Dzisiaj jest 22 lut 2025, 14:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
ronilus, za czasow PiS i tak zylo sie lepiej,nie ma tylko PO i PIS z dwojga zlego wole PIS.Ale ze polaczki glosuja "nie lubie PiS-to na PO!" jol!

bUl..paliwo po 6zl,Acta,Vat 23% precz z unia!

Ostatnio zmieniony 26 sty 2012, 22:22 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Varadero 07, Sr 02, Fabia
Ja dla ojca kazałem głosować na SLD :mrgreen:

>>Obejrzyj moją Apke <<
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=326386

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Więc po co te całe strajki itp ? Nie chcę nikogo obrażać ale jacy to ludzie głupi muszą być skoro wierzą, że taka banda wściekłych ludzi bez kultury niszcząca wszystko tak jak miało to miejsce dziś w Poznaniu, zmieni coś na temat ACTA. Co najwyżej proszą sie o strzał z batona w pysk od policjanta i nic więcej. Za taką burdę można łatwo dostać grzywnę lub pozbawienie wolności. Rząd i tak ma to w pompie co my zrobimy. Oni robią to co chcą, nie ma w tym kraju demokracji :evil: Są mili dla ludu tylko gdy czegoś chcą (wybory). Fałszywe mendy !

Nie pomagam na gg, od tego jest forum :)

Opel Vectra 2.0i : http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=247359

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
również wydaje mi się, że za czasów PiSu było lepiej, tańsze paliwo, mniejszy podatek :roll: a nie tusk kretyn robi co chce.

Tytuł:
*

Pojazd:
Furian50, z takim podejsciem nic sie nie wskora

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
takie rozwiązanie jest jedno. Stworzyć stronę internetową gdzie powstanie partie ludzie niech przyczynią do niej zbiorą podpisy itd. członków odpowiednich zagłosować w wyborach i mamy POLSKE!

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Gdzieś czytałem że Tusk często lata samolotem... hmm... :mrgreen:

Tytuł:
*

Pojazd:
Prawda jest taka, że Korwin ma zbyt radykalne poglądy. Za mocno chce ograniczyć rolę państwa, której niestety ograniczyć się nie da. Bo nie sądzę, aby przeciętny Polak, gdy zachoruje poważnie miał tyle pieniędzy, aby opłacić swoje leczenie. W wielu kwestiach też przesadza, i dlatego sądzę, że on się nie nadaje do rządzenia. Wystąpienie z Unii też nie jest mądrym pomysłem. Póki co, jakby nie było, coś tam z tego mamy, choć wiadomo, że jakieś gówniane podatki itp. też, ale i tak bilans jest in plus. Poczekajmy aż euro definitywnie padnie, to nie będzie z czego występować... :D

Tytuł:
*

Pojazd:
mass143, owszem, ale naszedł ten cholerny kryzys i jakoś trzeba było zrobić tak żebyśmy nie byli Grecją... Tylko drażni mnie w tym tusku że opowiada się za ratowaniem strefy euro (co w ogóle już nie jest denerwujące tylko absurdem!), i to że łata dziury budżetowem naszym kosztem... Wyprzedaje wszystko co Polskie (Lotus, stocznie też Katarczykom próbował opchnąć...) Moim zdaniem powinna powstać jakaś nacjonalistyczna partia :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, no racja takie cos do niczego nie prowadzi. Jedynie do wojny bo w takich sytuacjach kraj jest "osłabiony" :)
ProgrameR, czyżbyś chciał się pobawić w CS'a w realu :> :D

Nie pomagam na gg, od tego jest forum :)

Opel Vectra 2.0i : http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=247359

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Yakuza pisze:
, bo ta Unia nas tylko niszczy
nie unia tylko niemcy . kiedys chcieli mieć władze i były wolny i gineły tysiące ludzi . teraz mają lepszy sposób, "zrobili" ta unie i wykanczaja każdego po kolei bez użycia przemocy.

Tytuł:

Pojazd: Renault Megane II
Cytuj:
TZRfan pisze:
ronilus, za czasow PiS i tak zylo sie lepiej,nie ma tylko PO i PIS z dwojga zlego wole PIS.Ale ze polaczki glosuja "nie lubie PiS-to na PO!" jol!

bUl..paliwo po 6zl,Acta,Vat 23% precz z unia!

również wydaje mi się, że za czasów PiSu było lepiej, tańsze paliwo, mniejszy podatek :roll: a nie tusk kretyn robi co chce.
tak tansze paliwo mniejsze podatki. Ale co z tego skoro oni przez te 2 lata rzadow nie wybudowali nawet 100 km autostrad. Przez te wlasnie male podatki ktore byly za rządów PiS-u mamy teraz taką sytuację w kraju jaką mamy czyli kiepską. Mamy bardzo duży dług publiczny właśnie dzięki kochanemu prezesowi. Gdyby nie ta unia nie mielibysmy tego co teraz mamy. Unia doplaca nam do wszystkiego co robimy. Nawet jak zakladasz firme i przedstawisz odpowiednie dokumenty dostajesz pieniadze z tej zlej unii. Dzieki tej Unii mozesz jechac sobie do Niemiec i bez problemu pracować (gdy Polska nie była w unii ciężko było o legalną prace na zachodzie)
Piszcie co chcecie sobie o mnie ale nie jestem za PiSem i nie będę

Obrazek
http://www.facebook.com/ScooterClubJG

Tytuł:
*

Pojazd:
piotrek1993, czy ja wiem... Coś mi się zdaje że raczej chcą pomóc...Najbardziej to te cholerne Francje, WB, Holandia itp... Ogólnie ta UE pasożytuje na słabszych państwach takich jak Polska, Bułgaria czy inne... Zobaczcie na to: teraz chcą nam dowalić kare za klatki dla kur, gdzieś niedawno zaczeliśmy płacić o 600 mln złotych MIESIĘCZNIE więcej... Rozgrabiają nas. Taka jest prawda.
PS. rolinius tak suma sumarum jakbyś dodał ile dostajesz a później ile wpłacasz to i tak i tak by wyszło że jesteś na minusie :)

Ostatnio zmieniony 26 sty 2012, 22:35 przez hubert4x, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
ronilus, prędzej donaldzik ukochany nas tak zadłużył niż prezes

Kupie termometr stage6 uszkodzony !!!

Cylinder Sport 70cc Do Piaggio LC

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Fiat Stilo 3D, Corolla E12 D4D
hubert4x pisze:
barto96, bez przesady żyjemy w demokratycznym państwie... chociaż to co się teraz dzieje to mam trochę wątpliwości :)

w polsce demokracja jest tylko z nazwy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
ronilus pisze:
Ale co z tego skoro oni przez te 2 lata rzadow nie wybudowali nawet 100 km autostrad.

Nie pisz głupot i nie siej zamętu, zobacz ile trwa czasu na zebranie wszystkich pozwoleń, decyzji itp i wtedy się w tej tematyce akurat udzielaj. Mam do czynienia z ludźmi z GDDKiA i wiem, jak było. Że za czasów PiS kompletowane były dokumenty a PO przyszło na gotowe.

ronilus pisze:
Przez te wlasnie male podatki ktore byly za rządów PiS-u mamy teraz taką sytuację w kraju jaką mamy czyli kiepską. Mamy bardzo duży dług publiczny

Jeszcze urwa jedno słowo na temat gdzie nie masz pojęcia a osobiście dopilnuję, aby tego typu posty zostały usuwane. Zobacz jak przedstawiał się dług publiczny i wtedy się udzielaj.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*

Pojazd:
barto96, bez przesady :) jakoś normalnie chodzisz po ulicy, wychodzisz o północy i Cię nie zgarniają i nie wsadzają do paki na 48h czy możesz sobie wykrzykiwać niepohlebne hasła nt. władzy :) ... ale na pewno jest naginanie tej demokracji :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
ronilus, wiesz dlaczego sa autostrady bo jest euro i musza cos robic... Widze ze ty jestes bardzo za PO... Tylko ze to media nam wmawiaja ze PiS to dziadostwo a PO najlepsze..

Obrazek

Tytuł:

Pojazd: Renault Megane II
czarekcw pisze:
Jeszcze urwa jedno słowo na temat gdzie nie masz pojęcia a osobiście dopilnuję, aby tego typu posty zostały usuwane.
czaruś mi to zwisa i powiewa co ty zrobisz. Wszędzie masz znajomości wszystko najlepiej wiesz.

Obrazek
http://www.facebook.com/ScooterClubJG

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Jeśli pracuje się wśród ludzi, którzy mają pojęcie to wiem. A jeśli ty czerpiesz wiedzę z mediów to chylę czoła.

W sumie może nam wyjaśnisz ile potrzeba czasu na zgromadzenie następujących dokumentów:
- decyzja środowiskowa
- decyzja o warunkach zabudowy
- decyzja pozwolenie na budowę
- decyzja na wycinkę drzew

Jak taki z ciebie spec od budowy dróg to dajesz.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Ostatnio zmieniony 26 sty 2012, 23:23 przez czarekcw, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna