Dzisiaj jest 06 lut 2025, 8:13

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Aerox
Co myślicie o pomalowaniu skutera taka farbą , ? http://www.google.pl/imgres?q=fluoresce ... s:50,i:227

Mam jeszcze jedno pytanie.. Czy zwykłą farbą samochodową mogę pomalować silnik w typhoonie, chodzi mi czy nie będzie sie dopiła i wgl ?

Kuuba xd

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Pomaluj tylko pożegnaj się z dowodem :mrgreen:
Niestety w Pl jest to zabronione :?
Jak chcesz malować taką farbą to tylko np fele jakieś tam wloty małe elementy a nie całego skutera taki zielony dobrze komoruje się z czarnym połyskiem :)
Więc walnij skuterka na czarno i wloty na zielono, kanape obij na zielono, może amorek pomaluj też na taki kolor
Możesz dać np naklejki Monster Energy tylko to już będzie zupełna kopia kolegi z forum nie wiem kto to jest ale kiedyś to widziałem :mrgreen:

Jeśli chodzi o drugie pytanko jak najbardziej można daj tylko podkład to tobie posłuży :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Takiego koloru nie uzyskasz chyba że kasy dużo masz, bo lakier taki drogi, i nie myśl że pseudo spray 'fluorescencyjny' tak zadziała. Silnik możesz malować spokojnie.

PIAGGIO NRG GUSTAW
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=236922

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Ducati Monster 800
No to ja się wypowiem. Aktualnie malujemy jednego z naszych demo carów grafikami właśnie fluorescencyjnymi (czy jak kto woli luminensecyjnym).
Ciężko o dobry lakier tego typu na szczęście na House Of Kolor się nie zawiodłem. Stoją puszeczki u mnie w pokoju i świecą całą noc. Są naprawdę dobre bo ciężko zeby lakier swiecił 3 godz a co dopiero 12 ;)

Nie jest to taki drogi interes. Trzeba położyć to w 3 cienkich warstwach na bialutkim lakierze. Na to bezbarwny i już. Calośc miesza się w intercoat clearze.

A czy na pewno nie jest to zgodne z prawem? Skoro odblaski są to czemu fluo już nie? Przynajmniej pojazd jest dobrze widoczny a wcale nie wali po oczach - przecież on leciutko się świeci.

Chrome N Paint Custom Shop- lakiery samochodowe House Of Kolor, Felgi szprychowe Dayton Wire Wheels. Budowa pojazdów

WWW.CUSTOM-SHOP.PL

Soda Blaster- Sodowanie, Piaskowanie, Szkiekowanie

WWW.SODA-BLASTER.PL

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]