Dzisiaj jest 15 lis 2024, 11:04

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 423 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scrimer, nom też bym je tu widział ale drogie są :/
narazie zostaną te a w zimę jak będzie przypływ gotówki to pomyślę:)
a narazie przyciemnię kierunki z tyłu wymienie przednie i będę działał dalej do przodu :)

BMW E36 by MlOdY_SR !
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... sc&start=0
NIE POMAGAM NA GG OD TEGO JEST FORUM!!!! MASZ SPRAWE PISZ PW A NIE NA GG!!!!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ladna becia ! Rob te fele :D Jak najpredzej

Zarzyj do pedziota :
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=297345

Speedfight Bogiem , Tuning Nalogiem , Predkosc Podstawa , Stunt Zabawa

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czarne beem wjezdza na teren.. xd
beem ladne, e36 w kombi bardzo mi sie podobalo od zawsze :) dbaj o nią i czekamy na dalsze postępy :) pozdro

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Malaguti F12 Digital
czemu starasz sie zrobic kolejna wies baware ? ; /

podaj wyposarzenie po numerze vin ... nie lepiej zainwestowac w klime dwustrefowa lusterko chromatyczne automat szyby przod oraz tyl siedzenia sportsize podgrzewane, obc 18 przyciskow, asc + t, pdc, lusterka podgrzewane boczne, i wiele wiele innych ... ? lamprzy przod tylko boscha z soczewka .. kierunki ewentualnie biale .. tyl jakas dwururka remusa czy cos ale oby z katem! bo bedzie ladny dziek basowy wytniesz kata zniszczysz dzwiek .. (czyt. metaliczny) lampy tyl kierunek bialy standart .. felgi ? naciaganie opon na felgi to glupota ... potem siadzie 4-5 osob a tu lipa bo trze o nadkola .. to ma byc praktyczne a nie ladne .. osobiscie ci polece 2 modele felg ktore do e36 jak najbardziej pasuja i sa konkretne i bez obaw ze bedzie tarl nadkolami ..

bbs randall:

Obrazek

bbs rs:

Obrazek

o tyle ze te pierwsze w granicach 1500 zl dostaniesz to o te drugie juz ciezej cos w granica 2500 ..

do tego gleba jakas 40 lub 60% i miazga ..

co do touringa ladny jak kazda bawarka od e38 w dol bo wyzsze modele dla mnie to szrot ..

Ostatnio zmieniony 01 paź 2012, 13:24 przez assane, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
assane, dla ciebie może to kolejna wieś bawara a mnie kreci i mi się podoba german style. nie chodzi mi o to żeby była praktyczna bo to nie będzie auto rodzinne tylko będę jeździł nim ja z dziewczyną. naciąg na oponie jak najbardziej będzie w swoim czasie i nie będzie tu takiej gleby żeby nie dało się jechać w 4 osoby. te rzeczy z wyposarzenia które podałeś będą mnie kosztować około 10tyś a ja kasą nie sram żeby tyle wyłożyć i wolę się zająć narazie wyglądem zewnetrzynym. dla ciebie może być to wieś bawara a dla mnie będzie spełneiniem marzeń :)

bartizoo6,
felgi postaram się kupić w zimę żeby na wiosnę mieć już ładne założone :)

leoon1551,
powoli powoli do przodu będzie szło :) spokojnie wszystko w swoim czasie :)

BMW E36 by MlOdY_SR !

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moim zdaniem wystarczyłyby felgi z m-pakietu, białe kierunki, a wydech nawet seria tylko bez tej końcówki co miałeś na początku . Po co pchać tyle kasy w ten samochód, a skoro ma nie być praktyczny z glebą, że będzie zderzakiem tarł o kępkę trawy i koła ocierające o nadkola to do czego ma on służyć ?
Wg. mnie i tak się skończy na naklejkach tak jak ta "ścigacz.pl" :)
same felgi, które podawałeś wcześniej to koszt kilku tysięcy złotych, skąd ty na to weźmiesz?

Aprilia Sr project by Mateq
viewtopic.php?t=269518&start=0
Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
mateq97, całe ferie mam prace już pewną. poczytaj dobrze o felgach mówiłem że takie chce a że nie kupie.. felgi będą jakieś 17" na początek. po prostu chce mieć auto na glebie z ładna felgą z rantem i naciągiem i uwierz że da się takim jeździć na co dzień i to nie przeszkadza w niczym trzeba tylko dbać i uważać..

BMW E36 by MlOdY_SR !

