zalezy czy leci w kulki.

A on wtedy wyjdzie na frajera, który ją sprawdza i jej nie ufa, czy o to w tym chodzi? Nie zachowujmy się jak dzieci, macie swoje lata, a nie zauważacie o co w tym chodzi, jeśli dziewczyna, chce Cię zdradzać to i tak to będzie robić, nie rozumiecie? Czy w tym jest jakiś problem? Żaden, możesz przeglądać fona przez 24/h, e-maile itp, a i tak da radę. Wiem coś o tym, sam przez 3 miesiące skutecznie ukrywałem ;) Przecież tu nie chodzi o to, żeby ją złapać za rączkę i powiedzieć "nunununu.. nie wolno z nim pisać, nie będziesz z nim pisała, dla mnie, nie?", bo to na pewno nie zadziała. Krótka piłka, niech wybierze czy jest z Tobą i nie pisze z nim albo niech zjeżdża. Moim zdaniem skoro dziewczyna teraz leci w kulki, to znaczy, że później przyjdzie jej to jeszcze łatwiej. Aczkolwiek, stawiając się za dziewczyną teraz, czy jakiś problem widzisz w kumpelskim pisaniu na gg o jakiś pierdołach? Przecież będąc z kimś, można spotykać się z innymi np na piwo w celu pogadania, a nie tylko bzykania..

Rowan pisze:
I uświadom jej, że on chce ją mieć na wyłączność, a nie tylko się kumplować, o ile ona jeszcze o tym nie wie.

To nie zadziała, ona stwierdzi, że on nie jest groźny i dalej będzie żyła w tym przekonaniu, dopóki się sama nie przejedzie, jak koleś się na nią nie rzuci, od taka, chora rzeczywistość babskiego rozumowania i ślepoty ludzkiej w jednym ..

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR, Korzystać , korzystać , ale jak się wpadnie to już inna bajka ... :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Grzechu123 pisze:
JawoR, Korzystać , korzystać , ale jak się wpadnie to już inna bajka ...

To tak jakby nie jeździć na moto, bo można mieć wypadek.
To tak jakby nie mieszkać w domu, bo dach może się zawalić.
To tak jakby nie jeść, bo możesz się zatruć..

Kurcze. Do każdego opakowania jest dołączona instrukcja jak używać, żeby nie wpaść : P

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR, dzięki dzięki ;p podobnie działałem jak mi napisałeś aż zmiękła i powiedziała, że zrobi wszystko żeby między nami było zajebiście ;) się okaże jak to będzie ;) WESOŁYCH WESOŁYCH ŚWIĄT ;))

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot Trekker
Kurde panowie nie wiem co zrobić. Zerwałem z dziewczyną jakieś 4 miesiące temu ale dalej do niej coś czuje. Pisze z nią narmalnie na gg i chciałbym sie z nią spotkać przeprosić ipt. ale nie wiem co zrobić. Powiem szczerze, że tak trochę głupio zaczynać od nowa ze względu na np. moich kolegów bo ona można by tak powiedzieć zdradziła mnie w wakacje. Na poprzednich stronach(może 10-20 str wcześniej pisałem tą całą historię). No i mówiłem tym kolegom np. że jest jakaś walnięta jak mogła mi to zrobić a teraz zacznę z nią chodzić od nowa. Wiem Wiem że nie powinienem sugerować opinią innych i staram się to nierobić ale to jest trudne. I teraz nie wiem co zrobić. Wiem że ją kocham. Chodziłem z nią 7 miesięcy. Rozstaliśmy się pod koniec wakacji. A wydaje mi sie jakby to było wczoraj! Od wakacji nie ma 5 min. żebym o niej nie myślał. Panowie pomóżcie. :cry:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380 ... 1019  Następna