Dzisiaj jest 24 sie 2025, 17:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
elo...
co sądzicie o tym dzwonku?? ogólnie w podobnej cenie co torque control lecz mniej popularny.. czy jest to słabszy dzwon ze ogólnie mało osób go kupuję?? Pytam bo promocja na mielochu za 119zł i czy warto?? bo miałem zamiar kupować polini speed bell za +- 100zł lecz wydaje mi się, iż ten bd lepszy. Co o nim sądzicie?
2 pytko to czym się różnią przeciw talerze wariatora? bo chcę kupić multivara i nw czy do niego muszę także kupować jakiś drogi przeciw talerz. Jest jakaś różnica w osiągach i ogólnie pracy silnika czy jest przeciw talerz np. TEC-a a malossi??
Jeśli nie ma różnicy to czy taki byłby dobry?: http://www.shop.mieloch.pl/wentylator-w ... 9346.bhtml
Ostatnie- co najpierw wymienić sprzęgło i dzwon czy wariator (ma koleiny już) z przeciw talerzem? Bo mam na razie 300zł a waham się czy kupować tak tanio ten dzwon za 119zł hebo i sprzęgło tec evo racing za 130zł?(później może nie być takiej okazji)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
możesz sprobować z tym dzwonem :) w seryjnej/sportowej jednostce nie odczujesz zmiany pracy silnika po wymiane przeciwtalerza :) kup najpierw wario potem sprzęgło z dzwoonem

Aprilia SX 125 !

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
tak ale wiesz taka okazja może uciec..
a co do przeciw talerza to nie ma różnicy czy jest droższy np. malossi czy jakiś inny? bo nie wpływa on na osiągi?
jak tak to czy ten wymieniony wyżej przeciw talerz byłby dobry do multivara?
bo to nie ma znaczenia jaki on jest i jaką ma powierzchnie? czym wgl taki np. przeciw talerz top racing sport za 45zł różni się od malossi za 90-100zł?
tutaj jeszcze raz link: http://www.shop.mieloch.pl/wentylator-w ... 9346.bhtml

Ostatnio zmieniony 01 cze 2012, 20:36 przez tulus212, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]