Dzisiaj jest 21 sty 2026, 14:13

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62889 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1279, 1280, 1281, 1282, 1283, 1284, 1285 ... 3145  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jakiś czas już siedzę na tym forum i wystarczy czytać ten topik :)

Popieram akcję przeciwko podpisaniu ACTA przez Polskę i domagam się szerokich konsultacji społecznych dotyczących wszelkich działań dotyczących podpisaniu ACTA.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
No i co pisałem? Przecież najeżdżałem na Golfa, nie pamiętasz tego? Sorry, lepiej pamiętać to co chce się zapamiętać.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tu zawsze jest Spina :D

Tytuł:
*

Pojazd:
Dopowiadasz za duzo,ale ci sie frajerze nie bede tlumaczyl.

Jestes burakiem,tylko ty jestes najlepszy,nikt inny,wszystko twoje jest najlepsze i ty wiesz wszystko najlepiej pierdolony samolubie,nikt Cie nie lubi to sie wyzywasz na forach,pograj w tibie noobie.24/7 na forum skuterowym typ 24 lata.. :mrgreen: Widac kogo tatus rozpiescil,najlepszy czarus sie kiedys smial z tematow na forum a potrzebowal tutorial do wymiany lamp w golfie :lol:

I koniec,nie chce mi sie z toba dyskutowac kretynie.

Ostatnio zmieniony 10 lip 2012, 23:29 przez TZRfan, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

TZRfan pisze:
nikt Cie nie lubi

Dobry jesteś, u wróżki byłeś?

W obecnym stanie takimi jak ty to ja gardzę w realu i nimi rządzę :mrgreen: . Pisz na forum co się tobie podoba, i tak to nie zmieni faktu, że do intelektualistów nie dorównujesz poziomem :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Kto się czubi ten się lubi Obrazek

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
Kto sie prztyka ten sie bzyka :mrgreen:

Tytuł:
*

Pojazd:
czarekcw, Te intelektualista "Idz sie dla mamusi poskarz" .. :twisted:

Tytuł:
Awatar użytkownika

TZRfan, ja nie muszę takich kroków robić w przeciwieństwie do ciebie :twisted: . Wyrażasz żal, że modzi są pobłażliwi w stosunku do mnie więc wypłacz się na ramieniu mamy :mrgreen: . No i pismo (wniosek) do Kąkola ślij, że pragniesz zbanowania mnie :twisted:

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Hehehe..chlopcze ja to mam w pompie,chca niech Cie tu trzymia,ja mam zycie prywatne nie musze sie dowartosciowywac jadac dzieci na mielochu bo w realu jezyka w gebie brakuje nie czarus? Piwa tez nie masz z kim wypic ze z monitorem pijesz? :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aj aż zazdroszczę, po prostu nikt nie ma życia prywatnego tylko ty :lol: . No tak, nie mam kolegów, dziewczyny a wolny czas spędzam na Tibii :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Wiem czarus ze ty je masz-riposty na kolegow z mielocha,piwko pite razem z monitorem itd. Az zazdroszcze :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Struś
czarekcw, weź człowieku wyluzuj bo to twoje zachowanie zaczyna się robić nudne i idiotyczne, nie przystoi człowiekowi który ma 24 lata :roll:

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/4qYN/

Sprzedam strój motocyklowy

Tytuł:
**

Pojazd:
czarekcw, TZRfan, Wyluzujcie chłopaki bo wasze teksty są mega przejebane :mrgreen:

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
A czy ja napislem ze kazdy VW jest zly? napisalem tylko ze nie opieram swojego zdania ma jednym egzemplarzu, bo w takim razie to nie wiem co mialbym kupic. Ale wkurza mnie jak ktos mial jedna clio pare lat i ciagle mu sie psula, to juz kazda jego zdaniem taka bedzie. Ja moge tylko tyle powiedziec, ze nic nie znaczy ze auto bylo w rodzine, bo kazde auto bylo w jakiejs rodzinie, wujek ma opla combo od nowosci ale jest zajezdzony bo wozi nim towar, i z toku twego myslenia wynika ze to auto jest dobre bo bylo w rodzinie? Nie mowie ze golf zly, ale nienawidze jak ktos wychwala co to nie VW (nie mowie ze ty tak pisales), i ocenia wszystkie marki farncuskie jako sle, sugerujac sie jedna clio. To ja sie w takim razie pytam czemu one jeszcze jezdza? czemu maja przebiegi rzedu 400tys i jeszcze jada!?. Pewnie wiekszosc osob czytajac moj post pomysli ze bronie francuzow, ale ja po prostu bronie niektorych marek ktore maja nie do konca prawdziwe opinie, ktore byly prawdziwe ale 20lat temu. Np alfa romeo wiekszosc mowi kupiles alfe bedziesz zalowal, ale poki co nie zaluje, ale pomijajac ten fakt to wlasnie AR wprowadzila do silnikow technologie common reail, jako pierwsza. O ile sie nie myle jakis stary citroen wprowadzil jako pierwszy do samochodu seryjnie produkowanego hydraulicznie regulowane zawieszenie. Wiadomo kazdy samochod ma jakies wady, ale nie badzmy tacy ze albo cos z grupy VAGa albo nic. A to ze jestes jakims tam nawet kierownikiem to nie znaczy ze mozesz miec wszystkich w dupie, krytykujesz nas ze masz lepsza prace od niektorych z nas, ale wlasnie np. ci co sprowadzaja samochody sa sami sa kierownikami sami dla siebie, i miesiecznie maja na czysto t. aka kase na jaka ty bys pracowal kilka miesiecy. Jestem ciekaw czy w ogole potrafil bys zarobic cos sam, ale ta kwestie zostawmy w spokoju. Dodam tylko ze obrazanie rodzicow to jest szczytem chamstwa. A tak to skore odnowic dla kogos kto handluje to 2g pracy i wyglada jak nowa, wiem bo kolega z bratem sprowadzaja, ostatnio przywiuzl golfa z belgi stal 3lata, nie odpalal za 400euro, w domu pogrzebali, odpalil, przebieg cofneli o 60tys km, do tego nowe lusterko, kiera i drazek zmiany biegow, a na sam konie objechanie pasta polerska ze sie swiecil sie jak psu jaja i nie widac zadnej ryski. I tak oto powstaja prawie nowe, nieuszkodzone golfy :) Oczywiscie to byl tylko przyklad ktory widzialem okolo 3tyg temu, wiec wiem co robia z samochodami. A ksiazke serwisowa zrobia ci niedaleko Zgorzelca za 300zl z pieczatkami i wszystikim :D

Ostatnio zmieniony 11 lip 2012, 7:48 przez Doni, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Doni pisze:
A czy ja napislem ze kazdy VW jest zly?

A czy ja napisałem że każdy francuz jest zły? Jak napisałem że Laguna II jest królową lawet (tekst zapożyczony z neta) to zrobiłeś niezłe halo.

Gdzie ja tu bronię VAG'a, ile razy pisałem o dennych silnikach 2.0 TDI, 2.5 V6 TDI, FSI/TFSI. Przecież o tym każdy wie, że to są denne silniki.

Hydrauliczne zawieszenie? W późniejszych modelach zostało to dopracowane ale np w XM jest słabe.

Proszę mi pokazać tą obrazę rodzica. To, że nazwałem kogoś staruszkiem to obraza? To nie wiedziałem, że ludzie starsi z wiekiem stają się młodsi.

Doni pisze:
ocenia wszystkie marki farncuskie jako sle, sugerujac sie jedna clio.

Pisałem wcześniej o Renault, o innych nie wspominałem, renówkę nie tylko ja miałem w bliskim moim kręgu. Ale ty też robisz podobnie (oceniasz auto mając tylko jeden model):
Doni pisze:
Np alfa romeo wiekszosc mowi kupiles alfe bedziesz zalowal, ale poki co nie zaluje

A to jaką innowację wprowadził jest całkowicie bez sensu (również pisałem dobrze o 1.9 JTD, wystarczy poszukać w moich postach).

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
TZRfan, mora w kubeł idź tankować rzepakowego do BMW a najlepiej wywieź je na strażacką
czarekcw, idź zamontuj LPG w Golfie a nie się sapiesz w sumie Ty też możesz Golfa na strażacką zawieść :mrgreen:

Cytuj:
Gdzie ja tu bronię VAG'a, ile razy pisałem o dennych silnikach 2.0 TDI, 2.5 V6 TDI, FSI/TFSI. Przecież o tym każdy wie, że to są denne silniki.

oj tak wczoraj do serwisu przyjechało A4 z 2008 2.0 TDI to tylko słyszałem jak mechanicy mówili "co za debil mógł to kupić" i beka

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Ostatnio zmieniony 11 lip 2012, 8:19 przez razor99, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Dobra, ja sie klucic nie bede, moze rzeczywiscie zle odczytalem twoje slowa, lub jezeli cie urazilem cie to przepraszam.

Ostatnio zmieniony 11 lip 2012, 8:27 przez Doni, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
**

Pojazd:
Właśnie mnie też to denerwuje jak ktoś mówi że francuz to gówno a u mnie we wsi jest więcej francuzów niż tych niemieckich mebli. I chwalą sobie te auto, np peugeot 106xn 1.1 lata aż miło siadła tylko kopuła wtrysków od 3 lat :] to wszystko no i częsci zużywające się. :P
Mam 3 laguny I, to samo każda jedna chodzi jak skurwysyn nie psują się tylko wkurwiające jest to że w jednej na wolnych obrotach gdy się szyby zasuwa to obroty maleją :mrgreen: Ale 1.6 16v wyciąga spokojnie 180, o 2.0 16v nie będe mówił co robi :mrgreen:
Dalej aut nie będe wymieniał bo mi się nie chce pisać, a jest wielu co ma i chwali jak cholera :cool:

Ostatnio zmieniony 11 lip 2012, 9:33 przez Sensejj, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
czarekcw pisze:
Proszę mi pokazać tą obrazę rodzica. To, że nazwałem kogoś staruszkiem to obraza? To nie wiedziałem, że ludzie starsi z wiekiem stają się młodsi.

" .... to twoja stara pchal" co jeszcze sie tego wyprzesz,hipokryto? Jestes jakis uposledzony umyslowo gosciu,lecz sie.

razor99 nie ma juz bmw :roll:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62889 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1279, 1280, 1281, 1282, 1283, 1284, 1285 ... 3145  Następna