Dzisiaj jest 28 sty 2026, 15:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Chyba sie zauroczylem.. :ups: Bylem z kolezanka w parku,rozmowa cos..do niej krecil moj kumpel,ale juz nie kreca,porozmawialismy itd. Za miesiac ma 18 i mowila ze mam wbic "na kielicha" :P Moze cos z tego wyjdzie,ma cudowny usmiech :wink: A przy okazji dowiedzialem sie cos o tej co pisalem ostatnio(co sie z nia dziwnie pisalo itd)..

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Fiat Stilo 3D, Corolla E12 D4D
co sie dowiedziałes?

Tytuł:
*

Pojazd:
to teraz moja kolej..
w lipcu kręciłem z laską ale ona pewna nie była czy czegoś chce, później miała lipe i nie mogła wychodzić albo mnie nie było i tak wyszło, że 3 tyg się nie widzieliśmy. Wczoraj się z nią widziałem na festynie i powiedziała mi, że z jednej strony chciałaby i jest zazdrosna o inne koleżanki a z drugiej chce się bawić. Już jej nie kminię, co radzicie mi zrobić?

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Husqvarna Te 610
marcinx260494, Pooooczekaj, kobieta zmienną jest. Czasami wystarczy poczekać, a sama przyjdzie :wink:

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja z moją się wczoraj po południu się trochę poprztykałem z mojej winy.Dziś rano ja przeprosiłem i pisze że ją wkurzyłem itp. a ona że nic się nie stało, że tylko sobie popsułem humor.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd: Yamaha DT 50 3MN
bartos212 pisze:
A ja z moją się wczoraj po południu się trochę poprztykałem z mojej winy.Dziś rano ja przeprosiłem i pisze że ją wkurzyłem itp. a ona że nic się nie stało, że tylko sobie popsułem humor.

No, a więc na moje to teraz spotkaj się jeszcze z 1-2 razy z nią :P I że tak powiem olej... :) Czekaj na jej odpowiedź.

Mój simson na:BP

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jutro jedzie na wakacje do Turcji czy gdzieś więc będzie chwilka przerwy.Ale po wczorajszym niby pisze że nic się nie stało ale nie chce rozmawiać.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, No to ciekawe kto pierwszy napisze po tej przerwie.. :wink:

Heh, tak czytając sobie wypowiedzi niektórych z Was to się cieszę, że nie jestem w żadnym związku...;f Więcej czasu, kasy i mniej nerwów :<

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Tytuł:
*

Pojazd: Ford Mondeo MK4 2.0TDCI 184KM
Aroni pisze:
bartos212, No to ciekawe kto pierwszy napisze po tej przerwie.. :wink:

Heh, tak czytając sobie wypowiedzi niektórych z Was to się cieszę, że nie jestem w żadnym związku...;f Więcej czasu, kasy i mniej nerwów :<

Są i plusy i minusy bycia w związku lub nie. Jedni szybciej odczuwają potrzebę znalezienia drugiej połówki, inni później. Sam w sumie niby mam wyrąbane w to teraz, czas sobie leci teoretycznie ok, ale jednak czegoś mi brak :P

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
eMdoKa, też tak myślałem dopóki panna mnie sobą nie zainteresowała.

Lubię wyzwania a ta panna jest dla mnie wyzwaniem bo z nia nie idzie mi tak łatwo. W swoim otoczeniu mam wiele kobiet które mogę mieć bez starania ale to nie to. Ta ma coś w sobie co mnie ciągnie w h... do niej.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

bartos212, Mi również podoba się jedna panna i "zdobyć ją" to też wielkie wyzwanie. Fajnie mi się z nią rozmawia, często się widujemy i piszemy etc. ale jest strasznie... nie wiem jak to określić, "nakręcona?" przez koleżanki które są dla mnie cholernie dziwne, jednak w niej widzę coś wyjątkowego :P. Te zasrane koleżanki mnie strasznie hamują -_o dorwać ją sam na sam też masakra, ciągle te koleżanki i koleżanki, masakra, ostatnio siedzę z nią i rozmawiamy i nagle wpierdzielają się i chu.. po temacie jak się pojawią bo nie idzie o niczym wtedy porozmawiać. :<

Chętnie bym je w kosmos wyje... xD

Ostatnio zmieniony 07 sie 2012, 16:23 przez eMdoKa, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja jak swoją chce gdzieś zabrać to zawsze jej coś wyskoczy bo koleżanki,coś musi zrobić albo ktoś inny przeszkodzi.

