Dzisiaj jest 18 sty 2025, 19:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No widzicie glupie zdjecie i taka awantura. Kamilek jak zawsze agresywny
A paweł kurde FAN CLUB. Kurde prostactwo w ch..... A jak sie dostaje bana na forum to na bank nie za nic.
A "liżecie pupke to chyba sobie nawzajem"
Ah no i bym byl zapomnial THX za 250 zl no bo jak mozna za taki prezent nie dziekowac. W koncu mam troche kultury nie to co.....

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
RR pisze:
przeciez w tym momencie moczyc brzuszek na basenie.papapap pozdrowionka dla Tomka

ew. pozamiatać trochę... :oops:

OK koniec kłótni Wigilia to czas przebaczania (coprawda troche późno już)...

Aha... I rzucę wam wyzwanie: Spróbujcie się nie pokłócić w przyszłym roku... Niech sezon 2007 będzie trochę inny od poprzednich... bez kłótni... z czystą walką, fajnymi emocjami i bezpiecznym dublowaniu mnie ( a nuż kombi se zpobrudzę :( :twisted: :lol: )

Tytuł:
**

Pojazd:
ahh widzisz Lukasz... ale to sie nie da... Niektórzy traktuja to jak MŚ.... A nie o to chodzi... dla mnie ( i nie tylko) to takze cała ta atmosfera , czyli wieczorem jakies piwko itp.... wsyztsko na luzie bez napinania sie itp... ale jak to sie nie zmieni to bedzie chora sytuacja...

www.pizzerianocna.pl - Polecam Pizza w Nocy w Poznaniu

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
tomek pisze:
czyli wieczorem jakies piwko itp....

nie dołuj mnie póki nie ukończe 18-tki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tytuł:
*

Pojazd:
Na luzie to sobie mozna pograc na komputerze ,ale ok juz cicho

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
nie byłbym pewien...

zobacz atmosferę na MMP... może i tam na czupach sie chłopaki spinnają kłócą... ale na tyłach, jest świetnie, szczególnie z Tornem :lol:

tyle że w MMP jest mnóstwo zawodników, cały "paddock" jest zapełniony, a tu w skuterkach??

a skoro jest nas mało to może da się wytrzymać bez kłótni i innych niepotrzebnych spięc... :wink:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oj chyba nie :D Dziwne relacje są między "nami" Warszawiacy i Poznaniacy z tego co wiem nie darzą się sympatią... Każdy każdego podejrzewa itp No ale cóz ja na to leje i wiem że sobie kolegi w wyścigach nie znajde i pewnie będą jakieś spięcia hehe ... Oprócz Łukaszka haha :P :P :P
Co do Polskiego Forum Wyścigowego, ja tam kłótni nie robiłem i też dostałem bana. Zostalem wyśmiany przez jakiegoś typa co ma kask Rossiego że jeżdze na skuterkach i się na nich ścigam a, że sobie nie dałem po bandzie jeździć to dostałem bana bo mnie ten delikwent postraszył, wszak jest koleszką Admina więc ban poleciał haha ... Wiem tyle, że to forum masowe na którym nie ma żadnych zasad, grupa 3mająca władze hahaha ciśnie z każdym jak ma taką ochote itp i jak sie im cos nie spodoba to ban.
Wiecie jaka atmosfera panowała na Skutery-Tuninig...? Jedyna różnica między S-T a PFW to wiek uzytkowników małolaty-dorośli panowie co pozjadali zmysły kupując sobie na pierwsze moto jakas 600 hahaha w kasku Rossiego muahah "śmiechu warte" :P
Łukaszu, że Ty egzystujesz tam mając 13 lat to zasługa Twoich relacji z adminem przecie Ty per Kałdowski więc RESPECT dla Ciebie ...

Aprilia GP-1 DiTech 02'
Piaggio Zip SP by Malossi
Aprilia RS 125cc Replica
Yamaha R6 08
Honda CBR 125R 07

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co do foty Tomka to ja też musiałem zamiatać ulice a potem wynosić syfy ze szpitala przez 3 miechy za przekroczenia na moto -.- ...

Aprilia GP-1 DiTech 02'
Piaggio Zip SP by Malossi
Aprilia RS 125cc Replica
Yamaha R6 08
Honda CBR 125R 07

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcinku, refleks wypowiedzi, graty ;)

Widzę że solidaryzowałeś się z tomkiem :lol: (lub na odwrót) Czyżby czas na wszamanie kebaba :twisted: :twisted:

PFW jest fajne :D Mi się podoba z tymi pojebami :twisted: :twisted: Ale cinka też nie lubię ;) Nie potrzebnie mu ciśnąłeś, chłopak jest nerwowy ;)

A to że jestem per KAŁDOWSKI to właśnie fajnie nie?? I tak nie raz mi ostro pojechali, nawet bany 2 dostałem (Jeden przez przypadek-admin był pijany) :PP

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4