Dzisiaj jest 23 kwie 2025, 20:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam chcialbym dostac opinie kazdego z tych wydechow . Ktory z nich był by najlepszy
do seryjnego Cpi Olivera ???????????? Bardzo prosze o odpowiedz bo nie wiem na jaki mam sie zdecydowac ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
S6 trudno wyregulowac i kręci wysokie obroty. Pazur pokazuje od ok. 8-9 tys obrotów.

Tecnigasa posiadam i bardzo fajny wydeszek. Ładnie mruczy, w miare cichy, basowy dźwięk ;)

Gianelli to raczej do bardziej wysilonych jednostek tak mi sie wydaje, ale jezeli sie myle niech mnie ktos poprawi. Dźwięku tez zachwycającego nie ma.

Leoś to zależy jaki. TT mi odradzono, bo mialem kupic, ZX to jeden z tych lepszych, ale da tylko troche wiecej mocy nic tecnigas.

A jakis setup bedziesz robił oprócz tego?

Ostatnio zmieniony 13 sie 2009, 19:26 przez dayan_green, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
no narazie zastanawiem sie czy pakowac wgl kase ten skuter ... zminieniac narazie nie bede bo to bezsensu , mam 16 lat i raczej poczekam na prawko itp ... Ale wracajac do tematu myslalem jeszcze o wariatorze malossi multivar lecz to dopiero na kolejny sezon w tym planuje tylk ozmiane wydechu na lepszy zeby poprawic osiagi bo narazie to tragdia ..

Zablokowany jechal 50-55 km/h zdjolem niedawno podkladke z waria jedzie 60-65 km/h lecz to i tak mi nie wystaryczy glupi kolega na kingway colebier rex jedzie 70 spokojnie na prawie odblokowanym a ja przez te tlumik z katalizatorem nie daje rady i powiedz mi jeszcze z o ile podniesie sie predkosc maksymalna i przyspieszenie w tym tluikach bo raczej juz inny nei wchodzi w gre ...

Laser'y i yasuni to juz takie do extra tuningu wiec prosze o opis jaki tluik byl by najlepszy do mojego skuta ;/ xD :)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wydaje mi sie ze najbardziej zadowolony bedziesz, jak kupisz Tecnigasa. Naprawde fajny wydeszek za całkiem dobre pieniądze. Mozesz miec jedynie problem z mocowaniem, bo to co mi dali to nie pasowalo wcale ;P Ale wydeszek podniósł v-max o jakies 8-10 km/h. Po odblokowaniu jeżdziłem 65 a teraz jezdze 73-75km/h. Ale jeszcze wiecej by poleciał tylko juz nie chcialo mi sie dokladniej regulowac. Aktualnie montuje wal i cylinder wiec powiem Ci co i jak na dniach ;)

S6 tez dobry wydech, taż ładnie podnosi v-max, ale do niego dobrze byłoby wymienic moduł na odblokowany bo wtedy bedzie wchodzil na wyzsze obroty a takie własnie S6 lubi. O Gianelli raczej nie ma mowy, bo ciekawych nie ma. A co do Leosia to ZX ewentualnie mógłbys ale jest troche droższy. Ja na Twoim miejscu brałbym TecCzarnucha ;P

A co do malossi multivar to wariatorek całkiem niezły z tego co słyszałem ;) koledzy z forum, którzy posiadaja wszystko Ci powiedza ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]