Dzisiaj jest 24 lis 2024, 5:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
witam wszystkich chce zaprotestowac w sprawie usuwanie nowych tematów!!! ostatnio napisałem temat i po 15 minutach był on w smietniku gdzie nikt nie zaglada!!!

do moderatorów !!!!!
to nie sztuka zapchac wszystkie tematy do kosza i miec swiety spokoj. jezeli to forum ma nadal normalnie funkcjonowac to raczej bez tego smietnika..

a co do np tematu regulacja.moim zdaniem tam juz nikt nie zaglada poniewasz jest tam za durzo postów i nikomu sie tego nie chce czytac. dlatego dobrze by było aby raz na jakis czas ktos z tym zrobił pozadek !!!

znajac miłych moderatorów których i tak to pewnie nie obchodzi z góry dzieki za nastepne ostrzezenie bo wy tylko to umice robic!!!!!!!!!!!

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez 663238146, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
ale bez przesady zeby kurde po 15 minutach usówac temat który nie był typu jakie paliwo lac czy jk odpalic skuter!!!

to po co to forum wogile istnieje ja tu tematy sa wywalane do kosza

Tytuł:
*

Pojazd:
Zgadzam sie ja 2 razy zalozylem temat nikt mi nie pomogl i po godzinie wyladowal w koszu

Tytuł:
*

Pojazd:
erwinsosen, dam głowe ze napewno jest wiecej takich ludzi jak my!!!!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No napewno jest trochę takich osób, ale takie zasady przeba się stosować. Admin ci powie tylko: Jak się nie podoba to dowidzenia. Musicie się stosować do regulaminu innego wyjścia nie ma.

Obrazek
Fotki z prac:
http://www.fotka.pl/profil/MasterRacing/albumy/3,Malowanie/83981603,?najnowsze=1

Tytuł:
**

Pojazd:
Ale stosujemy sie do regulaminu,a moje tematy (bodajże 4-5) zostaly usunięte bez podania przyczyny,odrazu po ich zalozeniu...

Honda Dominator 650ccm Cross Project

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 159
Od takich rzeczy jest dział Sprawy Organizacyjne a nie Ogólne, ale nie, pewnie nie wiedziałeś. Gdybyśmy forum robili pod Ciebie, to tutaj by nikt nie zaglądał taki byłby syf, czyli tak czy siak jesteś w plecy.

Pewnie każdy się dziwi dlaczego jego posty, tematy są usuwane. Pewnie, jeśli regulamin macie w dupie, to dlaczego my każdego z osobna mamy nawracać tłumaczyć 15 razy jak i tak macie to głęboko. Znowuż pewnie dziwicie się dlaczego znikają tematy z Ogólnego, "przecież ja napisałem tylko dlaczego Piaggio nie chodzi"... Jest napisane jak wół pod nazwą działu Ogólne
"Dział poświęcony zagadnieniom ogólnym dotyczącym motocykli i skuterów... Nie piszemy tutaj na temat serwisowania, bądź tuningu, od tego są działy silnikowe!"

Czy to takie trudne?
Czy nie lepiej żyć z nami w zgodzie, szanować nas i naszą pracę? Przecież my wtedy staniemy się w waszych oczach dobrymi użytkownikami. Bo w gruncie rzeczy to My i tak to robimy w waszym interesie, sprzątamy to czym nabrudziliście, usadzamy jak przy biurku nauczyciela by ktoś był grzeczny - wszystko po to aby to forum miało swój poziom, renomę, było coraz więcej doświadczonych użytkowników i na koniec - abyście jak najszybciej otrzymali odpowiedź na nurtujące was pytania.

Pamiętajcie, jeśli Wy żyjecie z nami w zgodzie to z naszej strony nie będzie żadnych nieprzyjemności, wręcz odwrotnie, będziemy mieli mniej pracy, a więcej czasu na pomaganie Wam!

Myślę, że garstce ludzi to wytłumaczyłem, a to już mały sukces.

Napiszę tak, piszcie tutaj swoje żale na temat tego jak jesteście traktowani na forum, nikt nie będzie tutaj nic usuwał, edytował, zmieniał, no chyba, że to na prawdę przegnie normy.

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Ostatnio zmieniony 03 wrz 2009, 21:30 przez Kąkol, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]