Dzisiaj jest 30 lis 2024, 8:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
witam mam problem z elektryka w zumico eos , Gdy go odpalam i wlacze gorne mniejsze swiatla to migaja jak migacze , gdy wlaczam kierunki prawy badz lewy to swieca bardzo slabo nawet na wysokich obrotach a lampy i przod i tyl stop migaja w rytm migaczy ... to 1 problem a 2 to gdy jade na full manetce to po chwili jak juz sie wkreci na obroty to traci moc , przyspieszenie ma okej ale na wyzszych obrotach po prostu traci moc jak by co mu ograniczalo paliwo , jade jade i po chwili tak traci moc ze slychac spadek mocy i spowalnia . Dodam iz glowice dalem do lekkiego splanowania bo byla cala zajechana , ale zciął doslownie kawaleczek , czy to moze byc powod tej mocy ?? . BARDZO PROSZE O POMOC

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
Tony33 pisze:
witam mam problem z elektryka w zumico eos , Gdy go odpalam i wlacze gorne mniejsze swiatla to migaja jak migacze , gdy wlaczam kierunki prawy badz lewy to swieca bardzo slabo nawet na wysokich obrotach a lampy i przod i tyl stop migaja w rytm migaczy ... to 1 problem a 2 to gdy jade na full manetce to po chwili jak juz sie wkreci na obroty to traci moc , przyspieszenie ma okej ale na wyzszych obrotach po prostu traci moc jak by co mu ograniczalo paliwo , jade jade i po chwili tak traci moc ze slychac spadek mocy i spowalnia . Dodam iz glowice dalem do lekkiego splanowania bo byla cala zajechana , ale zciął doslownie kawaleczek , czy to moze byc powod tej mocy ?? . BARDZO PROSZE O POMOC

co do tych kierunków miałem tak ze skuter nie dawał prądu na kierunki itp naładuj aku na full i powinno pomóc co do tego spadku mocy to przed planowaniem głowicy bylo ok?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
tak.. dzisiaj lelpiej przymocowaqlem kranik i wydawalo sie okej , a co do elektryki to ja narazie wgl nie mam aku , jutro skuter idzie do elektryka , stawiam na regulator napiecia i przerywacz , bo przeed tem szybko mialy strasznie wiec to przerywacz , sory za bledy ale mam reke zlamana ;d

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bez akumolatora bd sie tak dziac ; )
:mrgreen:

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=326178 <- zobacz SHL'ke Jedyna na forum ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
okej dzieki bardzo :)) to kupie jakos na dniach aku :)
bo jescze sie tak dzieje ze ogolnie jak chodzi na wolnych to sa mega slabe swiatla , jak dam lewy kierunek to wgl prawie nie swieca , tak slabiutko a jak dam prawy to wszystko swieci ... wszystkie lampy ... dodam tez ze nie sa seryjne migacze , tylko revo te takie male ale to jest te samo napiecie wiec one nie mogly raczej namieszac :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sorry za PPP ale czy ktos mogl by sie jeszcze odniesc co do spadku mocy ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ]