Dzisiaj jest 02 lut 2025, 16:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jestem tolerancyjny.Każdy robi co chce,jeżeli kolesiowi nie będzie przeszkadzać że wygląda jak cipuś to proszę bardzo.Ja wyrażam tylko swoją opinie jak to wygląda z mojego punktu widzenia.To już lepiej jakby sobie zrobił jakiś kolorowy ale naprawdę mały kolczyk w uchu bo aż tak nie rzuca się w oczy.

http://www.facebook.com/KubaStunt - SPRAWDŹ TO!!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: nissan
DuzyEd pisze:
Że co? Serio? Aż tak?

Jeszcze gorzej.
DuzyEd pisze:
Mój dużo lat starszy brat w liceum zrobił sobie kolczyk w brwi i nosił go do niedawna, aż zgubił go w szpitalu, a dziura zarosła. Czy to objawia bycia "cipciusiem"? Zobaczyłbyś go, to prawdopodobnie byś tak nie powiedział Oczywiście nie przesadzając w drugą stronę, nie chodzi w ortalionach i nie pyta ludzi o problemy - skończył czołowe liceum w Poznaniu i studia na UAM, żeby nie było. Każdy nosi to co lubi, a posty takie jak Twój to żenada.

Przepraszam ale nie rozumiem związku między studiami czołowym liceum a kolczykiem. :roll:

Czyli według Ciebie osoba wykształcona,mądra która ma kolczyka to nie cipuś ale gość z zawodówki robiący przy betoniarce który ma kolczyka to już cipuś? :lol:

Co ma wykształcenie do kolczyka :shock:

Ubierasz się na różowo?Masz dredy?Długie włosy?Masz kolczyka?
Dla mnie jesteś nikim zwykłym cipusiem.
Jak to dobrze że mieszkam na wsi tam chora moda nie dojdzie tak szybko jak u miastóchów.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
capekpl1 pisze:
Masz dredy?Długie włosy?
Dla mnie jesteś nikim zwykłym cipusiem.

Weź łopatę i walnij się nią w łeb.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: GSX-R k5, Probe II
Miki6830, nawet się nie wysilaj :wink: Próbowałem to już tłumaczyć w innym temacie, ale niestety polskie społeczeństwo jest jeszcze zbyt zacofane (to nie obraza, bardziej w znaczeniu 'staroświeckie) żeby poszanować tych, którzy wyglądem czy też poglądami odbiegają od przeciętności. Musimy to olać i tyle, na szczęście zdarzają się pozytywne wyjątki. Propsy za Ironów :twisted:

Co do kolczyka - podoba Ci się, se zrób. Nie to nie. Musisz dobrze przemyśleć wszystkie za i przeciw. Ja osobiście bym sobie nie zrobił, ale każdy ma inny gust. W każdym razie nie patrz na zdanie innych, szczególnie w tym kraju :P

Najtańszy https://modafinil-sklep.com.pl sklep z Modafinilem
Pewne https://tabletki-poronne.com i skuteczne tabletki wczesnoporonne.

Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 17:19 przez FiRe, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd: 200+
w dzisiejszych już nikt nie może mieć swojego stylu , bo zaraz zostanie zhejtowany :|

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Speedy3, niestety ;/

Malaga f12
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=321633

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: nissan
Speedy3 pisze:
w dzisiejszych już nikt nie może mieć swojego stylu , bo zaraz zostanie zhejtowany :|

I bardzo dobrze. :wink:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy3 pisze:

Jeśli ktoś naprawdę ma własny styl, to opinie innych po nim spłyną...
Dzisiejsze czasy to po prostu znieczulica i egoizm. Szczerze, jak często myślisz o kimś, kogo mijasz na ulicy? Bez względu na styl, wygląd czy zachowanie i tak o tym kimś pomyślisz maksymalnie przez 30 sekund od spotkania, bo wiesz, że go nie znasz i prawdopodobnie go już nie spotkasz. Nie mówię tutaj o płci przeciwnej, bo to inna sprawa...
Więc nie do końca uważam, że nie można mieć własnego stylu...

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

FiRe pisze:
Miki6830, nawet się nie wysilaj Próbowałem to już tłumaczyć w innym temacie, ale niestety polskie społeczeństwo jest jeszcze zbyt zacofane (to nie obraza, bardziej w znaczeniu 'staroświeckie) żeby poszanować tych, którzy wyglądem czy też poglądami odbiegają od przeciętności. Musimy to olać i tyle, na szczęście zdarzają się pozytywne wyjątki. Propsy za Ironów

Najlepsze jest to że długie włosy, glany w latach 70-80 to była norma na polskich ulicach. Wszyscy wiedzieli co się odbywa w Jarocinie.

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
eh ja patrze to coraz więcej chłopaków w gimnazjum czy szkołach ponadgimnazjalnych to robią się normalne pedzie. Kurde ja to nie wiem jak można sobie kolczyk w brwi zrobic nawet w uchu to nie za bardzo dla chłopaka. Albo kurde spodnie rurki czy conversy albo vansy to już jest przesada jak dla mnie. Ja na szczęście chodzę do takiego gimnazjum gdzie może z 2 czy 3 chłopaków chodzi w rurkach i ma włosy na pedała czy jak biber jakieś długie z zaczeską na bok

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
FiRe, Masz wielkiego PLUSA u mnie. Ja nie wyróżniam sie wyglądem (szerokie spodnie i duże bluzy raczej nie wyróżniają mnie) ale nei czaje hejtowania odmienności, pamiętam Twój post w temacie o długich włosach czy coś takiego. W jaki sposób włosy w tym wypadku długie świadczą o człowieku? no z moich doświadczeń w żadnym bo znam ludzi któryz mieli długie pościnali i co zmieniło to ich stali sie bardziej "męscy"? Bez kitu

Co do kolczyka mi sie to nie podoba osobiście ale chcesz to rób to jest Twój wybór najwyżej nie będzie Ci odpowiadał zdejmiesz otwór po nim się zabliźni i tyle.

Jakby patrzeć na innych to wszyscy byśmy byli obcięci na prawie zero i ubrani tak samo. Ja jestem młody ale pamiętam jak z 10 lat temu na ulicach było kolorowo, mam na myśli to że widywałem w Bydgoszczy metali, punków, skatów, i pamiętam że tak też wyglądała klasa mojej siostry w szkole średniej (starsza ode mnie o 11 lat) a teraz ide w Bdg i co widze masę ludzi ubranych tak samo mam na myśli wąskie spodnie vansy koszula w kratę i fullcap, spoko fajny styl ale ile można, czasami spotkam człowieka w szerokich spodniach i tyle, wszyscy wyglądają tak samo.

Nie zamykajmy się na innośc, i to wkażej dziediznie zarówno ubiór ale i muzyce gdyby nie byłbym w stanie słuychać tylko HH, dlatego słucham Metallici, Prodigy i całej innej masy. nie wązne na podsumowanie

"Nie użalaj się nad sobą, bo są gorsi od Ciebie.
To pozory, nie wzory do naśladowań, tego nie wiesz.
Nie oglądaj się za siebie, patrz w horyzont.
Zanim obudzisz się z inną ksywą na glebie.

Powtarzasz ciągle i to samo w kółko.
I ciuchy masz te same, żeby imponować kumplom.
Zobacz na siebie, jesteś sobą czy nimi?
Ważne to co myślisz Ty, nie co myślą inni."

edit
Miki6830, ba nawet w latach 90 i poczatek XXI wieku, pamiętam jak wyglądała jej znajomi nie tylko Ci bliżsi ale po prostu Ci którzy chodzili z nią do szkoły

Obrazek
Ku pamięci[*]

Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 19:14 przez ziolas94, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
spidi98 pisze:
lbo kurde spodnie rurki czy conversy albo vansy to już jest przesada jak dla mnie.

