Cześć. Jestem tu nowy i chciałbym opisać swojego wozidupa jest to router bassa z 2012r wcześniej miałem motorynkę pony chyba miałem wtedy z 8lat. No to tak skuterka przywiezliśmy do domku pojeździłem troche w około boiska [jeszcze nie był zarejestrowany]
dobra. Podjechałem pod klatke poszedłem do domu się napić i zjeść obiad;) wychodzę ledwo co wyjechałem policja:P Zatrzymuje mnie i się pyta gdzie dokumenty kask itp Ja mu mowie ,że dopiero kupiony i wgl a on coś zaczął się tam wydzierać ,że to ostatnie ostrzeżenie itp.
Nic w nim wielkiego się nie zmieniło ma niebieskie paski na kołach, brak błotnika i chlapacza, rejka pod lampą zgubiony plastik ten co pod lampą ma być:P i skromne neony dokładnie jedne tam gdzie rejestracja ,żeby podświetlały na niebiesko a drugi z przodu między kierunkami;) Co by tu powiedzieć aaa miałem taką przygodę 2 tygodnie temu przejechałem jakieś 20km podjechałem pod klatkę i już nie chciał odpalić poźniej zaczeło się grzebanie czyszczenie gaźnika wymiana świecy wymiana cewki fajki i przewodu, i takie różne inne rzeczy szukałem tego przez 2 tygodnie aż wczoraj się okazało ,że winą tego był brak luzów na zaworach teraz sa luzy troszkę wieksze i tak klekocze jak się jedzie:P Było też coś takiego, że byłem na meczu i podobno jakiś koleś mi pchnął skuter i on poleciał na asfalt i rozwalił się klosz lampy kierunki wszystko teraz już jest nowy klosz ale z pomarańczowymi kierunkami wczeniej był białe:P no to chyba wszystko czas na foty i jeden filmik jak odpalał bo tym jak wreszcie odkryłem przyczynę tego ,że nie odpalał:P A i jest jeszcze przedłużka amortyzatora ale nie ma nadkola;/:P
To jeszcze stare fotki jak był nowy:
Tu już z rejka pod lampą nową lampą przedłużką amortyzatora:P
Wczoraj były też wymieniane oleje:)
Teraz łapcie filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=OOexehnC ... e=youtu.be
W najbliższym czasie postaram się skleić jakiś filmik np. Jakiś filmik z jazdy i pare fotek:)