Dzisiaj jest 14 lis 2024, 18:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Siemaneczko!
Chciałbym wam zaprezentować swoją "perełkę <3". Nabyłem ją na początku roku szkolnego, tego roku.
Przy kupnie sugerowałem się bardziej silnikiem niż wyglądem lecz wygląd też odrywał jakąś role. Wybór padł na aprilie "sonic"... Znajdowała sie blisko mnie, więc czemu nie? Postanowiłem się przejechać i sprawdzić jak to cudo jeździ ! Okazało się że trafiłem na super egzemplarz. Skuter jeździł po prostu jak ZETOR z salonu! Miał super przyspieszenie... Oraz plastiki w stanie bardzo dobrym (Idealny to nie bo wiadomo, są RYSKI). O tym wszystkim świadczył bardzo mały przebieg jak na ten rocznik. Dokładnie 6055- pamietam do dziś ; ) . Ogólnie ten kto miał ten wie że ten skuter to istny diabełek! Kopie od pierwszego strzału nawet w mróz! Chodzi jak pszczółeczka w żniwa! IGŁA jak ta lala
Skuter jest do drobnych poprawek optycznych m.in:
- tyłek z lampą jest jakoś dziwnie zrobiony. Musze kiedyś usiąść i coś pokombinować,
- no i kilka rysek w niektórych miejscach... Ale wiadomo że to normalne ;D
Jest kilka minusów skutera ( ja uważam za minus ; D)
-Skuter jest na niemieckich blachach, i w styczniu będzie zarejestrowany bo potrzebny mi jeden kwitek do rejestracji który przychodzi do mnie pocztą z niemiec. *Czyli jest sprowadzony* :))
- Klocki do wymiany ( chwila roboty ale musze dopiero kupić ) PRZEDNI
- 10 cali KOŁA:<
- AC
2.No i także jest bardzo dużo innych plusów z których jestem BARDZO BARDZO ZADOWOLONY ale nie będe tak dużo pisał o tym.

W głowie pomału są już jakieś plany co do mechaniki i optyki ale potrzebny mi tylko czas i kasa. Jest zima więc skuter stoi i czeka na polskie blachy i możliwe że i na jakiś nowy setup.
Planowałem w maju zacząć stuntować i założyć stelaż ale to jeszcze nie pewne bo do maja może wszystko się zmienić.
Ogólnie o nią dbam i będę starał się z niej zrobić jedną z najlepszych soniców w Polsce : ). A będzie w miarę łatwo bo jak wiecie jest to bardzo rzadki model i bardzo mało spotykany na ulicach u nas w Polsce. Chętnie wysłucham waszych podpowiedzi co do skutera oraz opinii... Nie obrażę się jeżeli narzucicie mi jakieś propozycje. : )

A tutaj takie podsumowanie o skuterze:
#Aprilia sonic
-Chłodzony powietrzem
-Przebieg 7000km
-Rocznik 98
- FULL SERIA
W tym momencie skuter jest obklejony częściowo w stickerbombie.

Zdjęcia jak wyglądał od razu po kupnie.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tu już skuter w stickerbombie (Słaba jakość, nie długo dam lepsze) Ta jakość mnie rozwala hehehehe:D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ostatnio zmieniony 20 gru 2012, 20:15 przez multivarr, łącznie zmieniany 3 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]