Dzisiaj jest 15 lut 2025, 14:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd: Ford Mondeo MK4 2.0TDCI 184KM
boluśf10 pisze:
Po za tym co ty porównujesz chine do rms-a
Widać jaką masz wiedze, RMS jest również made in China, nie zdziwił bym się jak by były z tej samej odlewni tylko z innym logiem i tłokiem z innego pudła.

boluśf10 pisze:
nigdy nie ogarniesz co to luz montażowy tylko za wszystko będziesz obwiniał tłok
Dobrze wiem co to luz montażowy, skończ się powtarzać bo to się nudne robi. A ty zrozum że nawet chinole robią niektóre rzeczy z pewną dokładnością bo muszą trzymać się określonej normy w fabryce. Ale dalej wyjeżdżaj z tym swoim luzem, czytając twoją wypowiedź można sobie wbić do łba, że chinole dają dobre tłoki z dobrego materiału a cylindry zacierają się przez zły luz montażowy o.O ...

boluśf10 pisze:
Tak ty pewnie miałeś 200 motocykli przez swój okres życia więc masz racje co ja mogę wiedzieć wgl na temat cylindrów.Zapewne ty robisz nowy mikrofilm na tulei papierem lub szczotką drucianą
Czyż bym wjechał ci na ambicje ? Urażona Duma? Odchudź jeszcze jedną korbę boschem, może zrzucisz na luz ;)

boluśf10 pisze:
Tyle w temacie jak nie masz co robić to idź podeprzyj wrota od obory kołkiem żeby knury ci się nie przeziębiły
Pilnuj szopy żeby honownicy i skutera majster nie zarąbali. Ja obory niestety nie posiadam więc to zajęcie na nudę nie wypali, jakieś ciekawsze propozycje? ;/

Ostatnio zmieniony 30 gru 2012, 11:33 przez eMdoKa, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2