Dzisiaj jest 02 gru 2024, 3:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam ponownie. Rozmawiając z wieloma osobami polecono mi te 3 zestawy. Zwracam się więc do was , jak sądzicie , który z nich byłby najlepszy , biorąc pod uwagę , ze mam seryjnego keewey'ca i stawiam raczej na przyspieszenie. Uzasadnijcie wybór ;>. Pozdrawiam.

- Stage http://shop.mieloch.pl/wariator-stage6- ... 2300.bhtml

- Polini http://shop.mieloch.pl/wariator-polini- ... 1601.bhtml

- Malossi http://shop.mieloch.pl/wariator-malossi ... 5974.bhtml

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia Sr R
Wszystkie te wariatory są praktycznie tej samej klasy oraz specyfikacji. Jednakże ja poleciłbym Poliniego, jest przeze mnie sprawdzonym wariatorem i sprawował się dobrze, równie jak jego następcy,ponieważ teraz posiadam Polini Super Speed Evo + Przeciwtalerz Polini Evo pasek i korektor też Polini Evo - ale mniejsza o to, i Polini nigdy mnie nie zawiódł, czego nie mogę powiedzieć o Stage6, co jak co ale w klasie High-End Stage6 R/T wymięka. Tak samo całe kity Poliniego są najlepsze na rynku. Wariator dostarczany jest z dobrymi ślizgami oraz dwiema sprężynami centralnymi czego nie masz w przypadku Malossi czy S6. Jednak Malossi Multivar jest równie dobrym wariatorem jak na tą firmę przystało. Ja na Twoim miejscu odpuściłbym sobie wario S6 a skupił konkretnie na Hi-speed'zie albo Multivar'ze ;)
Pozdro ;)

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Domi$ pisze:
Wszystkie te wariatory są praktycznie tej samej klasy oraz specyfikacji. Jednakże ja poleciłbym Poliniego, jest przeze mnie sprawdzonym wariatorem i sprawował się dobrze, równie jak jego następcy,ponieważ teraz posiadam Polini Super Speed Evo + Przeciwtalerz Polini Evo pasek i korektor też Polini Evo - ale mniejsza o to, i Polini nigdy mnie nie zawiódł, czego nie mogę powiedzieć o Stage6, co jak co ale w klasie High-End Stage6 R/T wymięka. Tak samo całe kity Poliniego są najlepsze na rynku. Wariator dostarczany jest z dobrymi ślizgami oraz dwiema sprężynami centralnymi czego nie masz w przypadku Malossi czy S6. Jednak Malossi Multivar jest równie dobrym wariatorem jak na tą firmę przystało. Ja na Twoim miejscu odpuściłbym sobie wario S6 a skupił konkretnie na Hi-speed'zie albo Multivar'ze ;)
Pozdro ;)

Hmm tylko zastanawiam się czy dałoby rade wybrac sobie twardość sprezyny poniewaz chciałbym miec sprezynki sprzegla niebieskie , a centralke biała co ponoć daje lepsze przyspieszenie. A co do wariatorów nie moge sie zdecydowac poniewaz mam zamiar na wiosne kupic nowy wydech do wario. W przypadku polini , oferują mi scooter team , a stage'a replice. Malossi w tej kwesti jest bardzo drogi poniewaz MHR replica jest znacznie drozsza od dwoch pozostalych. W kazdym razie dziękuje za pomoc ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]