Dzisiaj jest 18 sty 2025, 19:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Po Pierwsze: Powinno być tak, że jak sie złoży prostest za 500zł to cały skuter powinien być obadany przez osobę która składa protest, a nie przez starszego Pana ze słuchawką na uchu w towarzystwie właściciela skutera.
Po Drugie: Masz regulamin twoja sprawa czy go łamiesz czy nie i ile Ci sie udaje go łamać, pech chce że Cie sprawdzą i musisz ponieść konsekwencje bez żadnego tłumaczenia, że tamten ma klapke a ten nie miał bądź dalej nie ma.
Po Trzecie: Tomaszu to że protest kosztuje 500zł to jest kretynizm pospolity 300zł maximum, to są skuterki a nie motocykle drogowe przerobione do wyścigów :!:

Aprilia GP-1 DiTech 02'
Piaggio Zip SP by Malossi
Aprilia RS 125cc Replica
Yamaha R6 08
Honda CBR 125R 07

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak dla mnie protest powinien byc na cały skuter i tak cały czas sądziłem... ale widocznie się myliłem i to proponuję bardziej jasno opisać w regulaminie na 2007r.

Tytuł:
*

Pojazd:
jak gaznik widzielismy u Sudola chlopie co ty gadasz????????bosheeeeeee .a i fajnie wybrneles z tej sytuacji jak zapytalem dlaczego zawodnik z numerem 67 byl tak monco zdenerwowany:))gratulacje.Widze ze nie ma co juz tutaj pisac bo i tak wiesz najlepiej:))))))))))))))))))))))))))))))))))zycze ci samcyh sukcesow w przyszlym sezonie

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tomek nie porównuj MotoGP do skuterów. W MotoGP jak chcesz złożyć protest to motor sprawdzają sędziowie, a zresztą tam chyba za każdym razem przed zawodami sprawdzają maszyny. A w skuterach kto Ci sprawdzi?
Pozatym jest regulamin więc żadnych mega tajemnic nie możesz mieć, bo regulamin ich nei dopuszcza, więc jęzeli złożą na Ciebie protest to rozbierasz skuta i już, pokazujesz że wsio jest ok, o ile nie masz czegośdo ukrycia.

http://www.sqtery.com - portal skuterowy
GG: 4629293
E-mail: wildwest@sqtery.com
http://www.kymco-tuning.prv.pl- strona o Kymco S9

Tytuł:
*

Pojazd:
aaaaa powiedz mi tomek dlaczego chcesz forumowiczow uswiadomic ze mozna zlozyc protest i sprawdzic silnik??juz napisalem ze tak nie jest.Wiec wytlumacze ci jescze raz. Zawodnik ktory skada protest musi podac konkretna rzecz .Jesli ja powiem sedziemu ze skaldam protest na gaznik to nie jest sprawdzany zadny wal cylinder itp.TYLKO GAZNIK!!! Czy ty ROZUMIESZ TERAZ TO?tylok jedna rzecz jest SPRAWDZANA.WIec PRZESTan PISAC ZE MOGLEM SKLADAC PROTEST NA GAZNIK WAL CYLINDER.!!!!!

Tytuł:
**

Pojazd:
Ale sie chłopaki zgrzaliscie!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

1) Kto według Was ma sprawdzac skuter??? Przeciez pan Jurek widział wał widział cylinder i widział gaznik bo jeszcze pytał gdzie on jest.... w minarelii...
2) wiem ze skutery to nie moto gp ale podałem przykład ze nikt nie ma prawa ci zagladac co jak masz zrobione bo sa rozne tehcinki robienia by sprzet zapierdalał i to zgodne z regulamniem i pan Heniu na pewno wiele ich zna gdyż 30 lat przygotowuej motocykle które wygrwyają w Polsce i w Europie!!!!!!!!!
3) macie racje kwota jest za duza...
4)Ja mówiłem ze mozesz zlozyc na wał,ganzik etc a nie na cały silnik... to Ty sie upierałes . że chcesz na cały slinik bo sie nie znasz... (słyszałem to dokladnie)
5) nikt nie robił probelmu z rozebraniem skutera ( Sudoł) jesli byłl protest na WAŁ... a jesli nie ma protestu ja tez bym nic nie pokzaywał... bo po co ... wole zarobic te 250zł..
6) dzieki Kamil, ja Tobie tez zycze powodzenia, bo mam nadzieje ze wsytsratujecie za rok

www.pizzerianocna.pl - Polecam Pizza w Nocy w Poznaniu

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kamil musze ci powiedziec ze ty nie wiedizales mojego gaznika bo ci go nie polozylem na trawe zebys se mogl popatrzec tak jak w przypadku cylindra ale kiedy Jurek senior i Jurek Jr robili mi zdjecia wału mogli sobie ze spokojem obejzec gaznik.
A co do kwoty to 500 zl to duzo ale przynajmniej dzieki temu nie ma ciagle protestow
Cytuj:
owinno być tak, że jak sie złoży prostest za 500zł to cały skuter powinien być obadany przez osobę która składa protest, a nie przez starszego Pana ze słuchawką na uchu w towarzystwie właściciela skutera.

Jak dla mnie to nie do konca jesli miely by rozbierac cały skuter ile by to trwało?? I preciez wlasciciel skutera musi byc przy tym jak mu grzebia w jego maszynie
Kamil gdybys złozyl kubie wr na wał protest i by sie okazało ze cos z cylinderm nie tak to prawda ze punktow by mu nie odjeli ale wszyscy zgromadzeni dowiedzieli by sie ze kuba oszukuje a tak to złozyles na klapke i wyszło na to ze jest to skladanie na przysłowiowy klaskson.
A co do zachowania to prawda ze pan heniu i kuba nie zachowywali sie wlasciwie ale twoj tata i ty nic im nie ustepowaliscie

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to co jeśli byłyby ciągle protesty?? Komu by to przeszkadzało?? Przynajmniej nikt by nie miał watpliwości, że ktoś ma coś porobione nie zgodnie z regulaminem.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Też prawda. Jak dla mnie skladania protestu nie dlatego ze skuter jest szybsy od mojego skutera tylko dlatego ze np minarelli nie moze byc tak szybkie te bezsens

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
*

Pojazd:
Kuba pan Jurek gaznik widzial to sie zgadza ale z zewnatrz ale nie wewnatrz ......

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Na gaźniku wyryte jest "Dellorto 17.5" trudno zeby wykombinowac gaznik z takim napisem kiedy w srodku jest np 19

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale jak wiesz, albo Pan Heniu wie, że zawsze można rozwiercić gaźnik :) i będzie napisane 17.5 a w środku 18 lub więcej

GG: 4629293
E-mail: wildwest@sqtery.com
http://www.kymco-tuning.prv.pl- strona o Kymco S9

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
o tym nie wiedzialem ze sie rozwierca gazniki. Moglem wam dac gaznik do obejzenia zeby nie bylo ze mam cos nagrzebane. Ja przy moim gazniku nic nie kombinowalem kupilem 17.5 i taki załozylem

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
*

Pojazd:
Kuba nie mowie o tym, ze masz rozwiercony gaznik ale caly czas chodzi mi o to, ze np Tomek piszena na forum iz wszytko bylo przez nas ogladniete i jest ok. Boli mnie to ,ze otatnia eliminacjia na ktorej zostaly zlozone protesty pokazaly,ze mozna oszukiwac i tak nikt sie nie pokapuje.Np jest rozwiercony gaznik a jakis smieszny dziadek z komisji spojrzy,zobaczy ze pisze 17,5 i jest ok. czy rozumiesz mnie?Na poprzedniej eliminacji w Radomiu Paweł Kmieciak zostal o maly wlos zdyskwalifikowany za wyjezdanie poza linie toru.Na ostaniej elimincaji juz mozna bylo wyjezdac.Za kazym razem jest inaczej.Dziwny jest ten sport w Polsce.No ale coz...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tomek Napisał "Sudołek rozebrał sprzęta"

wrr... ktoś tu zmienił orjentacja hmm... ale to nie moja sprawa (szkoda Kubusia) :lol: :lol:

a tak w ogóle to Tomek myslałam że jesteś całkiem inny po eliminacji w Poznaniu wydawałeś się spoko, ale to co pokazałeś w Radomiu jaki jesteś fałszywy i dwulicowy to ludzkie pojęcie przechodzi myślę ze sam powinieneć się zastanowić nad swoim zachowaniem i przeanalizować jaki miałes stosunek do kogo w Poznaniu, a jaki w Radomiu. Ja Ci zyczyć powodzenia nie będe bo mam innych faworytów na następny sezon (Pozdro dla Młodego i Pawełka) ale nie powiem kogo :P :P.

A co do protestów to moim zdaniem to dobra rzecz, mogło być przy tym mniej nerwów i wszystko mogło się odbyć w innej atmosferze, ale było jak było. Dużo te protesty nam nie dały, ale myślę że niektórzy się nauczyli pare rzeczy.

No to chyba było by na tyle pozdro;) :*

Jak mi się coś przypomni to wam napisze:P:P

Tytuł:
**

Pojazd:
Nie wiem Kaja o ci Ci chodzi... Lepiej pomysl kto rozpoiwadał rózne dziwne pierdoły....
i nie wiem o co ci Chodzi z 2licowoscia?? to ze mam inne zdanie na ten temat ????

Dobra w sumie konczmy juz ten temat, nie ma sensu go kontynuowac, każdy ma swoje zdanie, i tylko sie skłucimy a nie o to chdzi....

Sorki Kaja ze Cie zawiodłem, a orientacji nie zmieniłem....

POZDRO i powodzenia w Motocrossie

www.pizzerianocna.pl - Polecam Pizza w Nocy w Poznaniu

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kamil nie mozesz mowic ze na 100% kuba albo ja mielismy cos pogrzebane nasze skutery jechaly tak samo wiec nie widzie podstaw zebys tak mowił
Nie rozumiem o co kaji chodzi :?: :?:

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
*

Pojazd:
ok nie ma sensu juz sie dzywac bo i tak nie rozumiecie czy ja napisalem ze macie na 100% cos rozwierocne?nie! wiec naraaaaaA:))))))))))))))))))))))))

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Popieram Kamila chociaż no Kuby nic nie mam, ale koniec tego tematu bo jesteście jacyś tarsznie tępi i nic nie rozumiecie!!

Buśska;*:D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
HEHEHE do niektórych trzeba gadac DUŻYMI LITERAMI Kaja i RR :wink: :wink: :wink: , ale i tak mogą nie zrozumiec jak widac :D:D:D
Tak więc wyluzowac bobry . A tak na marginesie to kruszyna wez se przemysl to co napisała Kaja :wink: :wink: :wink:

:arrow: www.sbteam.pl
:arrow: www.motogp.com
:arrow: www.motogp.pl
:arrow: www.rossifumi.it
:arrow: www.rossimania.com

Lech Poznań 4ever

Poznań '56

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna