Witam! Chciałbym wam dzisiaj zaprezentować mojego skromnego Speedfighta 2 AC IRON-X z 2006 roku z . Skuter posiadam od 2010 i jest moim pierwszym skuterem dostałem go jeszcze przed zdaniem karty motorowerowej ;D posiadał on przebieg ok 5000 km. Skuter był full seria jedynie był odblokowany . Prędkość wynosiła nie całe 80 km/h . Przez cały sezon nic w nim nie robiłem .Skuter chce tuningować z gustem by dalej on wyglądał jak speedfight ;D Kupiłem nóżkę boczną potem lampę tył led str8 i ryfle i już skuter wyglądał troszkę lepiej .W tym sezonie kupiłem wydech Leovince ZX chrom i powiem szczerze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony osiągami , w ogolę nie regulowany ma dużo dużo lepsze przyspieszenie i v-max chyba ok 90 km/h bo wskazówka zatrzymała się na pegueoT .Skuter teraz ma przebieg niecałe 9000 km i jestem z niego mega zadowolony
Przepraszam za kiepską jakość fotek ale zdjęcia robiłem telefonem:
Plany na lato-jesień ( Doradźcie czy dobre
Narazie mechanicznie nie mam nic w planach prócz zamówionego wariatora)
- Już zamówiony wariator Malossi Multivar 2000 + rolki ok 6 g i sprężynka malossi biała
-przerobienie licznika
-lusterka f1 stage6 białe
-manetki bcd polar biało-czarne
-Pokrywa filtra powietrza STR8 niebieska
-Siatka aluminiowa STR8 drobna biała
Plany zima
-Nie wiem co z nadkolem ale jeśli tak to Nadkole białe mtkt lub kiesler + kierunki str8 do nadkola
-Pokrywa napędu STR8 Cut biała do tego śruby niebieskie str8
-Kickstarter STR8 Light Style niebieski
- błotnik tylni
- nie wiem może biały kokpit ale nie jestem jeszcze do tego przekonany
- reflektor:może 2 soczewki lub lampa str8 quattro