Dzisiaj jest 03 mar 2025, 0:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
WItam.Niech ktoś siewypowie na temat tego magneta.Czy ten uszczerbek moze wplynac na predkosc??

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/18f ... eefb2.html

Dodam ze Runner leciał ponad 90km/h na seri ale pewnego dnia mój brat cos zrobil twierdzil ze czyscil rolki i poskladał ale skuter jechał mniej i mial mniejsze przyspieszenie.POwiedzial ze spalil mu sie modul zapłonowy z tym kablem do fajki kupil nowy zalozyl i po tym skuter jechał wolniej niz na poczatku.Czy te moduly sa jakos blokowane? Modul zostal kupiony na allegro.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Powiem Ci że w moim magnecie było o wiele mniejsze pęknięcie..Po jakimś czasie kawałek magnesu wypadł i troche go zmieliło. Na szczeście nic się nie stało stojanowi ;p kupiłem sobie używke na allegro za chyba 40zł :)

moduły nie są blokowane. Jedynie co to mogł kupić jakąs chińszczyzne która działa jak działa ;/

Obrazek
http://polskajazda.pl/Motocykle/Piaggio/NRG/105979

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Na tym magnecie jeszcze polatasz i to bardzo dużo i przez to nie tracisz predkości napewno. Ja miałem w gorszym stanie magneto i troche krzywe i nawet wibracji nie mialem.

Piszcie poprawnie po Polsku jest różnica czy robicie komuś łaskę czy laskę :D

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamil198902, Na twoim miejscu wolałbym zainwestować w nowe magneto. Mam na myśli używkę w dobrym stanie. Bo to jak zacznie się sypać, to tylko będzie się mieliło i może uszkodzić iskrownik :lol:

Kiedyś miałem tak w Roxie, że zlekceważyłem uszkodzone magneto i potem zaczęło się sypać i cały iskrownik miałem uszkodzony :ups:

Ostatnio zmieniony 28 lut 2012, 20:12 przez MasterSSP, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Powiedzcie mi a co z ym modułem? Skuter jedzie wolniej na tym niz poprzednio. Poprzednio jak siadlem jak dalem manetke do konca to ogien skuter chcial zawrocic taki mocny i predkosc, teraz tezmocny ale to nie to samo jest . Wlozylem nowego tłoka i pierscienie( musialem kupic tłok i pierwscien za 30zl innego nie bylo w sklepie na dan achwile) i teraz docieram

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]