Dzisiaj jest 12 lut 2025, 6:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Motyw jest taki. Rejestrujecie się, potem pobieracie program który jest mało uciążliwy, praktycznie wcale. Lecą na nim reklamy. Za to, że jest on włączony dostajecie punkty, które następnie wymieniacie na kasę. Ja już zarobiłem 20$. I nie, to nie jest żadna ściema. Ludzie w ten sposób zarabiają po 200-300$ miesięcznie przy zerowym czasie pracy. Pomóżcie, rejestrujcie się i polecajcie stronę dalej! Jak się zarejestrujecie, w panelu macie swój własny reflink. Zasada jest prosta i przejrzysta. 10% punktów od każdej zwerbowanej osoby. A co jeszcze lepsze, macie poziomy sponsorów. Czyli zapraszasz jedną osobę, ona następną, a ta jeszcze jedną. I dostajesz 10% punktów od tych trzech osób. Zapraszam do rejestracji i polecania dalej!

Jesteście zainteresowani ? Chcecie spróbować ? To na prawdę nic nie kosztuje, sam sprawdziłem (uzywam już od kilku miesięcy) zapraszam do rejestracji : http://pl.20dollars2surf.com/?ref=576189

Pozdrawiam ! : )

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Runner
Odejdź :<

KUPIĘ YASUNI C16 P/G stan bdb

Kontakt: puzon20@gmail.com

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tylko haczyk jest w tym, że kasy nie wypłacają :<

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja sam osobiście nie miałem jeszcze okazji tego sprawdzić, ale od kilku osób słyszałem, że jak się wszystko prawidłowo ogarnie to nie ma problemu z wypłaceniem

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
filip189, To teraz słyszysz od osoby, która się w to bawiła, że to G prawda :wink:.
3 miesiące czekam na pieniądze i nic.

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
filip189 pisze:
Motyw jest taki. Rejestrujecie się, potem pobieracie program który jest mało uciążliwy, praktycznie wcale. Lecą na nim reklamy. Za to, że jest on włączony dostajecie punkty, które następnie wymieniacie na kasę. Ja już zarobiłem 20$. I nie, to nie jest żadna ściema. Ludzie w ten sposób zarabiają po 200-300$ miesięcznie przy zerowym czasie pracy. Pomóżcie, rejestrujcie się i polecajcie stronę dalej! Jak się zarejestrujecie, w panelu macie swój własny reflink. Zasada jest prosta i przejrzysta. 10% punktów od każdej zwerbowanej osoby. A co jeszcze lepsze, macie poziomy sponsorów. Czyli zapraszasz jedną osobę, ona następną, a ta jeszcze jedną. I dostajesz 10% punktów od tych trzech osób. Zapraszam do rejestracji i polecania dalej!

Jesteście zainteresowani ? Chcecie spróbować ? To na prawdę nic nie kosztuje, sam sprawdziłem (uzywam już od kilku miesięcy) zapraszam do rejestracji : http://pl.20dollars2surf.com/?ref=576189

Pozdrawiam ! : )

http://www.youtube.com/watch?v=xGdDX730wwg

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wypłacają ale trzeba czekać długo. Ogólnie cała ta zabawa w zarabianie się nie opłaca bo więcej wyda się za prąd...

Trzeba mieć dużo reflinków, trochę się znać i siedzieć w tym długo a może wtedy jakieś zyski minimalne będą.

Tytuł:
*

Pojazd:
mK. pisze:
Wypłacają ale trzeba czekać długo. Ogólnie cała ta zabawa w zarabianie się nie opłaca bo więcej wyda się za prąd...

Trzeba mieć dużo reflinków, trochę się znać i siedzieć w tym długo a może wtedy jakieś zyski minimalne będą.

Nie od razu Rzym zbudowano Panowie...Już nie bądźcie tacy wybreni, to nie kosztuje z kolei nie wiadomo ile pracy :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
filip189 pisze:
Nie od razu Rzym zbudowano Panowie...Już nie bądźcie tacy wybreni, to nie kosztuje z kolei nie wiadomo ile pracy

Stawiam, że po miesiącu zapomnisz o tej stronie... :wink: Bawiłem się w takie gówna kilka lat temu i 0zysku.

Śledź na bieżąco relacje z mojego garażu na Facebook'u: KLIK

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
Nic za darmo nie ma, weźcie się lepiej za robotę :D

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ]