Dzisiaj jest 11 lut 2025, 18:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cześć. Mam 500 zł, ale nie mam celu, na który mógłbym je wydać, więc pomyślałem sobie, że mógłbym je jakoś zainwestować. Czym mógłbym handlować?
Umiem naprawić większość Sony Ericssonów i Nokii ze strony software, na kompach też się trochę znam (technik informatyk), dlatego pomyślałem, że mógłbym skupować uszkodzone sprzęty, naprawiać je i sprzedawać, ale jednak szukam jakiegoś innego pomysłu.
Macie jakieś pomysły?

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Chcesz dobrze zarobić? To sprzedawaj narkotyki :D Kupuj jakieś paczki po 10G i sprzedawaj i zarobisz :D
Za 500zł możesz kupić w sklepie z używaną odzieżą markowe i modne ubrania w dobrym stanie i sprzedawać na allegro ;) Wiele osób tak robi i zarabiają np. spodnie sprzedasz za 100zł a kupiłeś za 20zł na wagę :P

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dki973 pisze:
Chcesz dobrze zarobić? To sprzedawaj narkotyki Kupuj jakieś paczki po 10G i sprzedawaj i zarobisz

10g? To trochę mało. Jak brać zrzut to 50g najmniej :) Z 50 robisz sobie na lajcie 70-80g.Kupujesz np. po 18zł sprzedajesz po 30 :) Czyli łatwo licząc 12x50 =600zł + 30x30 = 900 , czyli mamy 1500zł, a inwestujemy 900zł :) 600zł czystego zarobku.

PS: Jeszcze lepszym motywem jest mieć własna plantację :mrgreen:

Ale do niczego nie namawiamy, za duże ryzyko i jest to nielegalne.

Odnośnie tematu ja zacząłem kupować części samochodowe ( można powiedzieć , że takie bardziej rarytasy ) ze szrotu i sprzedaje je po dużo wyższej cenie :) Głupie listwy gti na szrocie 15zł , a na allegro 150-200 :)

Obrazek
Obrazek

Ostatnio zmieniony 21 lip 2012, 8:30 przez Jacek987, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie mógłbym sobie poradzić z myślą, że ktoś może zniszczyć sobie życie przez narkotyki, które komuś sprzedałem, ale nie da się ukryć, że zarobić można naprawdę sporo. Tak czy inaczej, to na pewno nie dla mnie...

Jacek987, Zaintrygowałeś mnie tym "obrotem" częściami. Muszę się nad tym głębiej zastanowić ;) Niestety jednak taki ze mnie mechanik, jak z koziej d*py trąbka, ale dzięki za pomysł, bo na pewno jest dobry :)

Dki973, też niezły pomysł z tymi ubraniami, ale na allegro jest tego wszystkiego od groma i ciężko byłoby się wybić...

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Albo gdzieś już było w jakimś temacie, że ktoś szedł na złom kupił jakieś tam różne części w ogarniętym stanie i sprzedał, albo wziął odnowił pomalował poczyścił itp..
Z tymi narkotykami to nie jest zły pomysł:D Sprzedawaj majeranek za zielone :D Ale to oczywiście takim młodym ludzią co się nie znają :D
Albo krusz Apap / Panadol albo jakiś cukier puder lub mąka do woreczka i jazda :D
Tylko nie w swoim mieście gdzieś wyjedź czy coś :D Bo Cię mogą znjść i nie będzie tak wesoło:D A no i jeszcze nikogo byś nie miał na sumieniu za spalony majeranek czy tam mąkę, przynajmniej mieli by ciasto w nosie.:D
Z tymi ubraniami możesz się wybić np. ceny niższe bo to i to byś zarobił.

PS. Uważaj nie sprzedawaj tego w mieście bo Ty możesz złe skończyć :D

Ostatnio zmieniony 21 lip 2012, 13:26 przez Dki973, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]