Dzisiaj jest 27 lut 2025, 17:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: czujnik stopu
Zbanowany

Pojazd:
1Od czujnika stopu (oczywiście sprawny) ułamała mi się blaszka (znalazłem ją i mam) na którą się wsuwa kabel z wsuwką. Czy da się ją jakoś przylutować albo przyczepić?
2kupiłem kask i jest troche porysowany najbardziej chodzi o szybke ma takie troche głębsze trzy rysy czy da się je jakoś zlikwidować?
a na kasku jest takie przytarcie takie rysy nie głębokie czym moge to zlikwidować?(jak chcecie to moge dodać zdjęcia jutro)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia Sr R
Ad. 1. Oczywiście można kombinować, jednakże nie polecałbym, ponieważ przy głębszej dziurze w drodze, bądź po jakimś czasie taka samo-naprawa w dodatku gdy będzie niedokładnie zrobiona może zawieść. (A światło stopu jest BARDZO ważne do poruszaniu sie po jezdni) Tego raczej nie przylutujesz bo o ile się nie mylę to ta blaszka jest z mosiądzu :|
Ad. 2. Możesz próbować to zeszlifować papierem wodnym granulacja 1000 następnie 1500 potem 2000 i na koniec 2500 ewentualnie potem pastą lekkościerną, o ile to przyniesie jakiś efekt. Oczywiście najlepiej byłoby kupić nową szybkę :wink:

Obrazek

Ostatnio zmieniony 18 wrz 2012, 19:24 przez Domi$, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]