Dzisiaj jest 15 lut 2025, 15:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
imar9 pisze:
nie strasz mlodziezy

no tak najlepiej bede zachęcał dzieciaki bez karty do jazdy i zagrażania innym. bardzo dojżale z twojej strony . zrobisz prawko na auto jeden dzieciak skuterem ci wdupi w auto potem kolejny i bedziesz miec swoje namawianie dzieciarni.

już nie długo na szczęscie sie to skonczy . wchodzi prawo jazdy AM na motorowery i moze wreszcie ktos sprawdzi te dzieci przed wydaniem dokumentu

Obrazek

Ostatnio zmieniony 21 mar 2012, 18:25 przez marcinek, łącznie zmieniany 3 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
No to wiadomo że trzeba znać przepisy tylko jak nas zatrzymają bez karty to i tak morze być przypał :cry: .

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
Ja nie mam karty ponieważ nie chciało mi sie zdawać :twisted: Ale później po kilku przejazdach zaczełem o tym całkiem inaczej myśleć teraz będę zdawał lecz jak policja mnie wyprzedała to albo ze mnie się śmiali bo bez świateł jezdziłem albo kiwali mi głową dziendobry a ja nie wiedziałe o co kaman :mrgreen: I tak jakoś bez przypału zawsze na luzie

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
ja to jeździłem trochę bez karty ale później zdałem. A mój kolega jak raz jechał miał karte kask i dokumenty ale wiózł innego co bez kasku jechał i policja ich zatrzymała to na początku przypał sądem straszyli i wgl a później ten policjant do mojego kolegi czy tata w domu a on powiedział że nie żyje a policjant a to przepraszam i pojechał. Ale bez karty to jak się jedzie to strach jest

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Miałem fajną przygodę w sobotę pękł mi kluczyk w stacyjce. Na skrzyżowaniu podjeżdżają do mnie radiowóz i proszą o zjechanie na bok. Okazało się że spaliła mi się żarówką z tyłu. No to dokumenty, a ja Panie władzo wszystko mam schowane w kufrze a kluczyk mi pękł i nie mogę otworzyć ' podaje przez okno ' a kask mam pożyczony od kolegi. Tylko zrób światła ! i mnie puścili :)

Jeżeli któryś z tych policjantów to czyta to serdecznie dziękuję za wyrozumiałość :)

Cytuj:
moj rox na serii leci 120 tylko rolki mam na v maxxa

mam jeszcze zalany sportowy płyn chlodniczy i swiece odblokowana

Tytuł:
*

Pojazd:
ja jechałem kiedyś za policją ( w korku) spaliła mi się żarówka oni mi awaryjnymi, no dobra zjechałem a patrze spaliła mi się żarówka. a co do karty niby zdałem ale nie miałem podstęplowanej :P ale u mnie w mieście co mi ksiądz powiedział że policjanci nie łapią skuterów które mają blachy z mojego miasta

Kupie termometr stage6 uszkodzony !!!

Cylinder Sport 70cc Do Piaggio LC

Tytuł:
**

Pojazd:
Ogólnie to można sobie jeździć bez karty "ja też jeździłem 2 lata bez", ale jak widzę "baranów" którzy myślą "jedzie odkurzacz" to mogę wjechać. Nie ustępują pierwszeństwa. Teraz jak mam kartę to i tak zawsze jak jadę do rękę trzymam na heblu bo nigdy nic nie wiadomo, a miałem kilka takich sytuacji. U mnie w szkole już nie ma zdawania na kartę, bo dużo wiary zaczęło robić prywatnie to znieśli to ze szkoły. Dużo wypadków jest nie z naszej winy np. w zeszły weekend zginęło 9 motocyklistów. W większości wypadków było nie ustąpienie pierwszeństwa przez samochód. Ku pamięci [*]

Obrazek
Speedfight 307 WRC http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=310945

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2