Dzisiaj jest 22 lis 2024, 12:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CBR 600 F3
pierwsza: łańcuch wisi a naciągu już sporo nie zostało, albo mi się wydaje albo cyferki się idealnie nie ustawiły więc jest podejrzenie że kręcona + jest do opłac więc wyjdzie chyba 5 tyś z rejestracją

druga: strasznie dziwnie siedzi wydech, chyba od tzr/rs jest , napęd koniecznie do wymiany bo naciągu nie ma już wgl, no i również jest do opłat

nie wiem czemu wynajdujesz koniecznie sendy ale powiem ci jedno, żadna nie jest tyle warta ile wołają a po Krzyśka Rieju mozesz w ciemno jechać nawet jak masz daleko. I żeby nie było że jakoś kolegi moto promujemy, tylko po prostu jest ono zadbane i silnik przeżyje Ciebie jeśli o niego zadbasz

z resztą przejrzyj jego temat a wszystkiego się dowiesz

decyzja oczywiście należy do Ciebie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Popieram kolegę wyżej, po co koniecznie sende , która jest droga. Ja mam Xps'a i jestem bardzo zadowolony . Motorowery z silnikiem AM6 są tańsze a części w razie czego jest mnóstwo. Zastanów się dobrze nad wyborem motorka ; ) pozdro

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia Sx
Temacik do zamknięcia, kupuje na początku grudnia Rieju RRX od kolegi z mielocha :P

APRILIA SX: aprilia-sx50-09-t335705.html

AIRSAL 70CC[b][/b]

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2