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Mlody_SR pisze:
assane, dla ciebie może to kolejna wieś bawara a mnie kreci i mi się podoba german style. nie chodzi mi o to żeby była praktyczna bo to nie będzie auto rodzinne tylko będę jeździł nim ja z dziewczyną. naciąg na oponie jak najbardziej będzie w swoim czasie i nie będzie tu takiej gleby żeby nie dało się jechać w 4 osoby. te rzeczy z wyposarzenia które podałeś będą mnie kosztować około 10tyś a ja kasą nie sram żeby tyle wyłożyć i wolę się zająć narazie wyglądem zewnetrzynym. dla ciebie może być to wieś bawara a dla mnie będzie spełneiniem marzeń :)

ok dobra kazdy ma swoj gust ; ) wiesz wyposarzenie to nie taki spory koszt ; ) 2 silniczki na tyl 2 przelaczniki modul rm4 i kable wyjdzie cie okolo 150 zl i juz masz z tylu elektryczne szyby ; ) fotochrom 50 zl ; ) kompletna klime wyrwiesz za 500-600 zl kompletne obc za 200 zl sam dopiero co sobie zakladalem ; ) lusterka podgrzewane 2 szt 60 zl za pdc max 200 zl airbag komplet 100zl asc + t niestety nie powiem ci dopiero kompletuje ; ) co do foteli widzialem zestaw na allegro za 300 zl sportsize ; ) takze wiesz ; p ja raczej bym preferowal w tym kierunku isc .. w skrocie podstawowe wyposarzenie m pakiet w srodku idzie zlozyc za okolo 2 - 3 tys w zaleznosci od tego co sie duszy zapragnie ; ) mowa o uzywanych rzeczach ale jak najbardziej sprawnych w 100% ja w swojej buni posiadam to co wypisalem i wiele innych drobniejszych i to nie jest koszt 10 tys zl a to cie mniej wyniesie jak felgi ; ) (mam najbardziej uboga wersje bmw sedana z '92) wiec oparlbym sie na tym no chyba ze auto bedziesz sprzedawal w przyszlosci to nie ma sensu kasy ladowac ; ) ale wedlug mnie wygoda ponad wszystko ... podasz vina co tam w niej masz ? ;p bo jestem ciekawy ..

kwestia pieniedzy fakt nie kazdy jest bogaty ja tez nie jestem ale kombinuje jak moge .. i szczeze na polskie drogi alumy to kasa w bloto .. (skoro nie masz za duzo kasy) ja mimo ze mam takie wyposarzenie jezdze na stalowkach alumy wrzuce za 2 lata jak ukoncze wszystko co chce ; ) bo w ciagu 2 lat moze sie wyrobie ; ) dodam ze ja tym autem bd chcial jezdzic do konca zycia takze wiesz .. to tez zalezne od czlowieka ; )

powodzenia w projekcie ci zycze ! ; ) i jak chcesz glebe i w miare rozsadnie by jezdzic polecam 40% oczywiscie utwardzone ; )

jeszcze dodam jakbys cos w srodku przerabial jestem elektrykiem zawsze moge pomoc ; ) (okablowanie bmw znam na pamiec) wiec pytaj smialo :P

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
assane, no środek M pakiet to tak ale to nie teraz to dopiero za rok jakoś :) narazie chce jakieś felgi 17" bo te moje są bardzo brzydkie i przód chcę opóścić w dól -40 :) a później za środek :) skórzana tapicerka :) kierownica serducha m pakiet z e39 :) no i jakieś audio :) i teraz mnie przekonałeś do elektryki i klimy ( a z klimą myślałem ale nie wiedziałem że to nie taki duży koszt :) ) do tego jakieś róźne pierdółki i gadżety co w m pakiecie :) i mam zamiar zrobić czarną podsufitkę co jest rzadkością bo tylko M pakiet taką miał :) mam nadzieję że coś z tego wyjdzie :) i chcę dźwięk basowy zrobić z jakiegoś wydechu żeby drogo mnie nie wyszło :)

BMW E36 by MlOdY_SR !

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
To jest jakaś magia :D Nie czytałem tylko chwilę tematu a tu tyle info nowego i planów że szok :D Ale dobrze, bo będzie coś czuje jedne z ładniejszych E36 w tej budzie ;)

Keeway <3
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 58&start=0
Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Łukasz2212, planów jest sporo ale i tak o wszystkim jak zawsze zawarzy $$$ i jak to będzie szło :) narazie najważniejszą rzeczą są felgi w zimę i przód na dół :) a później to jakoś się potoczy dalej :)

BMW E36 by MlOdY_SR !

