Dzisiaj jest 24 lut 2025, 20:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 190  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pojazd:
Witajcie Panowie!
Trafiłem na to forum całkiem przypadkowo.
Zainspirował mnie ten Wasz temat z naklejkami i postanowiłem się zarejestrować na forum. Zaskoczyło mnie, że "naspamowaliście" już na 109 stron. :)
Trochę o sobie.
W naklejkach siedzę od 2007 roku. Możecie wierzyć albo nie - przez moje ręce do tej pory przewinęło się około 2000 naklejek. I dalej przychodzą nowe. Przykład? Ten tydzień zakończyłem na rekordowej ilości 176 naklejek. W sumie były 23 listy.

Co jakiś czas wstąpię tu i podrzucę dla Was jakieś rady, wskazówki, może z czasem podrzucę kilka adresów - niektóre nawet z Australii. Głównie moim założeniem jest niespamowanie firm wysyłających naklejki więc musicie się starać. :P
A przy okazji ja może podpatrzę jakieś fajne naklejeczki.
Postaram się napisać coś jeszcze dzisiaj, koło 22-23.
Pozdrawiam

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Master50 pisze:
Witajcie Panowie!
Trafiłem na to forum całkiem przypadkowo.
Zainspirował mnie ten Wasz temat z naklejkami i postanowiłem się zarejestrować na forum. Zaskoczyło mnie, że "naspamowaliście" już na 109 stron. :)
Trochę o sobie.
W naklejkach siedzę od 2007 roku. Możecie wierzyć albo nie - przez moje ręce do tej pory przewinęło się około 2000 naklejek. I dalej przychodzą nowe. Przykład? Ten tydzień zakończyłem na rekordowej ilości 176 naklejek. W sumie były 23 listy.

Co jakiś czas wstąpię tu i podrzucę dla Was jakieś rady, wskazówki, może z czasem podrzucę kilka adresów - niektóre nawet z Australii. Głównie moim założeniem jest niespamowanie firm wysyłających naklejki więc musicie się starać. :P
A przy okazji ja może podpatrzę jakieś fajne naklejeczki.
Postaram się napisać coś jeszcze dzisiaj, koło 22-23.
Pozdrawiam

czekamy :twisted:

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czekamy czekamy :D
Ale my też piszemy emeile do Australi ,Itali ;d

https://www.facebook.com/KrzysztofZielaskiewiczStunt4t

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Master50 pisze:
Co jakiś czas wstąpię tu i podrzucę dla Was jakieś rady, wskazówki, może z czasem podrzucę kilka adresów

Szczerze to nie dziwie się tobie, było dużo adresow które wysyłały naklejki i co ? Wszystko ucichlo bo banda z ekipy mielocha nawysyłała za jednym razem duuuuzo mejli :mrgreen:

Dla mnie to idiotyzm właśnie bo każdy wysyła mail do tej samej firmy i o tej samej treści, co jedynie zmienia adres :mrgreen: . Nawet nie jestem za tym abyś wstawiał tutaj adresy :) jestem za tym abyś podrzucił nam pare porad :)
Swego czasu w mojej kolekcji też przewinęło się 2000naklejek lekko, działałem od 07r do 08, i trochę tego było ,dziś już te firmy nie wysyłają naklejek... :(
pozdrawiam !

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie wszystkim dogodzisz,ale na pewno dając link wiele osób skorzysta i będize zadowolonych ;)

Ostatnio zmieniony 17 lut 2012, 22:07 przez KrzysiuZ, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
1. Porada popatrzcie na swój sprzęt sportowy jakich jest firm powysyłajcie do nich mejle i może co dostaniecie- ja dostałem
2. Oglądając np. extreme sport mx motocross popatrzcie na bandy jakie tam są firmy do nich też można wysyłać niektóre wysyłają

:D ja wysyłam głównie do firm zajmujących się sportem i promujących jakiś zawodników

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
Ja wysłałem w tamtym tygodniu i dziś pierwszy list wpadł ;) jak przyjdzie coś więcej to wrzuce wszystkie moje naklejki.
Revo pisze:
Dla mnie to idiotyzm właśnie bo każdy wysyła mail do tej samej firmy i o tej samej treści, co jedynie zmienia adres :mrgreen: . Nawet nie jestem za tym abyś wstawiał tutaj adresy

Ja to samo myśle

Tytuł:

Pojazd:
KrzysiuZ, wyjadaczom dziękuję.

