Dzisiaj jest 05 sie 2025, 16:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Gb street
a co byście powiedzieli na : http://tablica.pl/oferta/yamasaki-barto ... 42db3;r:;s: troszke za tanio ale ...

mój sprzęt ; rich-sport-shark-50-72-t358142.html

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
z ta moca to chyba przesadzil, to ma max okolo 12km o ile ma jeszcze te 12. Jak chcesz jedz zobacz, sprawdz spawy na ramie czy nie byly poprawiane, i czy rama gdziess nie byla spawana (kolega sprzedawal swojego losa bo nadpekla pekla mu rama na spawie), no nic wiecej powiedziec sie nie da, cena moim zdaniem normalna jak za ten rocznik. jak cos to GB street, i chyba jeszcze jakis romet, to jest podajrze to samo co ten barton.

Ostatnio zmieniony 13 cze 2012, 6:51 przez Doni, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
Arturek559998, 36 koni pogięło chłopaka ; DDD Z 11 może ma xD z prędkością też przesadził nawet jak na ten silnik ;] 100 km/h realne żeby leciał to by było super ; DD
nie poleci więcej ponieważ zębatki mu na to nie pozwalają a zmiana zębatek mało poprawia v max moim zdaniem. Ale jak za tą kasę to i tak się opłaca raczej. O ile masz prawko to możesz tego kupić http://allegro.pl/benzer-125cm-odblokow ... 21193.html mi sie on bardzo podoba. A jak jest z tymi silnikami co podaleś w aukcji to nie wiem nie znam ich mi chodziło o silniki jak są w 50ccm http://allegro.pl/silnik-nie-110-a-125- ... 74252.html

Ostatnio zmieniony 13 cze 2012, 8:04 przez Spawes, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
U nas typek ma to i jest bardzo zadowolony :) nic sie nie psuje mało pali :) tlyko rama ciągle mu sie łamie.... teraz dopiero ostro wzmocnił i jeździ :P

Hubertuss napisał/a:
Jak zrobić glębę przy TGB/Pegasus?
Venom9STI napisał/a:
Rozpędź się, wejdź w zakręt i przedni hebel na fulla

Tytuł:
**

Pojazd:
the daro F1, Rama mu się łamie? lol ; dd to chyba jakaś nieudana miał

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

the daro F1, pewnie szaleje :)

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Arturek559998, Czy wam nie idzie wytłumaczyć że nawet bez szalonej jazdy sie potrafia łamać :?: mówiłem kolega vaporem nowym ze sklepu po przebiegu 800km miał wypadek pekła rama, on nie jest z szalenców, raczej bardzo spokojny chłopak. Ja miałem apke sr 50 jeździłęm po lesie po korzeniach i nic nie pęklo "!!" powiem szczerze że nie oszczedzam motocykli i nigdy mi sie to nie zdazyło. Jak pomagałem w serwisie u wuja to najwiecej było tyvh łosiów z pęknietymi ramami (to były pekniecia, nie ułamania), przeważnie pekniecia był w okolicach główki ramy. Macie racje to muszą być felerne egzmeplarze, ale skąd wiecie że akurat wam sie to nie trafi :?: Zdarzaly sie przypadki gdzie łancuch pękał to kilkuset pękał łańcuch, jeżeli wkreci się to możesz sie glebnąć. Ja wiem każdy motor ma swoje wady, moja DRZ też ma swoje wady, i nie dementuje tego, ale najgorsze jest to jak ktoś myśli że jak mu w chinczyku sie nic nie stało to tak będzie w każdym. Pomyślcie Sobie tak nowa Aprilai RS 50 kosztuje tam chyba 13tyś, nowy barton Około 3tyś. Pomyśl sobie z jakich materiałów to musza robić w chinach i po jakich cenach, skoro sprowadzaja to do polski, potem w polsce to skrecają i sprzedają dalej dilerowi, a diler tobie i tak każdy zarabia, to na końcu wychodzi że koszt wykonaia tego motru w chinach na polskie to około 300-500zł.

Bardzo ciekawi mnie to że piszesz ze masz sende i ociera ci wydech o koło, potem niby szukasz motora dla brata 10lat, nastepnie piszesz że ojciec ci przywióżł zipp pro 50 i to takie gówno że nigdy bys tego znowu nie kupił, i że nie musimy go usiwadamiać ze to gówno - to są twoje słowa, to po co zakłądasz ten temat skoro masz SENDE i tego zippa pro 50 który sam powiedziałęś jest gównem, to chyba juz wiesz czego sie spodziewać po chińczyku. CZYŻBYŚ ROBIŁ NAS W WAŁA :?: "!!"

Ostatnio zmieniony 14 cze 2012, 19:46 przez Doni, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Spawes, no niewiem czy nie udana czy nie :) odrazu w pierwszym tygodniu jak kupił pekała :)
Arturek559998, 2 braci 14 i 16 lat ? :) napewno lekko niema z nimi :D

Hubertuss napisał/a:
Jak zrobić glębę przy TGB/Pegasus?
Venom9STI napisał/a:
Rozpędź się, wejdź w zakręt i przedni hebel na fulla

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Doni, po co miałbym robić ludzi w wała co ty, do mojego konta na mielochu miało dostęp kilka osób gdyż ... działa to tak że jeden ma konto na jednym forum a drugi na drugim i po prostu mamy hasła do siebie. Nigdy nie miałem sendy ani Zippa 50 pro . a brata 10 letniego mam i szukałem motorka dla niego. nie wiem czy uwierzysz ale to tylko i wyłącznie twoja sprawa. Wracając do tego bartona to da mi się wytłumaczyć i nie chcąc się kłócić chciałem zauważyć ,że w komentarzu wyżej użyłem słowa "pewnie" . Nie mam zamiaru się zapierać i wgl. bo zdaje sobie sprawe, że znasz się lepiej ode mnie, ale czemu wypowiedzi od osób które miały chińczyka polecają a ci którzy jeździli tylko na markowych Motorowerach/motorach mówią że to Shit i nic nie warte.

Ps. Co do ceny tych bartonów a aprilii , zgadzam się , jest zrobiona z gorszych materiałów ale weź też pod uwagę to że za firme również się płaci, jaka płaca jest w chinach a jaka we włoszech bo chyba z tamtąd pochodzi Aprilia , Jeśli się myle to popraw. I nie spinaj się bo chyba nie ma sensu się kłócić na forum o takie rzeczy :) pozdrawiam

the daro F1, Mam 2 braci , jeden ma 10 lat a drugi 8. :)

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Arturek559998, Ja osobiście odradzam ;) Miałem z tego skuter , ale to nieważne ... Przechodząc do tego modelu , to jest zwykłe gówno ;) Sąsiad ma i to w ogóle nie jeździ ...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

może macie racje , kupie sende jakąś i... :)

temat chyba do zamknięcia

Ostatnio zmieniony 15 cze 2012, 21:55 przez Arturek559998, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

a Derbi Gpr Nude ?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Arturek559998, silniki te same, zależy chyba też który rocznik, ale oba silniki z Derbi były dobre, więc to tylko kwestia gustu :)

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
derbi gpr bardzo fajne, to praktycznie to samo co nowa aprilia rs50, silnik te same i wgl. Te nowe gpr o ktorym mowisz maja juz nowe silniki derbi, ktore sa nieco mocniejsze od minarelli am6, chociarz minarelli to rowniez bdb silniki. Rzecz biorac jesli masz na oku ladna derbi to warto bo to praktycznie to saamo co nowa aprilia, tylko inna nazwa i troszke inne owiewki.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3