Dzisiaj jest 19 sie 2025, 11:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Siemanko :) Wczoraj kupiłem sobie uszkodzoną Aprilie SR DiTech przerobioną na gaźnik.
Mam Yamaha Aerox tam ogarniam jak coś się zepsuje ale tej sr nie :D A więc tak:

-Jak podłączyć wężyki go gaźnika? Są 2 wyloty w gaźniku (tzn. od paliwa i powietrza) lecz tam nigdzie nie daje powietrza zeby paliwo leciało, Jest jeszcze jeden taki wylot na kruciec (ten daje te powietrze czy tam ciągnie :P ) i jeszcze jeden taki pod gaźnikiem? wgl poco te niektóre są . Bym by wdzięczny gdyby ktoś WSTAWIŁ FOTKI JAK JEST PODŁĄCZONE i najlepiej zęby tez w sr przerobionej.

-A teraz 2 problem iskra ma inny kolor powinna mieć taki niebieski a ma jakiś czerwony/pomarańczowy/żółty jak to zrobić?

I CO JESZCZE MOŻE BYC PRZYCZYNA? PROSZE NIECH KAZDY WYRAZI SWOJE ZDANIE LUB CO ZROBIĆ TO OD RAZU PÓJDĘ ZOBACZYĆ :P

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Strasznie chaotycznie to napisałeś. Co do pierwszego problemu to wywnioskowałem że masz 2 miejsca na podciśnienia, w króćcu i w gaźniku? Jeżeli tak to jedno wejście zaślep a drugie podłącz do kranika. W drugim problemie nie wiem co może być ale najpierw posprawdzaj elementy typu świeca, fajka, przewód WN.

Tytuł:
*

Pojazd:
Juz ok :) okazalo sie ze to swieca lecz mam inny problem. Ale zrobie nowy temat ;p

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]