Revo, masz świętą rację. Rzygać mi się chcę, kiedy ludzie rzucają się na adres i ślą te beznadziejne formułki, które można znaleźć na każdym forum.
Odnośnie maili - porządnie się zastanowię czy podawać Wam adresy. Może zrobię tak, że będę podrzucał ludziom tylko na wymianę lub też po prostu w jakiś sposób ludzi wynagradzać.

Teraz trochę teorii co zauważyłem w ciągu całej mojej naklejkowej przygody.
:arrow: Wyszukiwanie maili do polskich firm? Odradzam. Przykład? W czasie ferii poszło ok. 400 maili. Skutek? 3-4 koperty, w tym jedna tylko obfita. Śmiech na sali.
:arrow: Mail. Myślę, że większość z Was pisze do firm z prośbą o naklejki bo na motor nie ma co naklejać... Jeśli piszecie na jakość - jest OK. Jednak jeśli chcecie na ilość - wystarczy prosta rzecz. Wysil się i napisz własnego maila, w którym dla przykładu napiszesz, że: tworzysz sticker bomba na ścianie w garażu/pokoju i szukasz naklejek o różnych rozmiarach i kolorach. Ewentualnie kolekcjonujesz i wymieniasz się z ludźmi. Proste? Proste. Skutek ładny. Sam się o tym przekonałem. Więcej przykładów na maila podawać nie będę. :) Wystarczy ruszyć główką i wymyślić coś odjechanego, nietypowego.
:arrow: Treść maila. Chcesz być skuteczny? Zrezygnuj z forumowej formułki. Wysil się, napisz własnego maila. Nie musi być długi ani specjalnie wyszlifowany. Mój ma długość zaledwie 120-130 słów i nie ma w nim nic specjalnego. 100% prawdy... :)
:arrow: Adresy. Szukasz naklejek tylko niektórych firm, których naklejki chciałbyś mieć? Okej, jest fajnie. Tylko życzyć aby wysyłały firmy jak najwięcej.
Ale chłopaki, nie łudźmy się, że największe firmy na świecie wyślą naklejki. :)
Dlatego też może warto zacząć szukać naprawdę małych, lokalnych firm?
A gdzie szukac? Oto odpowiedź: FACEBOOK! Wystarczy jeden fanpage, a adresy mailowe do wszelkich firm tworzą reakcję łańcuchową i z każdym kliknięciem masz dodatkowy adres. :)
Swoją drogą mam na zbyciu za $ listę maili - około 600 polskich i zagranicznych.
:arrow: Wysyłanie opłaconych kopert do firm. Jak myślicie, czy opłaca się? I tak i nie. Koszt wysłania koperty do polskiej firmy to rząd 4-6zł. Czy wysyłając kopertę w ciemno otrzymasz coś? No ba, prawie nigdy! Musiałby stać się cud. Sam spróbowałem w ciemno i nic niestety nie otrzymałem.
Nawet firmy które w odpowiedzi na Twój mail proszą o opłaconą kopertę, również za przeproszeniem gó*** wyślą. 3 naklejki i mnóstwo makulatury? Dzięki, to nie moja bajka.
A za granicą? Wysłanie koperty to już większy koszt. Tu masz większe szanse że coś otrzymasz. Z moich doświadczeń wiele nie dostałem, choć zdarzały się ciekawe paki.
Dlatego też wysyłaniu kopert mówię nie!
:arrow: Dobrym sposobem jest wysyłanie maili do firmy do wszystkich oddziałów na świecie. Nie zawsze jest tak, że to z najbliżej położonego od Polski oddziału wyślą Ci naklejki. Przykład? Ohlins. Dostałem od nich z Niemiec, USA i bodajże Szwecji.

