Dzisiaj jest 30 lis 2024, 4:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
ELO! panowie i wszyscy. Jako że suzuki-katana.pl nie działa to muszę się wam tutaj pozwierzać.

Ok jazda, Sukę czyli suzuki katanę kupiłem 17(chyba) stycznia 2k10 roku w opłakanym stanie, ale byłem jeszcze szczylem i nie wiedziałem o i jak. W lecie sobie nie pojeździłóem bo mi się scooter cały czas psół, tu światła, to wario się poluzowało itp. Jednym słowem moje morini to totalna PADAKA!!!

W zimie 2010/1011 postanowiłem robić customa i wyszło tak (cały temat na www.suzuki-katana.pl) MÓJ STARY CUSTOM MONSTER ENERGY
Na wiosnę troszkę pojeździłem ale zatarł mi się cylek i przyszła pora na SWAPA, dawcą była gilerka runner 2005 na gaziorku. Z p/g zrobiłem racinga ale po wakacjach rozebrałem i sprzedałem na części bo był zbyt awaryjny i miałem na oku inne moto xD

Do jesieni Kaśka stała w garażu i niszczała aż pewnego razu chciałem pośmigać na Rowerku, wbijam się w garaż i ukradkiem spojrzałem na katankę, aż mi łezka się w oku zakręciła. Mój zaje*isty skuterek po tuningu leżał zakurzony, bez silnika i bez elektryki i niszczał :( Pomyślałem NIE ! tak nie będzie Robię nowy projekt bo żal mi skuterka :) Sprzedałem stare plastiki i zacząłem pracę, :)

Ok na starym forum założyłem temacik, fajnie się rozrósł ale forum padło to przeniosłem się na mielocha xD

To są plany na moją katankę

KOLOR- cała w czarnum macie + FLUO różowe felgi

ZAWIESZENIE- Przód obniżony o 3 cm a tył podniesiony o 7

RAMA- Pomalowana na FLUO RÓŻ z przedłużonym o 10 cm i dostosowanym pod nowy silnik mocowaniem

KOŁA- Fluo różowe fele z gilery runner 2011 rok. Przednia ledwo się mieści bo stara miała 12 cali a z Runnerki ma 14 xD

PLASTIKI- przeszczep na nową budę pomalowane w czarnym macie i lekko wystylizowane xD

SILNIK- narazie full seria z gilery runner 2011 rok na gaźniku, później lekki sport

Kilka dodatków pokrytych stickerbombem itp.

30 stycznia zaczynamy ferie więc już wsadzę silnik w ramę i odpalę xD

KOMENTOWAĆ!!! i z góry sorry za taki styl pisania ale jaram się !!!
:twisted: :twisted: :twisted:TU MACIE FOTKI NOWEGO CUSTOMA, zdjęcia postaram się dodawać na bieżąco !

Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 22:31 przez BERCIU, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Elo!! sorry za post pod postem ale jaki tłumik polecacie do mojej Katanki? przypominam że silnik to p/g. W tym roku będzie seria a później sporcik aha mam około 400 do 500 zł. http://allegro.pl/laser-x-pro-xpro-piag ... 68316.html ten będzie dobry??

SKRĘCAJ GAZEM!!! NIE KIEROWNICĄ!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
Daj foty bo nie ma co oceniać ;)

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

Tytuł:
*

Pojazd:
No narazie niema bo suka jest rozebrana do goooołej ramy. A tak w ogóle to nie mam czasu bo nauka itp. więc czekam na ferie. w ferie planuję pomalować ramę, zapoznać z nią silnik i odpalić xD aha no i dogłębny custom plastików czyli wygładzenie nadkola, wywalenie tylnej lampy i danie LED-ów, bad look czachy i custom podłogi. Do kwietnia mam czas na zrobienie projektu na TIP TOP. ciekawe jak z kasą będzie bo to dla mnie największy problem. :(

Tytuł:
*

Pojazd:
Ok panowie, dziś sobie poszedłem zobaczyć jak mi gleba wyszła no i wg. mnie jest zaaaajebii*ta tylko mam mały problem bo teraz czacha "leży" na kole i nie wiem co mam zrobić bo normalnie może być, tylko jak wjadę w dziurę to mi koło pół przodu zmasakruje

Tak wygląda to z bliska

Obrazek

A tak z daleka, wg. mnie suuper co myślicie??

Obrazek

Co zrobić żeby czacha tak nie leżała?? Myślałem żeby lekko grill podciąć żeby koło tam się mogło "schować" a wy co radzicie??

Aha jeszcze jedno, jaki rozmiar ma seryjny gaziorek od runnera nowej budy?

DZIĘKI!!!

Tytuł:
*

Pojazd:
to podnieś go troche :roll:

Stunt to moje nazwisko
D Z I f f f f f K O <3 ; ** xD !!

Ostatnio zmieniony 24 sty 2012, 20:17 przez racing717, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
No właśnie ja nie chcę bo teraz mi się super podoba. A lagi są seryjne tylko koło jest o 2 cale większe i dlatego ociera. Jeżeli umiałbyś mi doradzić to jak go "podnieść" ??

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jedyne wyjście dobrać inne lagi żeby po opuszczeniu ich na maxa opierały się oraz żeby po obniżeniu koło się mieściło, aby o półkę nie wadziło ..

Moja niunia :*
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=118134
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Czyli jak rozumiem z przodu masz zawiechę na sztywno? 0 mm skoku?? bo ja to bym przynajmniej z 3 cm skoku potrzebował. Jutro rozbiorę lagi i pokombinuję z jakimiś gumami do środka żeby skok ograniczyć.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ]