Dzisiaj jest 21 lut 2025, 23:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam posiadam keewaya flasha 50 2007 rok 2t niedawno dałem go do mechanika zeby zrzucił blokady na blokadach jechał maxx 50 z ggorki ledwo 60 i go dławiło, po zdjęciu blokad v-max 60 ale z gorki tyle samo czasami się zdarzy 65 zależy jaki spad Dlaczego?? nie ma blokad a licznika nie da się zamknąć. 2 sprawa która mmnie interesuje to jakis czas pozniej po zdjęciu blokad w przeciągu 1 miesiąca 3 awarię miałem jade 2-pasem 60 i skuter mi nagl zgasł i w jakies 4 sek zatrzymał się dobrze że się mocno trzymałem kirownicy bo bym poleciał nie chciał zapalic ale po 15 min zapalił z biedą i ostatnio znow jadę 2-pasem i w tym samym miejscu to samo niewiem czemu ale czułem ze juz zle pracuje zwolniłem do 50 i tylko dodawałem gazu co jakies 2-3 sek i nagle dup zgasł tak samo jak ostatnim razem ttylko że jak chałemm starter to jak naciskałem to było słlychać takie stuknięcia w przekladnni (cos goo tam blokowało) a jak chciałem kopnąć to nozka byla zablokowana wgl siee nie dało kopnąć wkurzyłle się i uderzyłem mocnieej to pusciło ale nie chciał zapalić na starter ani na kopa normanie kręcił ale nic kumpel mniee zacholował do domu posprawdzałem czy paliwo dostajee gaźnik przecczyściłem sprawdziłem swiece popatrzyłem do prrzekładni nic nie znalazłem zjebanego ale ku zdziwieniu skuter sam zaapił na kopa ;) z niewiadomych prrzyczyn tyllk kopka jest zjechan bo raz chyta raz przeskakuje.

Ostatnio zmieniony 04 maja 2012, 11:30 przez by_Wojtas, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Sorry za ten analfabetyzm ale klawiatura mi nawala (słabe baterie)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
Licznika po zdjęciu blokad nie zamkniesz. Realna prędkość po odblokowaniu keewaya to właśnie 60-65km/h. Co do tej zablokowanej kopki itd to wydaje mi się, że zatarłeś cylinder . Jak się na tym nie znasz to oddaj do mechanika

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
*

Pojazd:
Kopka i zatarty cylinder cos mi się nie chce wieżyc ...

Tytuł:

Pojazd: Audi A6 C5 2.8
To uwież jak sie cylek zaciera to wał staje a jak kopiesz właśnie to ruszasz wałem ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]