Dzisiaj jest 09 kwie 2025, 23:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam szukam jakiegoś fachowca doktora których jest tu napewno kilku mam problem z hondą sgx 50 sky kupiłem ją niedawno i nie paliła zdjołem cylinder i jest wszystko ok ale jak złożyłem to odpale i tyle chodzi na wolnych obrotach jak dodaje gazu gaśnie prubowałem czyśćić gażnik i kupa jak zakręce całkiem dopływ powietrza i odkręce całkiem śrubke od obrotów chodzi sobie mam pytanie posiadam gażnik dellorto phva 12 czy ktoś ma dokładny opis takiego gażnika bo po pierwsze nie działa na pewno dysza od ssania i chce to jakoś ominąć czy można ją jakoś zatkać a po drygie od góry jak patrzy sie na gażnik są trzy wejścia na środku od paliwa mosiężny po prawej bliżej śilnika jest jakiś pionowo do góry na którym nie ma żadnego węża i jak w niego dmucham to powietrze wychodzi z tego mosiężnego od paliwa i na odwrót i jeden po lewej stronie zagięty do przodu chyba od oleju jeżeli możecie mi na jakieś pytanie odpowiedzieć będe bardzo wdzięczny

honda gsx 50sky
audi A4 quattro 1,8turbo+chip 195km
audi coupe quattro 2,3 20v 167km
Quattro Team Krakow

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
chciales DOCTORA TO MASZ :P a sprawdzales czy wezyk od paliwa niejest przedziurawiony naprzyjlad albo filtr powietrza jest zabrudzony a moze masz za mala dysze na gazniku? posprawdzaj i napisz wszystk ;]

Był : Keeway Focus z tunem klasy sport
Jest : Pocket Bike
Będzie : Honda CBR 600 F4i Sport

Tytuł:
*

Pojazd:
musze sie pochwalić już chodzi jak należy
rozebrałem gażnik na częśći pierwsze wszystko przeczyśćiłem i zatkałem dysze od ssania automatycznego gdzieś na innym forum wyczytałem jak go ustawić i po chwili zabawy z gażnikiem odpaliłi pracuje jak należy i wkręca sie na obroty bdb a na to jedno wolne wejście w gażniku założyłem kawałek wężyka i na dół puśćiłem przez wolne koluszko gdzieś to widziałem w gażniku takim samym tylko 17mn kierunki też naprawione uszkodzony był przerywacz ale przeczyśćiłem styki na nim w śrotku złożyłem i zalałem silikonem żeby więcej go nie zalewała woda więc tyle narazie wszystko działa dziękuje ża bardzo dużą wasza wiedze pomocną mi w naprawie

honda gsx 50sky
audi A4 quattro 1,8turbo+chip 195km
audi coupe quattro 2,3 20v 167km
Quattro Team Krakow

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
niema za co :razz: :wink:

Był : Keeway Focus z tunem klasy sport
Jest : Pocket Bike
Będzie : Honda CBR 600 F4i Sport

Tytuł:
*

Pojazd:
Doctor, mam pytanie mógł by mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje sie dysza główna w gażniku delorto 21mm prosze o pomoc !!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]