Dzisiaj jest 23 lis 2024, 17:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Ducati Monster 800
skolsik13 pisze:
Siema. Ostatnio przeglądając forum natknąłem się na użytkownika co polecił tą stronę.

Ryba8 pisze:
Lub http://www.custom-shop.pl/

Cześć.

Mowa mianowicie o mnie. Jestem wyłącznym dystrybutorem na Polskę lakierów House Of Kolor.
Najbardziej kozackich, klasycznych lakierów na świecie stworzonych specjalnie do malowania show carów i show bike'ów.
Wyzej podana strona również należy do mnie - zapraszam do zakładki "sklep". Są tam fotki, opisy lakierów i zastosowania oraz ceny (no i aktualne stany magazynowe).

Mowa jest tutaj o lakierze Marblizer. Żadne tam folie strech i inne domorosłe pomysły.
Jest to specjalny lakier o skomplikowanej strukturze. Dla uzyskania powyższego efektu kładzie się go na czarnej błyszczącej ale nie metalicznej bazie.
Cena nie jest mała ale w końcu za HOKa tak ajk za wszystkie inne topowe lakiery trzeba płacić - w tym wypadku na szczęście szczęka nie opada.
Litr Marblizera to 360zł. Wystarczy to na pomalowanie 2 skuterów spokojnie (nie dzielimy opakowań, niedługo wchodzimy na jedną mieszalnie i oni są chętni do dzielenia lakierów na setki). Bazę można użyć jakąś tanią byle spełniającą normy i wymogi (ma błyszczeć). Bezbarwny - tutaj bezbarwnego z house of kolor nie polecę.
Jest to najwspanialszy bezbarwny na rynku, utrzymuje ciagle wetlook i pełen połysk jednak jego cena odstrasza wielu jednośladowców. Można więc użyć jakiegoś innego dobrego bezbarwnego np DuPonta. W taki oto sposób za 500zł mamy komplet lakierów do pomalowania 2 maszyn.

Jak ktoś ma troche wiecej kasy na takie zabawy to możemy ogarnąć coś czego nie powstydzili by się tunerzy w USA. Dać marblizer z brokatami, na to kandy. Mam również ludzi od goldleafów i pinstripe wiec możemy wspólnie stworzyc naprawde unikatowy skuter :cool:

Jak macie pytania to śmiało atakujcie.

Pzdr
Artur

Chrome N Paint Custom Shop- lakiery samochodowe House Of Kolor, Felgi szprychowe Dayton Wire Wheels. Budowa pojazdów

WWW.CUSTOM-SHOP.PL

Soda Blaster- Sodowanie, Piaskowanie, Szkiekowanie

WWW.SODA-BLASTER.PL

Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, 15:53 przez ALPAq, łącznie zmieniany 4 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2