łoł aleś zacofany u nas w szkole takie gostki chodza w rurkach że by cie jednym palcem pozwijali w kuleczke :lol: aż szkoda czytać te twoje debilizmy

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcinek, nie szata zdobi człowieka, znaczy w tym wypadku nie szata świdczy o sile fizycznej i charakterze.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
marcinek, no nie wiem czy by mnie w kulke poskładał bo jak dla mnie to conversy, vansy czy rurki to są dla dziewczyn a nie dla chłopaków. A ja chodzę do gimnazjum w którym to 3/4 chodzi w dresach z 2 chłopaków w rurkach czy conversach a reszta jeansy normalne i bluzki czy bluzy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

ziolas94 pisze:
Miki6830, ba nawet w latach 90 i poczatek XXI wieku, pamiętam jak wyglądała jej znajomi nie tylko Ci bliżsi ale po prostu Ci którzy chodzili z nią do szkoły

Wtedy już się kończyło to, zaczął się rap i techno

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
spidi98 pisze:
chodzę do gimnazjum

no właśnie chodzisz do gimnazjum jesteś jescze gimbusem wywpiwiadasz sie jak polski idiota. dorośnij masz cos do czyichs spodni ? to idz do pakera w rurkach imu to powiedz jak taki kozak jesteś

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
marcinek, do pakera w rurkach hahaha zastanów się co mówisz bo takowych nie ma. Sam cwiczę na siłwoni i wiem że nikt to na siłownię chodzi to nie zasówa w rurkach. I nie jak polski idiota tylko jak człowiek który nie lubi laluśów 21 wieku

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
spidi98 pisze:
nie jak polski idiota tylko jak człowiek który nie lubi laluśów 21 wieku

na jedno wychodzi. kolczyk pedalstwo, różowe bluzki pedalstwo . ale do cholery ciaśniejsze spodnie? chodź sobie w swoich dresowych spodniach do szkoły jak wieśniak albo w spodnie ktorye wygladają jakbyś sie zesrał..

Obrazek

Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 19:32 przez marcinek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
skoro tak mówisz ale jest bardzo dużo osób takich jak ja

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
FiRe pisze:
Próbowałem to już tłumaczyć w innym temacie, ale niestety polskie społeczeństwo jest jeszcze zbyt zacofane (to nie obraza, bardziej w znaczeniu 'staroświeckie) żeby poszanować tych, którzy wyglądem czy też poglądami odbiegają od przeciętności.

A najczęściej tacy ludzie jadą na kasie rodziców i robią z siebie (te dzieci) jakieś ofiary bądź cwaniakują. Nie powiesz że tak nie jest. Dzieci bogatych rodziców zawsze mają debilne pomysły.
adam10072 pisze:
Dzisiejsze czasy to po prostu znieczulica i egoizm.

No i bardzo dobrze- ja dochodzę do celu wszelkimi sposobami, nie liczę się z nikim. Ważna teraz jest kasa.
spidi98 pisze:
eh ja patrze to coraz więcej chłopaków w gimnazjum czy szkołach ponadgimnazjalnych to robią się normalne pedzie. Kurde ja to nie wiem jak można sobie kolczyk w brwi zrobic nawet w uchu to nie za bardzo dla chłopaka.

To są ludzie, którzy mają zryte berety.
Miki6830 pisze:
Wtedy już się kończyło to, zaczął się rap i techno

Lubię techno słuchać, ale styl ubierania się mi nie pasuje. Jak również niektóre kawałki rocka, rapu, popu, hip-hopu etc. Niektóre mają dobre nuty ale ubiór tych ludzi (fanatyków) jest śmieszny.

I wiecie co wam powiem? Pokażcie mi człowieka w średnim wieku, który ma hajsu sporo a ubiera się jak jakiś debil. Nie znajdziecie bo takiego nie ma. Tyle w temacie :mrgreen:

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna