Dzisiaj jest 20 sty 2026, 22:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
abduls, mam tak samo :/ Fajna dziewczyna, a ja z nią piszę i zawsze się boję czy mam u niej szansę. Ona mi pisze o chłopaku, którym dała kosza (ale nie chce mi nawet powiedzieć z której klasy). Sam nie wiem co mam robić.
Najgorsze, że mam tak zawsze i sobie odpuszczam po pewnym czasie.

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Pyle, Yyy... wg mnie to może to że ona jest w takiej właśnie sytuacji ?

///BMW

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
abduls, spróbować zawsze warto. Podrywaj ją i się spotykaj, jak inni mówią może coś z tego wyjść, a jeśli nie to będziesz miał świadomość że chociaż spróbowałeś.

Mogę Ci na swoim przykładzie to podać. Teraz jestem z dziewczyną która miała dość duże powodzenie, pisała mi to i słyszałem od kilku osób. Powiedziałem sobie że spróbuje zobaczymy co z tego wyjdzie. Pisałem do niej z tydzień i spotkaliśmy się raz przed sylwkiem. Na spotkaniu żegnając sie powiedziałem że mi się podoba i chce ją lepiej poznać, zostawiłem jej to do przemyśleń. A w sylwka o północy zadzwoniłem złożyć życzenia i powiedziała że chciałaby usłyszeć życzenia osobiście. No i wtedy powiedziała że się zgadza. Więc próbuj.

DoMaN

Ostatnio zmieniony 17 sty 2012, 21:53 przez domanty, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
abduls pisze:
bogata , inteligentna

Czyli są wyjątki gdzie "bogata+inteligentna" idzie w parze :)

Śledź na bieżąco relacje z mojego garażu na Facebook'u: KLIK

Tytuł:
*

Pojazd:
Pyle, nic na sile :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, jak wiesz że z kimś teraz jest to daj sobie spokój. Chyba że może coś z tego jednak wyjść to próbuj.

Chłopaki muszę się komuś wyżalić a kumple to debile bez dziewczyn i tego nie rozumieją. Mam dziewczynę od prawie 3 tygodni. Wszystko niby fajnie, super dziewczyna i dobrze czujemy się w swoim towarzystwie. Od czasu jak chodzimy często się nie widzieliśmy ale może przez to że chora była i nie mogła wychodzić. Zawsze jak się spotykamy widzimy się wieczorami. Nigdy się nie spotkaliśmy wcześniej. Mówi że jest zajęta, ja to rozumiem. Ale ostatnio mówiłem jej że chce się spotkać wcześniej i czy nie ma planów. No to powiedziała że nic nie ma w planach i że można się spotkać. A na następny dzień mi pisze że może dopiero wieczorem. Jak zapytałem czemu powiedziała że jej kumpel chciał sie spotkać. Nie wiem co mam o tym myśleć :/ Chciałbym spotykać się z nią jak najwięcej. Dziś na przykład pisze czy chce się spotkać. Ja się zapytałem "teraz". Powiedziała że tak, a że byłem zajęty to napisałem że za 30 min dopiero mogę. To on powiedziała że nie. No to się wkurzyłem bo co mam być na jej każde zawołanie. Jak by napisała chociaż 20min wcześniej to spoko. A najgorsze jest to że sama poszła na spacer i nic nie powiedziała. :? Na prawdę nie wiem co o tym sądzić. Może wy mi coś poradzicie.

Sory że takie długie, myślę że ktoś pomoże, albo poradzi.

DoMaN

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, no pisałeś że może ktoś się ją spytał i może teraz z nim być, ale nie wiem. Jak fajna dziewczyna to próbuj, powiedz jej co i jak. Zobacz co zrobi. Ja zaryzykowałem i powiedziałem że mi się podoba i chce ją lepiej poznać. Wtedy to już ona decyduje.

Wstydzić się nie wstydzi raczej. W szkole normalnie się spotykamy, przytulamy, całujemy i takie tam. Niby cały czas o mnie mówi koleżanką :shock: Ale nie wiem co jest. Musze z nią chyba pogadać.

A Tobie Pyle, szczęścia i myśle że jak będziesz szczery to może coś wyjść.

DoMaN

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
domanty, wg mnie sprawdza Twoje poświęcenie, tez miałem kilka takich przypadków, zapraszały na spacer, a Ja na to że nie teraz bo nie mam czasu jestem zajęty (nie chciało mi się, olewałem) więc też mnie olały ^ ^ . więc teraz gdy któraś będzie chciała to znajdę czas, gdy się lepiej poznamy, zaprzyjaźnimy to będę mógł sobie odpuścić.

Tobie radze to samo, chyba że dziewczyna zaczyna Cię unikać i masz konkurencje. :) :)

Xps > Senda > PGO > TKR > Aerox >2x Bws > Aerox

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=181343

Tytuł:
*

Pojazd:
Wiecie ja tam miałem dziewczynę ale to w 1 gim ale w ogóle nie wyszło nic z tego i jakoś mi to nie sprawia problemów :D
Ale powiem wam jedno NIC NA SIŁE NIE DA RADY TO MUSI PRZYJŚĆ SAMO OD SIEBIE
Teraz nie mam dziewczyny i żyje może kiedyś się trafi miłość życia ale posłuchajcie mojej rady I JAK CHCECIE SIĘ Z NIĄ SPOTYKAĆ I CHODZIĆ MUSICIE ODBYĆ RAZEM POWAŻNĄ ROZMOWE O SOBIE BO BEZ TEGO ANI RUSZ:p

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Pyle
powodzenia , mam nadzieje ze wam sie uda

ZAPRASZAM DO MOJEGO HURR .

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2187498#2187498

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam taki mały problem... Wpadła mi pewna dziewczyna w oko (chodziliśmy do jednego gim, jedno osiedle) którą widze czasem w busie jak wracam z szkoły. Chciałem już zagadać do niej ale zawsze bus jest zapchany i głupio mi tak w tłumie, brak mi jaj :D I wpadłem na "genialny" pomysł aby napisać do niej na fb (nie mam jej w znajomych oczywiście)... coś w stylu czy moglibyśmy się spotkać bo..? :P Co sądzicie, pisać? Wiem że to poziom bliski zeru ale co zrobie jak brak mi jaj :D
ps. kiedyś albo przypadkowo głową ruszała albo popatrzała na mnie kilka razy... bardziej przypadek... I jak coś to zbytnio wspólnych znajomych nie mamy aby poznać się przypadkiem :mrgreen:

Tytuł:
**

Pojazd:
ja wam jedno powiem ja to tych dziewczyn nie rozumiem :P
blonchal, zagadaj do niej :D :D albo napisz chociaż na tym fejsie :D

http://parodyboyz.jimdo.com/

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
zaproś ją do znajomych , ona zapewne napsize znamy się ? a ty nie , ale chętnie się poznam !

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
GrzesioII, Albo nic nie napisze tylko zaakceptuje żeby mieć więcej znajomych jak niektórzy :D

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zagadać to bym zagadał jak by nie było masy ludzi w koło :P A jak napisac to co? Że często ją widze w busie i może byśmy się spotkali, poznali, czy co? Bo nigdy nie pisałem do nikogo aby się poznac :D A co do pisania na fb to pierw pisac czy zapro wysłac... wiem że debilne pytanie ale teoretycznie to jej nie znam to po co zapro? A praktycznie chce poznac to moze byc zapro :mrgreen:

I seba ma raczej racje bo ma 400 paru znajomych... ale z tego co mi sie wydaje to jest normalna a nie dziewczyna "łatwa" :D

Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 18:18 przez blonchal, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
blonchal, popisz z nią z 3dni i zaprponuj spotkanie ;>

Sprzedam dużo częsci do Morini !

slawek0104 pisze:
pewnie przed jazdą za dużo konia waliłeś i skutki uboczne chyba wiesz że po waleniu trzeba odczekać 30 minut zanim wsiądziesz na motor.

Nie ma lipy ! ;D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ale tak normalnie napisac "czesc, co tam", "czesc, co slychac" ? Przecież jej nie znam :D Nigdy nie pisałem to nie wiem :P Bo potem jakoś rozmowa powinna sama polecieć, tylko na poczatku najgorzej ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
hmm ; ja bym napisał ; hej piekna , długo już na ciebie spogladam i śnisz mi się nocami ;d moze sie poznamy ? na pocztaku mocny bajer i walisz o zapoznanie i powinno podzialac !

Tytuł:
**

Pojazd:
GrzesioII, aż tak drastucznie do sprawy niech nei podchodzi :D :D hah
trochę delikatniej żeby sięnie speszyła

http://parodyboyz.jimdo.com/

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dziś poszedł nokaut na pewnym kolesiu:P
Pierniczył mi 20min o tym,że ja raniłem moją byłą ,że za jakiś innymi laskami ganiałem ( a nie było tak) i ,że nie dbałem o nią wgl.A starałem się jak mogłe,prezenty itp
No i mówie mu się nie zamkniesz to ja Cię zamkne :P A ten debil dalej napiernicza xD
Dostał z zamkniętej ręki no i był spokój

Ostatnio często spotykam taką wielką panne (z 18lat) blondyne i nie znam jej nawet ani jej znajomych :P Jakieś uśmieszki puszcza i wgl:P Jak do niej zagadać?:P Z góry mówię,że nie chce z nią być tylko no wiece xD

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 1019  Następna