Witam
Stoi u mnie hyosung - silnik morini który posiada przebieg 1200 km.
Wygląda jak jakiś kompletny chinol.
Postanowiłem wyjąć silnik oraz dokupić wszystkie potrzebne mi
części do złożenia aprili sr.
Części które muszę kupić :
- czasza przednia - zadupek, ogon - plastik nad kierownicą - plastik pod kierownicą - owiewki boczne (pod ogon) - podłoga - koło przednie - koło tylne - pług, plastik pod podłogę - zbiornik oleju - akumulator - zbiornik, bak paliwa - plastik pod licznikiem - kufer, bagażnik - lampa tył - reflektor, lampa przednia - plastik przed kolana + uchwyt na kask - linka prędkościomierza + ślimak - linka gazu - linka hamulca tylnego - ramka licznika - błotnik przedni - błotnik tylni - plastik nadkola - licznik - komplet kabli, elektryka (regulator napięcia, przerywacz, kostki licznika, przekaźnik rozrusznika) - moduł zapłonowy - boczne wloty powietrza - cewka zapłonowa + fajka - siedzenie, kanapa - owiewka licznika - trąbka, sygnał dźwiękowy - chlapacz tylni - kierunkowskaz przedni prawy - kierunkowskaz przedni lewy - klosz kierunkowskaza - lewy - klosz kierunkowskaza - prawy - klamka hamulca przedniego - klamka hamulca tylnego - kierownica - amortyzator przedni, lagi - plastik od schowka między nogami - stacyjka, zamek do schowka między nogami + kluczyk - hamulec przedni -rama
Mam oczywiście części od hyosunga
moduł ,cewka ,elektryka ,itp.
Lecz nie wiem czy będą pasowały ,przekonam się dopiero wtedy gdy
kupię elektrykę od sr.
Czy muszę kupywać części od aprili sr morini czy mogę kupywać części od aprlil
na wtrysku.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2012, 11:49 przez kamilful1, łącznie zmieniany 2 razy
|