Dzisiaj jest 14 lut 2025, 5:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pojazd: Coś co ma 4 kółka..
tkr50 pisze:
"Jesteś poje...." "Gratuluje rodziców "

Bo po części to jest prawda.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Husqvarna Te 610
Darex,
Tak, ale jak jadę to nie zależy mi na 3 cyfrowych prędkościach, wszystko jest dla ludzi, trzeba mieć trochę oleju w dyńce, tyle. :roll:

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
Trynithy pisze:
Ja zaczynałem na CBR 600 w wieku 12 lat, potem były różne turystyki, hornety a ostatnio gsxr 1000 oraz Bandit 1200

tak, tak.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

No tak, zazdrość normalne, trzeba się ponabijać :lol: Teraz to ja mam najwięcej z takich śmiechu :D

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
tkr50, ogólnie z tego co ja pamiętam jego ojciec miał R6, i nawet był filmik jak TKR na nim śmigał więc co spinacie. Jego sprawa coś się stanie on będzie mieć lipę a raczej jego rodzice, jedni na to pozwolą drudzy zabronią jeździć na rowerze więc nie czepiajta się bo naprawdę forum coraz bardziej upada. A że ktoś posiada R6 nie oznacza że ma latać 250 po wioskach, 150 w mieście i być 100% debilem. Dla mnie jeżeli ktoś opanowuje pełną manetkę na każdym biegu, umie panować nad mocą i wie jak ją wykorzystywać to niech ma nawet i 10 lat byle by drugiej osobie krzywdy nie narobił. Każdy miał/będzie miał/ma ten okres gdzie ważne jest to w ile idzie do 100, jak głośno chodzi i czy dupy się patrzą..

Żeby nie było nie popieram tego co robi TKR, nie wiem czy nią jeździ na codzień czy tylko jak tata da mu polatać po mało ruchliwej drodze, czy mu ją kradnie. Nie ważne, i nie powinno was to obchodzić.

HEJTERZY ON. :wink:

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
macie po 15, 16 lat a nie wiecie co to marna prowokacja :D

tkr50, jest dawcą organów jeździ r6 zarejestrowaną na motorower z blokadami do 45 km/h bo nie zależy mu na 3 cyfrowych prędkościach a wy tylko hejtować potraficie.

Cytuj:
moj rox na serii leci 120 tylko rolki mam na v maxxa

mam jeszcze zalany sportowy płyn chlodniczy i swiece odblokowana

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Bez spiny panowie !

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot Trekker
U mnie się zaczęło w 1 gimnazjum , po paru latach proszenia mamy o zgodę na motor , kupiła mi Peugeota Squaba , jeździłem nim równy rok , potem kupiłem crossa hinolka 125cc, następnie piaggio zip II 4t , sprzedałem , a właściwie zamieniłem się za cagive super city z kolegą, i mam ją do dziś , doszedł jeszcze Peugeot Trekker :P

tkr50 pisze:
A więc niedowiarki, jakbyście byli dłużej na forum wiedzielibyście więcej.
Już drugi raz napisałem, że r6 jeżdże i pierwszym razem taka sama reakcja, tylko zaraz po takim czymś nagrałem filmik jak jadę i 80% oglądających, wtedy napisała "Jesteś poje...." "Gratuluje rodziców " itp. Na przyszłośc radze przymknąć za przeproszeniem jape i się zastanowić... Zaprasza do Kraśnika tym razem, chętnie z kimś polatam, no fakt dla was to 125cc jest samobójstwo :lol:

Może i masz tą R6 , ale takie rzeczy się kończą tragicznie , tak jak w przypadku mojego kolegi , 16 lat , kupił jakiś czas temu kawasaki gpz 550 i po miesiącu jazdy się rozwalił przy prędkości 160 km/h. Może i jeździsz tym spokojnie , bo motorem nie trzeba jeździć na całej pi*dzie ale do takiego motocykla trzeba mieć doświadczenie :wink:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Doświadczenia nabieram cały czas, nie jadę na zabicie karku, nie liczę tu na poparcie, tylko to jest troszkę dziwne, ludzie hejtują chyba z zazdrości. Robię to co lubię, nie siedzę przynajmniej pod blokiem popijając browara...