Dzisiaj się z nią umówiłem bo jedzie wieczorem i nie wie czy zdąży ale na 21 jestem z nią umówiony. Dzisiaj mam zamiar działać i ją udobruchać że tak powiem :mrgreen: :mrgreen:

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

bartos212, u mnie jest jeszcze mankament że mieszkamy od siebie ok. 24km i takie jeżdżenie w sumie na darmo też mnie męczy bo skutki w stosunku do starań mizerne -_-. Pojadę, wszystko spoko, rozmawiamy, ledwo mija ze 30 i już musi coś zrobić i uciekać albo te koleżanki i uj, pozostaje się zwijać do domu bo nikogo tam z tego miasteczka nie znam więcej w sumie. Podczas rozmowy nie widać po niej jakiejś zlewki czy znudzenia (w oczach ponoć prawdę widać :D) chyba że jest dobrą aktorką ale cóż... Na razie będę się starał ale jeżeli z jej strony nie będzie nic widać to szkoda czasu i pieniędzy na jeżdżenie. Adoratorów o których wcześniej wspominałem mam już głęboko gdzieś, mistrzowie melanżu i piwosze ze wsi z browarem w ręce na profilowym na facebooku albo śpiący gdzieś w krzakach, niektórym dziewczyna to imponuje ale na takie nie warto nawet patrzeć.

życzę powodzenia i tradycyjnie zdaj relacje :P

Ostatnio zmieniony 07 sie 2012, 16:43 przez eMdoKa, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja z ta moją wspólnie imprezujemy grille itp mam do niej jakieś 3km w jedną. Chce się ze mną spotykać i możemy gadać godzinami ale rzadko spokój jest. Widuje się z nią prawie codziennie.
Się dziś dowiedziałem że ona z tym swoim obecnym kochasiem do klasy będą podobno chodzić.Z tego co się dowiedziałem że on do niej rzadko pisze przyjedzie raz na tydzień albo rzadziej więc ja mam moim zdaniem większe szanse. Co ja będę pisał o sobie

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
Panowie widzę ze temat sie kręci ;p ja mam podobny problem , wbijam do koleżanki , jest fajna spoko sie z nią rozmawia chciałbym czegoś więcej ale nie da rady, gadam z nia 10-15 min a ta : musze już isc i normalnie sobie odchodzi a ja jestem wtedy zawiedziony także lipa z każdej strony a kolega wczesniej eMdoka skad wziales ten nick ;d w okolicach kolega nakręca kawałki pod tym nickiem xD

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
dominixon1300, chyba jesteś mało interesujący jak po chwili odchodzi

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
Dziewczyny są dziwne. Kiedyś pisałem z pewną panną szło dobrze, lecz niestety się spóźniłem. Więc odpuściłem, cały czas jest z tym kolesiem, lecz od kilku dni zaczęła sama do mnie pisać itp. Nie rozumiem dziewczyn :roll:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Miki6830, nie jesteś sam.

Przy okazji kijowy awatar i podpis :roll:

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
Witam. Nigdy nie wypowiadałem się w tym temacie, zawsze tylko czytałem, ale nie wiem co czynić więc pomóżcie chopyy :) No więc tak... Niedaleko mnie , blisko wręcz można powiedzieć mieszka bardzo fajna dziewczyna. Ma 15 lat, ja 16. Znam ją koło 1,5 roku , gadamy tam na fejsie, czasami gdzieś sie spotkam z nią i jej koleżanką, normalnie rozmawiamy. Ostatnio zaczęła mi się podobać "bardziej" . Chyba się zakochałem :)) Chciałbym coś z nią bardziej, jednak ona woli "swatać" jakieś inne dwie osoby niż siebie . Pytała mnie, kto mi się podoba i w ogóle. Ja napisałem, że nie lubie gadać o takich rzeczach bo to, że mi się podoba jakaś dziewczyna, nie znaczy że ja podobam się jej...Ona, że jak moge tak mówić, i skąd to wiem i wgl wgl wgl wgl. Ja na to, że łatwo jej mówić skoro ona może sobie wybierać między chłopakami bo jest ładna. A ona na to, że chciałaby takiego normalnego chłopaka (w sensie, że nie jakieś cuda) a wcześniej utrzymywała , że nie potrzeba jej żadnego chłopaka. Ona mi doradza, żebym w końcu napisał do tej dziewczyny, która mi się podoba o jakieś spotkanie. Nie wiem czy ona coś do mnie czuje, raczej nie, nie wiem nawet czy jej się podobam (nie jestem jakimś kłazimodo :D , raczej podobam się dziewczynom) ale niestety nic by na to nie wskazywało. I jak tu zacząć coś wgl, myslałem nad takim tekstem, że spytam jej co bym niby mial napisać tej dziewczynie, która mi się podoba..Ona napewno by stwierdziła, żebym jej napisał o jakieś spotkanie. Chwile bym mówił, że nie moge się przełamać bo boje sie odrzucenia, czy coś w tym stylu. Ona by przekonywała, napisałbym ok.. i nagle "chciałabyś się ze mna spotkać" ... Co o tym sądzicie ? Musze z jej koleżanka porozmawiać , żeby wykminiła czy chociaż jej sie podobam...Doradźcie coś Pany.

Ostatnio zmieniony 08 sie 2012, 19:38 przez thunderdome, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212 nie o to chodzi że jestem mało interesujący tylko inne sprawy wzywają, koleżanki itd. ale nie ma sobie co gitary zawracać tym narazie :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646 ... 1019  Następna