Dzisiaj jest 26 lis 2024, 21:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam, zabieram się ze sprzedażą mojego speeda, gdy go sprzedam nie będę miał czym jeździć no a czymś jeździć trzeba :D Innego sprzętu nie kupie raczej bo się nei opłaca bo w przyszłym roku w lutym będę miał prawko i autko.
Więc z ratunkiem przychodzi mi moje stare suzuki na którymś kiedyś uczyłem się jeździć, jest z 88r i mniej więcej tak wygląda:

Obrazek
(ten na zdjeciu to nówka :P )

Mój ma taki sam kolor, jest w nim padnięty silnik, kompresja nie całe 6, do tego walnięte łożyska i w ogóle silnik do wyrzucenia.
Chciałbym zrobić sobie z niego taki dojazdowy skuter, żeby było czym pośmigać. Myślę też teraz nad stuntem i on by się bardzo nadawał no jest leciutki (waży może z 60kg). Może bym jakąś lampę wkomponował w przednią owiewkę a z seryjnej kiery zrobiłbym lub kupiłbym bmx. Największym problemem jest SILNIK :evil: i teraz tak, kumpel ma podobnie stare rozgracone piaggio s50, wiem ze z wyglądu jest do kitu ale mówił że silnik może by odpalił pomimo 2 lat stania, więc jakbym chciał przełożyć silnik to całą elektrykę też bym musiał przełożyć?? I jakby się okazało że tamten silnik jest zły to z czego wziąść silnik? Chodzi mi o dostępność części, dużą moc i jednocześnie tanią eksploatację.
Pozdrawiam

Peugeot Speedfight 2 70cc LC 2001r. - sprzedany!

STRONA SPEEDFIGHT.PL powraca pod nowym adresem:
www.speedfight.pl
Serdecznie zapraszam!!

Ostatnio zmieniony 23 cze 2009, 20:18 przez mariusz810, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]