Tak naprawdę nie ma skutecznej metody. Skuteczność wynosi najczęściej poniżej 20%.
Składają się na to różne czynniki: temat maila, za długi mail czy za wiele bajerów w mailu
czy po prostu polityka firmy.
Jedynym sposobem na otrzymywanie dużej ilości naklejek to wysyłanie ogromnej ilości maili.

Nie wiem jak mi wychodzą te nibyporadniki bo sam jakichśtam strasznie ogromnych sukcesów nie mam. Wysyłam maile do wielu firm, o których nie miałem zielonego pojęcia. :)
Także proszę na mnie nie krzyczeć jak się nie podoba. :twisted:

Na zachętę: wspomniana już firma Ohlins. Próbujcie do wszystkich oddziałów. Z USA dostałem w tym tygodniu 16 naklejek.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak mnie się ktoś pyta o emeil to zawsze podam z jeden dwa nie wiecej..:D
A raz się zapytalem i już płączesz..xd

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
KrzysiuZ, no bo ty poprosisz o jeden, zaraz chmara ludzi rzuci się na tą firmę, a większość osób napisze nie jeden raz a kilka, bo będą chcieli zagarnąć dla siebie jak najwięcej, więc się koledze nie dziwię że nie chce podawać adresów.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie ma tak łatwo. Nauczcie się szukać sami.

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Gilera/DNA/124898

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
dziś dostałem trzy naklejki od spyder szybko w ciągu 5 dni :roll:

Sprzedam

-Sprzedam: wydechy sport AM6/DERBI
-Dużo czesci aerox, yzf r125

!

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Master50
Nas łączy te same hobby i nawet podobny nick bo miałem kiedyś master2007 :mrgreen:
W 100% się z Tobą zgadzam , sam korzystam z wymyślonych przez siebie treści maila i sukces jest zawsze większy ! :) , na razie nie mam czasu ale później ogarnę znów porządną treść :) , na prawdę nie jestem za tym abyś wstawiał tutaj te adresy... Ludzie to rozniosą w cholere bo wyślą tą samą treść maila i firma się po prostu ******..
Bardzo dziękujemy za porady :) !!!
Pozdrawiam Cię !

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Master50 pisze:
Myślę, że większość z Was pisze do firm z prośbą o naklejki bo na motor nie ma co naklejać... Jeśli piszecie na jakość - jest OK. Jednak jeśli chcecie na ilość - wystarczy prosta rzecz. Wysil się i napisz własnego maila, w którym dla przykładu napiszesz, że: tworzysz sticker bomba na ścianie w garażu/pokoju i szukasz naklejek o różnych rozmiarach i kolorach. Ewentualnie kolekcjonujesz i wymieniasz się z ludźmi. Proste? Proste.

Może i tak, ale niektóre firmy wysyłają ci naklejki, żebyś reklamował ich firmę, więc na motocyklu to jakaś tam reklama jest, a sticker bomb? żadna. Myślę że niektóre firmy patrzą, na to, czy wysłane do nas naklejki będą chociaż trochę reklamować firmę.

Obrazek

KYMCO ZX NA CZĘŚĆI- TANIO

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
Dostałem ze Spydera.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dostałem 3 naklejki od Spyder

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2353543#2353543

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Civic 1.6 vti
Dostałem 3 naklejki od Total'a

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
dostałem 6 naklejek z vertexa dobrze zapakowanych bo w 2 koperty bąbelkowe :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Matixs, No ekstra, ja pisałem przed tobą a oczywiście jeszcze nie mam :D

Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Derbi/GPR/110681

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Fajnie, fajnie, ja do każdej firmy sam pisałem maila, a ledwo co dostałem :/

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 190  Następna