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

przejedz sie gdzies na szrot poszukaj remusa ja mam 2 rurke i ladny basik (na szrocie dalem 20 zl) ; ) od 2 do 3 tys obr ma konkretny basik takze polecam i eisenmana tez mozesz poszukac ale to wiekszy koszt .. chyba ze na szrocie .. odradzam ultera wm sporty i inne chlamy ; p w skrocie ulter metaliczny wm sport cichy bardzo ... mozesz sie jeszcze pokusic o supersprinta ale z tego co wiem to do wyscigowych aut bo mialem u siebie i niestety byl cichutko sprzedalem koledze mial silnik 3,5 litra to o wiele lepszy dzwiek ; p

co do klimy nie zapomnij ze w koszt jeszcze musisz wliczyc odgrzybianie (sam tez mozesz zrobic) i nabijanie tego niestety bez sprzetu nie zrobisz .. koszt w serwisie okolo 200 zl

jak chcesz zarzucic kiere tzw serducho to multifunkcje odrazu kupuj ; ) dla mnie to osobiscie strata pieniedzy gdyz te kierownice sa najdrozsze od 500 w zwyz .. wolalbym kupic od e46 3 ramienna multifunkce za 250 zl w zwyz lub od e39 4 ramienna multifunkcje za 190 zl w zwyz oczywiscie mowa o kierownicach z poduszkami ..

wracajac do felg ze stali tez cos ciekawego wykminic idzie xd ja do e36 wrzucilem od e34, e32 (czyt. rantowane) rancik pomalowalem pod kolor auta a cala felga na czarno i mi styka ; ) i moja rada jak alumy wrzucisz wez z tylu bebny wywal i tarczowki zaloz ; )

co do audio .. moim zdaniem bmw ma zacne audio tylko ma tzw "twardy bas" wystarczy jakas tube czy cos zarzucic (ja tego nie popieram tuba to zuo i strata miejsca choc w touringu ? ; ) ) i masz lajcik ; ) dodam ci tylko ze w drzwiach tylnych mozesz smialo umiejscowic jakies glosniczki bo tam jest sporo mozliwosci ; ) (sam o tym mysle)

co do gleby jeszcze jak robisz to przod i tyl dziwnie auto bd wygladac jak rpzod bedzie nizej od tylu wedlug mnie .. felgi na zime ? lepiej zrob cos innego felgi kup na wiosne ; )

czy ja zawsze musze sie tak rozpisywac ? ; D

Ostatnio zmieniony 02 paź 2012, 2:50 przez assane, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
assane, no trochę się rozpisałeś ale wiele spraw mi wyjaśniłeś i pomogłeś za co dzięki :) zimówki już mam stalowe poszerzane :) i kminie zrobić z nich coś takiego :
Obrazek

wydeszek też zmienię bo moja strasznie cicha jest :) i tego w BMW nie lubie :D
jeżeli chodzi o audio to oczywiście tylko tuba nic więcej bo seryjne tak jak mówisz ładnie gra tylko takiego pożadnego ładnego basu mi brakuje :) nie chodzi mi o to żeby tablica trzeszczała ale żeby to ładnie grało :)
kierownica to jeszcze do przemyślenia bo to droga sprawa narrazie i tak zostaje ta :) priorytetem dla mnie są felgi na wiosne (zderzak M pakiet jak sie uda ale narazie nie koniecznie) halogeny przód yellowhella i ogarnąć kierunki przód do tego przyciemnić tył i mieszki w środku i się wozić i zbierać kasę na resztę ;)

BMW E36 by MlOdY_SR !

Ostatnio zmieniony 02 paź 2012, 15:43 przez Mlody_SR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ty chcesz lakier macedonia metalic ? lol wiesz ile kosztuje ten lakier :D

Zarzyj do pedziota :
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=297345

Speedfight Bogiem , Tuning Nalogiem , Predkosc Podstawa , Stunt Zabawa

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartizoo6, nie po prostu chodzi mi o felgi... sticker i czany połysk.... nigdzie nie pisze o lakierze.. poczytaj...

BMW E36 by MlOdY_SR !

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
i co myślicie żeby tak felgi zrobić ? dobrze będzie czy nie bardzo ?

BMW E36 by MlOdY_SR !

Tytuł:
*

Pojazd:
No powiem szczerze beta elegancka.

A tak przy okazji nie chcesz kupić bmw e36 za 1500zł.

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
kowal55, napisz na pw albo gg ;)

BMW E36 by MlOdY_SR !

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Trochę cisza w temacie ale nic dziwnego bo nie wiele się dzieje.
to powiem tak
jestem w trakcie robienia prawka. i zaczynam działać przy BMW.
na sam początek jak tylko wpadnie kasa chce kupić halogeny kierunki przod dokładke zderzaka przód dyfuzor m pakiet tyl ringi bra na maske przyciemnic kierunki tyl i przyciemnic halogeny na żółto i mieszki do środka. narazie to tyle. reszta będzie robiona z czasem.

BMW E36 by MlOdY_SR !

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Derbi Senda Drd Pro

Ostrzeżenia: 1
Kup lampy Boscha soczewkowe daj krzyże i ringi do środka i bedzie kozak :D Tylko uważaj z tymi ringami bo to tandeta , łamia sie przy zakładaniu . Starszy ma taka sama bete . :D

Obrazek<-- Kliknij

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 423 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Następna