Dzisiaj jest 29 lis 2024, 3:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1436 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
Baranek13, za pasy to się nie dziwię, że chciał dać mandat :mrgreen:

Lewan94, taa jak się trafi na spoko policjanta to raz dwa i po sprawie a jak nas jakaś banda buraków i prostaków trzepała z 30 minut? Zajechali lodówką i trzepando a powód kontroli? "Nie mamy co w domu robić"

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie no ogolnie to ja tez nocami duzo jezdzilem i mnie nie trzymali no ale coz kiedys musi byc ten pierwszy raz :) Dobra spadam bo kolede mam ;D
Ogolnie to dzisiaj moze auto umyje ;) chociaz na tym mrozie mi sie nie chce a karcher na orlenie zamkniety ;/

Tytuł:
**

Pojazd:
razor99, 30tyś Km zrobiłem bez pasów nawet nie wiem czy działają u mnie w samochodzie xD

Nie zapinałem nie zapinam i nie będę zapinał pasów zawsze można przełożyć i o ręczny zaczepić jak powiedzą przez CB-radio, że stoją ;D

Ja tam nie myje auta teraz jest tak brudne, że nawet sobie nie wyobrażacie wszyscy razem ;D

A co do "nie mamy co tu robić" przetrzepali mi całe auto, a tego co w nim było i o co się bałem i tak nie znaleźli ;D

USŁUGI Z ZAKRESU PRZEWOZU NA LAWECIE SAMOCHODÓW, MOTOCYKLI, SKUTERÓW CAŁE, ORAZ POWYPADKOWE KONKURENCYJNE CENY !

SKUP SKUTERÓW POWYPADKOWYCH, ORAZ CZĘŚCI SPORTOWYCH INFO PW.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
tego co w nim było i o co się bałem i tak nie znaleźli

Obrazek
:?: :mrgreen: :mrgreen:

Srzedam Kingway'a na częsci..pisać

Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 21:23 przez norbert95, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:

Pojazd: Coś co ma 4 kółka..
Baranek13 pisze:
Nie zapinałem nie zapinam i nie będę zapinał pasów

Do czasu, po coś są te pasy w końcu.. Poza tym nie rozumiem jak pasy mogą przeszkadzać w jeździe czy komforcie ? No ale chuu, to jest Polska, chory kraj, chorzy ludzie i tak pozostanie..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda Civic EJ9
Szczerze, to te Daihatsu to takie jeżdżące pudełko zapałek :mrgreen: Bez obrazy, ale dziwnie wygląda.

Baranek13, w ubiegłe wakacje byłem w twoim mieście z 2miesiące i jakoś Cię nie widziałem, nie spotkałem się z twoim sprzętem :mrgreen:

Yamaha Aerox
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 06&start=0

Piaggio Zip [SPRZEDANE]
viewtopic.php?t=206386

Tytuł:
Awatar użytkownika

Baranek13, bardzo mądrze, że jeździsz bez pasów :roll: byle stłuczka i będziesz żałował

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Szczerze, to te Daihatsu to takie jeżdżące pudełko zapałek Bez obrazy, ale dziwnie wygląda.

wiesz w tej kasie (bo są droższe i sportowe na b1) i na B1 to nie ma co się spodziewać cudów, ważne że ci na głowę nie leci.

Srzedam Kingway'a na częsci..pisać

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przecież takie Daihatsu nie jest złe :mrgreen: Będzie jeździć i jeździć tutaj nie ma co się popsuć

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiem ze pudelko ale lepsze to niz pizdzik ;) Ogolnie to widze ze jeden z uzytkownikow chyba Baranek jest bardzo madry skoro jezdzi bez pasow. Pierwsza lepsza stluczka tak jak moja i lecisz w szybe. Rozbijasz szybe i masz cala glowe porozcinana juz nie mowie bo przy wiekszej predkosci mozesz wyleciec z auta chyba. :D Ogolnie DC wczoraj nie dalo rady ;/ Wyciagnalem skrzynie z bagaznika ale i tak asortyment na sylwka sie nie zmiescil ;/ No i to na tyle ide spac. A i jeszcze we wtorek jade do mechanika bedzie ogarnial co tam wymienic,zamowi czesci i w przyszlym tygodniu DC idzie do naprawy ;)
Dobranoc

Tytuł:
*

Pojazd:
pamiętam jechałem raz z kolegom bez pasów i policja nas zatrzymała to my szybko tylko pasy przełożyliśmy i trzymaliśmy rękom policjant podszedł i krzyknął ręce do góry a pasy się zwineli xD :mrgreen:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie czaje. Zapiac pasy to masz 5 sek a moga uratowac zycie chociaz nie powiem teraz zima jak mam kurtke ubrana to mnie wkurzaja ;) Ale wole zapiac ;P

Tytuł:
**

Pojazd:
BlackOwen, Po co byłeś, u kogo byłeś ile czasu byłeś ? :D

razor99, Żałował raczej nie będę, przeżyłem dachowanie w busie LT35 przy 100km/h ja latałem po samochodzie a kolega prawie się zadusił ja miałem połamaną rękę w łokciu, a on prawie się udusił szczęście w tym, że był to bus mojej siostry, i wiedziałem, że nóż jest w schowku...

Darex, Przeszkadzają mi i wszystko na temat jak Tobie nie przeszkadzają, to sobie zapinaj, ja nie zapinam, bo mnie uwierają :)

USŁUGI Z ZAKRESU PRZEWOZU NA LAWECIE SAMOCHODÓW, MOTOCYKLI, SKUTERÓW CAŁE, ORAZ POWYPADKOWE KONKURENCYJNE CENY !

SKUP SKUTERÓW POWYPADKOWYCH, ORAZ CZĘŚCI SPORTOWYCH INFO PW.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Baranek13, tak to jest jak się pasów nie potrafi zapiąć :mrgreen: pas żeby pełnił swoją rolę musi być odpowiednio zapięty a jak baran po prostu zapiął bez poprawiania ustawiania to są efekty. Miałeś po prostu farta, że tylko sobie rękę złamałeś bo mogło być o wiele gorzej. U mnie tak samo jak jest zakaz palenia tak samo jeździ się w pasach bo nie mam zamiaru dostać jakimś debilem co z tyłu siedział bez pasów a przy uderzeniu pasażer waży lekko ponad 2 tony więc ja mam pasy poduszka zamortyzuje, ale idiota leci mi w fotel w najgorszym wypadku złamie oparcie swoją masą i sajgon gotowy.

Ostatnio zmieniony 02 sty 2012, 6:51 przez razor99, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CBR 600 F3
żeby się pociąć jak zmądrzeje a będzie za późno

u nas był wypadek na lekkim łuku

może z 80 facet miał
to jak postawiło samochód bokiem

dosłownie wystrzeliło go z fotela przez prawą szybę pasażera z przodu i w brzozę

jak się można domyślić [*]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobra ogolnie to bylem u mechanika,spisal sobie na kartce wszystko z dowodu ;) aby czesci w 100% pasowaly
zrobilismy liste co bedziemy robic:
-sworzen
-przegub
-wymiana oleju+filtrow
-wymiana filtrow w srodku (przeciwpylkowe itp)
-zakonserwowanie
-ogarniecie nadkoli z przodu bo w kilku miejscach sa popekane i brakuje srub
Wczoraj rozmawialem z matka na temat kosztow itp i weszlismy w temat LPG.Tak mysle zeby w czwartek pojechac do znajomego ojca ktory zaklada LPG i zapytac sie ile kosztuje zalozenie gazu i ogolnie jaki to ma wplyw na silnik/jazde bo powoli nie ogarniam. Paliwo wskoczylo na 5,59 a gaz trzyma sie na 2,79 czyli o polowe taniej. Jak bede znal koszty zalozenia gazu to obliczymy srednio po ilu latach by nam sie to zwrocilo i czy jest sens zakladac gaz do tego auta? W ostatnim czasie auto uzytkuje tylko na dojazdy do szkoly-juz nie jezdze tak o sobie zobaczyc do miasta co sie dzieje i tygodniowo wydaje ok 100-130zl na paliwo co w miesiacu daje ok 500zl czyli sporo ;/
Teraz zaczalem jezdzic bardzo spokojnie,nie przeciagam itp i robie test. Ze swiat troche kasy mi zostalo+zlozyli mi sie na paliwo do szkoly i planuje zalac DC do pelna i sprawdzic ile KM na tym zrobie i pod koniec podlicze spalanie ;)
Bralem takze pod uwage sprzedaz DC i kupienie czegos starszego i tanszego a reszte przeznaczyc na paliwo i ewentualne koszty naprawy ale doszedlem z mama do wniosku ze nie ma to sensu bo trafimy na jakies padlo albo cos i bedziemy w plecy.
Jesli chodzi o Quada to w 100% odpada poniewaz po przemysleniu wydawanie 10k na cos co nie ma dachu,ogrzewania itp nie ma sensu ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chodzi o to ze teraz ok 500zl miesiecznie na paliwo a gdybym mial gaz i spalanie ok 8 litrow to by wychodzilo 220zl na gaz czyli polowe mniej ;)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Lewan94, No z tym gazem to pojechałeś :mrgreen: A co ja mam Powiedzieć jak mam silnik 1.4 :lol: Jedna podstawowa sprawa Gaz = kłopoty :wink:

Polerowanie Aluminium na efekt lustra!!

http://www.bikepics.com/members/marcepani/polerki/\

Lakierowanie Proszkowe / Piaskowanie !!

http://bikepics.info/members/marcepani/p3/

GG:10493683

Ostatnio zmieniony 03 sty 2012, 22:15 przez marcepani, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcepani pisze:
Lewan94, No z tym gazem to pojechałeś :mrgreen: A co ja mam Powiedzieć jak mam silnik 1.4 :lol: Jedna podstawowa sprawa Gaz = kłopoty :wink:

Szczerze Ci powiem ze zalezy jaki gaz i w jakim aucie ;) Kolega ma LPG w BMW 520 i jest dobrze,w CRXie tez mial i bylo OK a matka w Astrze miala duze problemy ;/
Ojciec tez mial kilka aut z LPG i w wiekszosci problemow nie bylo. Nie jest to w 100% pewne pojade w czwartek i sie dowiem wszystkiego. To tylko 1,0 wiec jakiegos mega gazu nie musi miec

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lewan94, tu nie chodzi o pojemność a o złożoność silnika ;) może być tak, że 5.0 V8 wymaga mniej skomplikowanej instalacji niż jakiś 2 cylindrowy TwinAir Fiata :mrgreen:

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1436 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72  Następna