Dzisiaj jest 24 lut 2025, 18:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam kupilem niedawno tego peugeota za 150zl z zatarzy to możetym cylkiem ale kupiłem nowy z tec eco za 139 zl założylem i docieralem tak 120km az brat gdzieś pojechał i zabrakło mu paliwa
i pozniej skuter juz nie odpalił odpowietrzalem wyczysciłem gażnik to odpalił na chwile, zobaczyłem jak tam membrana i jak się patrzy z boku to tak pośrodku widac szpare na 0,5mm czy to może być przyczyna? Drugie pytanie to czy one tak dużo pałą bo wynik 6,5l/100 pzy spokojniej jezdzie to przesada mam tez chyba inna iglice bo stara zgubilem i kupilem jakis uniwersalny zestaw do gażnika. Teraz chodzi mi o predkość po przejechaniu 100km chcialem sprawdzic ile pojdzie ledwo 55 troche wiecej niz polowa gazu na manetce i nic wiecej mam zapas gazu a on jakby blokade a przyznam ze przyspieszenie do tych 55 ma zajebiste ostatnio znalazlem blokade na wario (ta blaszka na 3 śrobki z tyłu) sciągłem ją ale nie jezdzilem bo musze kupic te membrane. Jeżeli wariator ma wyjechane rowki to do wymiany? rolki sa nawet dobre niewiem jakie kolor zielony, jaki olej nalać do przekładni?
I juz ostatnie pytanie jaki gażnik kupic do 250-300zl? chciałbym żeby mial ssanie reczne ale jakos na nic nie umiem sie zdecydować i czy 17,5 bedzie dobry do 50ccm z powiekszonymi kanałami?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]