Dzisiaj jest 13 lip 2025, 17:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co sądzić o tych dwóch gażnikach ? Rozmiar jaki mnie interesuje to 21mm. Obydwa wydają się byc takie same, ale cena stage6 odstraszana. Naraku jest ponad 100 zł tańszy, a wedlug mnie w tym wypadku płacimy za markę, a jakość jest identyczna.
Jakie jest wasze zdanie na ten temat ? Który wy byście wybrali ?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
ja brałbym Dellorto :) wykonanie zapewne 100 razy lepsze niż Naraku i w ogóle w tych china występują problemy z regulacją czego w dellorto nie ma polecam sam posiadam 17.5 i bez problemu chodzi :)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tez mam obecnie dellorto 17,5 ale nie slsyzałem opini o naraku, być moze jest równie dobry jak dellorto , a po co przepłacać ?

Tytuł:

Pojazd:
nie lepiej za 70zł z allegro 21mm? Ktoś bajkę puścił że nie da się wyregulować... Jak się nie umie to się nie da :roll:

Ostatnio zmieniony 28 gru 2012, 12:23 przez ThisIsSparta, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
ThisIsSparta, Jedno mądre słowo te 21mm z allegro nie są złe sam miałem i akurat dobrze trafiłem :) Jedynymi niedociągnięciami to uszczelka komory pływakowej słaby plastik dekielka który dokręcamy do korpusu. Co do regulacji mi już wysyłali zawsze wstępnie wyregulowany i tylko dawałem ciut więcej paliwa dysza 80 iglica na drugim stopniu i fruwało.Co do twojego pytania płącisz tylko za markę i za pudełko myślisz że naraku produkuje gaźniki na własna ręke? pewnie jest tak samo jak w przypadku s6 i reszty ktoś to produkuje a potem pudełeczko itd itd i płacisz kupę hajsu.

karol17, Prosze cię nie porownuj 17,5mm gdzie masz tylko jeden wspólny gardziel od mieszanki do 21mm gdzie masz dwa osobne gardziele.Sam osobiście nie mięłaś żadnego 21mm a tutaj będziesz siał lipe że trudne w regulacji pewnie że nie wyregulujesz jak zajebies* dysze z 110 iglice na max i będziesz chciał żeby to ładnie chodziło to nigdy tak nie zrobisz.Jeżeli czegoś nie miałeś a tylko o tym czytałeś taka porada jest bezsensowna ponieważ również dobrze mógł bym napisać " jeden kupił 17,5mm i mu pękł w pół przy zakładaniu" :cool:

Malaga f10 projekt MHR <3

Malaguti f10

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]