Dzisiaj jest 09 sie 2025, 7:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam. Kupiłem Italjet Formula i mam problem z kupnem cylindra pod moją głowice albo całego zestawu. W moim termostat jest wciskany w głowice a w zestawach które są na allegro nie ma obudowy termostatu i jak rozwiązać ten problem jak nigdzie go nie ma na allegro? Mam na wydanie ok 200zł nie więcej. Chińskie też wchodzą w gre. Niżej zamieszczam zdjęcia zestawu mojego i prosiłbym o jakieś dane, linki allegro do zestawów wraz z głowicą lub cylindra z tłokiem pod moją głowicą. Sworzeń 10mm. Z Góry bardzo dziękuję.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 13:52 przez dido1214, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł: witam
*

Pojazd:
witam kolege... widzę że jest to formula 50 chłodzona cieczą... problem w tym że do tego modelu ciężko znaleść części typu cylinder głowica itp. Nie ograniczaj się do Allegro. ja do swojego też nie mogłem znaleść na allegro więc wpisałem w google'ach i wyskoczylo mi naprawdę dużo ciekawych propozycji. Bardzo polecam "Skuter Centrum" jest to chyba największy internetowy sklep z częściami do morini itp. :) pozdro kolego i powodzonka!

Łysy

Tytuł:
*

Pojazd:
NO niestety nie udało sie nic znaleźć dlatego oddałem do szlifu + nowy tłok oraz uszczelki. Masakra z tym silnikiem... Nic nie pasuje, rozstaw szpilek jest tak mały , że nic nie można dostać lub dobrać wszystko inne sie różni.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]