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
tkr50, przekażę to miejscowej policji ;]

Cytuj:
moj rox na serii leci 120 tylko rolki mam na v maxxa

mam jeszcze zalany sportowy płyn chlodniczy i swiece odblokowana

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja w wieku 7 lat zacząłem od hulajnogi elektrycznej, po roku zawitała motoryna miałem ją tylko 3 miesiące po czym sprzedałem ją. Następnie woziłem się Sr 50 minarelli lc wujka i już wtedy zakochałem się w tym skuterze, jeździłem tak prawie rok po czym musiałem ją zwrócić ;/ Rok temu w czerwcu zakupiłem już własną SR na której śmigam do tej pory. W planach chciałbym ją sprzedać i przesiąść się na biegówkę typu Yamaha TZR :twisted:

Aprilia Sr project by Mateq
viewtopic.php?t=269518&start=0
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
W wieku 6 lat motorynka a później Yamaha BWS > Malaguti F12 > Yamaha TZR 125 > Aprilia RS

Jeszcze w między czasie był Peugeot Vivacity i Piaggio Zip, ale nie miałem ich dłużej niż 2 tyg.

///BMW

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: GSX-R k5, Probe II
Kurcze pieczone, nie chciałem nic pisać ale jednak skrobnę.

Co was to boli czym kto jeździ? Chłopak kupił sobie/dostał dzidę to niech sobie jeździ, co mnie to obchodzi. Zatrzymają go? Nie moja sprawa. Boicie się że zrobi sobie krzywdę? Od tego są rodzice/opiekunowie prawni. Skoro jest niepełnoletni i ma motocykl, ktoś musiał wyrazić na to zgodę, a skoro nie kolega nie ma 17 lat to ta osoba wzięła na siebie całą odpowiedzialność. Skoro tak się stało albo ma do tkr'a naprawdę wielkie zaufanie, albo nie jest świadoma co taki fortepian potrafi. Anyway, tak jak pisałem, niewiele mnie to interesuje i nie mnie oceniać co dla kogo jest odpowiednie. Ja tylko życzę wszystkiego najlepszego, mam nadzieję że nikomu na drodze krzywdy nie zrobisz, bo wg mnie to jest najważniejsze. Nigdy bym sobie nie wybaczył, że ktoś ucierpiał w jakiś sposób z mojej głupoty. Lewa :wink:

Coby nie było offtopa:
Zaczynałem od czegoś ala motoryna, w wieku ok 12lat okazjonalnie nabyłem Hondę Lead 100 (tak, dawca ze mnie, na szczęście udało mi się przeżyć), potem żeby móc legalnie jeździć kupiłem SR'kę. Międzyczasie miałem jeszcze Hondę Vision do sztantów, kolejnym nabytkiem była Gilera SMT. Później kupiłem czarną RS'kę, następnie obecną nową budę. Było sporo różnych 'chwilowych' motongów o których nawet nie piszę, te miałem najdłużej.

Najtańszy https://modafinil-sklep.com.pl sklep z Modafinilem
Pewne https://tabletki-poronne.com i skuteczne tabletki wczesnoporonne.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
FiRe pisze:
Boicie się że zrobi sobie krzywdę?

Tylko przy okazji może tą krzywdę zrobić komuś innemu :wink:

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Imię: Maciej
Ja zacząłem na Hondzie Sky w 3 klasie podstawówki. Potem była Runnerka. Teraz jest Suzuki RM 80. Te 3 motory mam dalej :).

Żebyście mojego kumpla zobaczyli jak miał 6 lat i na Laverdzie 125 Custom się uczył jeździć :D
Podstawiał pieńki obok niej jakoś siadał i jechał, doświadczenie zdobył bardzo dobre.

Obecnie biedny student nie mający na nic czasu xD

Tytuł:
*

Pojazd:
Moja przygoda zaczela sie jak mialem jakies 6/7 lat od hulajnogi elektrycznej ;d potem przeisadlem sie na quada 110cm ktorego mam do dzis ^^. W 2007 roku przesiadlem sie na nową Yamahe Jog RR ktora kupilem nową :ups:

Yamaha Jog RR 07r

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak byłem mały około 10 lat to kuzyni mieli już Simsona SR50, czasami jeździłem na nim, ale tylko z kuzynem, bo sam się bałem, miałem strach do moto. Potem kumple mnie wkręcili oni już mieli moto jakieś a ja zacząłem szukać 3 lata temu w wakacje no i tak się zaczęło. Kupiłem SR, sprzedałem i kupiłem Runnera, sprzedałem kupiłem SMT, sprzedałem i kupiłem TZR. W międzyczasie przewinęło się trochę motorków starszych typu Ogar, Komar, Wierchowina, Mustang itd.

Są ludzie i parapety, ale niektórzy na tym forum to ludzie-klamki są...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2